INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
ČESKÁ POŠTA
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
ČESKÁ POŠTA
Zajímalo by mě, jaký máte zkušenosti s touto organizací. Já začnu tím, že kdykoli jsem měl přes poštu objednanej balík, nikdy jsem ho nedostal do rukou. Pokaždý jsem měl ve schránce doručenku a musel jsem jak magor na pobočku. Dneska moje trpělivost přetekla, když čekám od rána boty, který mi poslali v pátek. Vyžádal jsem si sobotní doručení, což prodejce zařídil a natěšeně jsem čekal, že si přes víkend zajezdim v novejch botkách. H...o! Když se do 12 nic nedělo, bylo mi to divný, tak se jdu podívat do schránky a co tam nenajdu.Za......u doručenku. Myslel jsem že mě vodvezou. V půl jedný jsem se sebral a jel na pobočku, kde to ženskej říkám. Ona někam zavolala a po půl minutovým rozhovoru mi sluchátko vrazila do ruky. 10 minut bouřlivý debaty nic nevyřešilo a pro boty pojedu až v ponělí. Se..u na poštu! Zlatá balíkovka, se mi vživotě nestalo, že by něco nedoručili v ten den co měli. Teď můžu bejt akorát celej den nasranej, protože je zkusim bůh ví kdy. Doufám že má někdo zkušenosti lepší. A to ještě doufám, že budou ty boty celý.
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- vyhul05
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Reci, Județul Covasna, Ru
- Motorka: EC300
- Věk: 27
0 0
Re: ČESKÁ POŠTA
slugger:
Myslim ze v tomhle se lisi pobocka od pobocky, u nas ve meste funguje posta bez problemu..
Co neopravi izolacka, to neopravi nic!
- luke
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: okres Znojmo
- Motorka: Suzuki DR 350 S , Kawa ZR-7
- Věk: 21
- Tel: 731834379
1 0
ja u nas nemam problem s poštou , a kdyz tak postu mam kousek od baraku takze kdyz me nezastihnou doma a nemuzou nikomu predat balik tak na zaklade dorucenky pro to pak v pohode zajdu , nemam takovou zkusenost jako ty , dorucenky hazej do schranky kdyz fakt nikdo neni doma jinak balik daji klidne i matce do ruky , u nas je to cajk
,,Velký krok pro člověka , úplný h*vno pro motorku !"
- xkoldy
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: xt 600 2kf
- Věk: 24
0 0
Zalezi na dorucovateli. Oni maji rozdelene useky, takze to muze byt klidne jeden lajdak, ktery na to kasle. V kazdem pripade, jestli se ti to stava pravidelne a si si jisty, ze si byl vzdy doma, tak nezbyva nez se ozvat poste. Urcite nebudes sam a pak si to s nim vyresi.... U nas to jeden borec taky nedorucoval. Dokonce se mi jednou stalo, ze jsem ani tu dorucenku nemel ve schrance, tak jsem tam volal a oni ze me nezastihl. Od te doby nemam problem a jezdi k nam jini. Asi jedina vyhoda posty oproti konkurenci je, ze pokud opravdu nemuzes byt doma, tak si to pak muzes vyzvednout na poste...
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
5 1
No tohle se mi děje už na druhý adrese. S konkurencí mám zkušenosti úplně jiný, bezproblému doručí i na jinou adresu než je uvedená. Nikdy jsem nemél problém, jenom s tou poštou. Hold mam asi peška .
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Mě se už taky povedly nepříjemnosti s poštou. Korunu tomu nasadili, když doručovali Suchmanovi jedno podělaný psaní cca 35dní
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
S poštou problémy nemám. Pokud nakupuji přes internet, tak jedině v krámech, co posílají poštou. Asi proto, že nejsem podnikatel, ale "zaměstnanec", takže musím být 5 dní v týdnu v "práci" . Poštu mám naproti, jak jdu od vlaku nebo z parkoviště nebo z garáže, ani nemusím mít upozornění na doručení v ruce a obě pošťačky mne znají a už běží pro balík. Takže když v pondělí odejde balík dopoledne z krámu (třeba Motoline ), v 90% ho mám v úterý po 17 hodině. Pošta má otevřeno do 19 hodin. Podobnou zkušenost mám s doručováním nejen v bydlišti, ale i v Lysá nad Labem i v Praze 3 a Praze 4. A balíky doručují fakticky, pokud byl třeba syn nebo otec u mne na návštěvě doma, tak balík dostali do ruky většinou dopoledne. Negativní opak je třeba PPL. Snažím se vyhnout kurýrní službě. Ale někteří prodejci jinak neposílají. Ten šoumen volá například v 10:00, že stojí před domem a že mu mám otevřít a strasšně se diví, že nejsem dama. Nastane neskutečné handrkování o náhradním termínu doručení, který stejně nedodrží. A handrkujeme se znova. Většinou to trvá cca 4 - 5 dní. Prostě mám smůlu, protože chodím do práce. Jednou jsem ale udělal chybu obrovskou, měl jsm výborné zkušenosti s jedním cyklo shopem, poslal jsem peníze předem na účet, shop odeslal zboží v hodnotě cca 10 000,- a spletl se. Místo poštou použil PPL. Po týdnu jsem začal shánět balík. Podle PPL balík vydán příjemci a tím to pro ně končilo. Tak jsem se pomalu smířil s tím, že 10 litrů je v hajzlu. Pro ně je klikihák na dodejce prostě finito a dál už se se mnou nebavili. Po neskutečných tahanicích a nemožnosti se dovolat na jejich "depo" se vše vyřešilo bez nich. Šoumen PPL nechal balík na vrátnici firmy v jiném městě, kde pracuje moje bývalka (používá moje příjmení). Vrátný udělal muří nohu. Moje bývalka byla 14 dní v zahraničí a balík se tam válel, než se vrátila.
