INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Boty
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Boty
Vybírám svoje první botky a nějak nevim do jakejch. Je reálný koupit boty, ve kterejch mi zůstanou suchý pačmáky? Prát boty po každej vyjížďce mimo silnici mě docela sere Probíral jsem tady už založený vlákna ale nic konkrétního jsem nenašel. Koukal jsem na FLY za pěkný peníze, má někdo zkušenost?
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- peeco81
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: TTR + babeTTa :)
- Věk: 2000
0 0
Re: Boty
slugger:
ja mam ALPINESTARS TECH 3 a su uplne suprove, maju asi 5 rokov a stale bez chybicky funguju, a myslim,ze nieje ziadna cizma, teda okrem gumakov ktora ti nepretecie
ready to race....
Mám Fly maverick ze začátku mi to přislo jak kdyby mi dal někdo na nohu sádru, ale jsou to moje prvni boty tak nevím třeba je to normalní nicméně po pár vyjíždkách pomalu měknou a už jsou i o dost pohodlnější .... Ale tedy jezdil jsem s tim docela v mokru a na bahně a ponožka mi nejak navlhla je možný že jsem to tedy neměl uplně dotažený aby to těsnilo spis si ale myslím, že to až tak vodě odolný nebude přeci jenom jsou to boty za 2600 takže cenově takový dražší tenisky 
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
5 1
beachbitch:
Vlhko mi zas tak nevadí, spíš aby v nich nečvachtalo.
- peeco81
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: TTR + babeTTa :)
- Věk: 2000
0 0
slugger : historia mojich alpinstarov bola taka, ze najskor si ich kupil otec a mal ich 3 roky, ked som ich dal len tak pre vyskusanie na nohu bola to hroza ,ale neskor som si na ne zvykol a ked prisla do rodiny TTR tak si otec kupil nove TCX a lutoval, ze mi tie stare alpiny nechal... inac tu je to riesene http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=3720
ready to race....
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
To jsem četl.Šlo mi hlavně o ty FLYje, jestli má někdo zkušenost. Koukam že ty TCX jsou za dobrý prachy...
Editoval slugger (29.05.2011 23:35:51)
slugger:
tak jako to nečvachtalo ale v potoce jsem s tim nestál jezdil jsem po rozbahněný trati skrz semtam nejakou louži a pocitil jsem prostě vlhko, ale bylo to asi to poslední co mě tedy zajímalo ale na enduru nekde na vyjíždce věřím že to může bejt nepříjemný.
Myslím, že za ty prachy budes lepší nový boty hledat těžko co jsem tak koukal já předtím. tak jsem narazil akorat na tyhlety nebo pak nějakej bazar.
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lišov u Č.Budějovic
- Motorka: 2ks Honda XRV 750 Africa Twin, jedna se sajdou a jedna sólo
- Věk: 35
2 0
slugger:
Čau. Já mám Fly a kámoš taky