život je pes a my jsme jeho patníky
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Zajímavý poznatky. Hlavně že mě přešel vztek . Já na balíkovky nedám dopustit. Většinou mi volali a domlouvali čas, když to nevyšlo jel ke mě do práce, nebo někam jinam, taky si jen tak nemůžu odskočit. Ale vždycky jsme se ten den potkali a vše OK. Určitě to neni jen o firmě, ale hlavně o lidech. Mam hold blbý, že na lidi od pošty nemam štěstí.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Kraťas:
Když vidim jak pošťačka na nádrží přehazuje balíky, když hledá ten muj a ví že na ní čumim a tříská s tim jak kdyby to bylo ze železa, jak s tim asi zachází, když se na ně nikdo nedívá.
Poslal jsem jedné paní balík,ale nepřevzala si ho .samozřejmě jsem ho poctivě zabalil za týden se mi vrátila hromada roztrhaného papíru. jsou to zmrdi.už jen ppl
Editoval radekvaculik (11.06.2011 21:02:35)
Preferuji PPL a poště se snažím vyhýbat. Klasika jako u většiny ostatních ... ve schránce byl vždy jen papír a vždy jsem musel na poštu. Chodí mi to ovšem na vesnickou pobočku. Zavírají před pátou, polední pauza a většinou mě něčím naserou .
Mamka mi teď ale říkala, že pošťákovi co rozváží občas nechala pár korun dýško ... a že od té doby se jí nestává, že by nějaký balík nepřivezl.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Já bych mu to dýško klidně dal, ale bohužel jsem ještě neměl příležitost.
- martta
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: XT 600 (96), CRF 450R (08)
0 0
Já tedy naštěstí většinou samé dobré zkušenosti. Na poště jsem si domluvil, aby mi balíky nachávali tam-protože mě stejně skoro nikdy nechytnou. Se spedicema taky v poho, většinou je s nimi řeč.. Jen jedni mi borec ráno před 7 poslal sms, že mi veze balík, a jestli ho nemohu převzít, tak se mám ozvat do 7:45. Já to četl v 8 a volám mu, že nejsem doma a žačalo to... Proto vám posílám tu sms, to musíte převzít - já za to jinak platim pokutu 600, ať to převezme někdo ze sousedů,někdo v okolí, pak že mi to nechá někde u baráku(bylo to bez dobírky) no docela se rozčiloval, že sem myslel, že si na něj budu stěžovat. Nakonec mě podepsal - jako že to předal a dovez to druhý den.. naprosto jsem to tenkrát nechápal..od té doby zase v pohodě i jiný den..asi dočasné pomatení smyslů..
- artaban
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc
- Motorka: YAMAHA YZ 450F, JAWA 250 kyvačka
- Věk: 36
- Tel: Mám černej
- Web
0 0
Kraťas Motor ti ktomu pošlou zvlášť??
Je to sice dál, ale zato horší cesta
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Tristan:
Pod to bych se klidně podepsal .
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Neni mezi námi pošťák?
- Boss(cz)
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: XT600,DR-Z E
- Věk: 24
1 0
Jen pro informaci, když vám česká pošta nedoručí balík a vy najdete ve schránce doručenku, tak si můžete zažádat o ZNOVU DORUČENÍ a to můžete dělat tak dlouho dokud vám ho nedoručí přímo do rukou. Já osobně mám mnohem radši poštu než to za....ý PPL, za prvé cena, pošta je levnějsí, za druhé možnost vyzvednout si to na poště když vás nezastihnou, což u PPL nejde. já osobně bych PPL nakopal někam, horší zkušenost sem neměl, když sem si posílal gumy na motorku, gumy mi přišli později než měli a ještě mi ten prodejce poslal jinou gumu, takže zase jim to vratit a čekat týden než si to ty dementi přeberou, po týdnu mi zvoní telefon, zvednu ho a tam nasranej řidič dodávky, že za 5min je u mě před barákem(naprosto nečekaně) když sem mu řekl že jsem v práci a že tam budu tak do 10min, tak mě týpek poslal doprdele že nemá čas na mě čekat a že jede dál, naštěstí sem to teda stihnul a gumy sem si převzal. Další super zkušenost s PPL, obědnaly jsme si kočárek, měl dorazit v pondělí, pondělí nic, uterý nic, středa 12:00 nic, tak sem zvednou telefon volám do PPL a pod číslem zásilky sem se snažil vypátrat co se děje, ta arogantní krá.a mě poslal někam že se semnou vůbec nnebude bavit, že si mám stěžovat prodejci. nakonec prisel v patek(takže ponaučení je vzít si celý týden dovolenou kvůli balíku u PPL). A ještě jedna zkušenost, v zimě sme si objednaly pračku(kupodivu jí přivezly v den doručení) ale týpek neměl ani rudla, takže s mojí pomocí sme vyhodily pračku na chodník, tam sem mu dal peníze a jel doprdele. Takže za prachy sem si šel do železářství půjčit rudla a sám sem to táhnul domů.A jestli mám dobré info. tak pokud má člověk barák z výtahem, tak by mu to měli doručit až před dveře. Takže za mě jedině česká pošta. PPL je banda ulhanejch šmejdů!!!!!!!!!! Teda to sem se rozepsal Jinak kamarád dělá v praze přímo u české pošty doručovatele balíků a když mi říkal kolik deně má rozvést balíků, tak se nedivím že to nestíhaj!a je fakt že když už vědí že někde dostávaj pravidelně něco málo do kapsy, tak si daj záležet aby vám to doručily( a myslím si že 30kč nikoho nezabije)
Editoval Boss(cz) (12.06.2011 12:19:27)
|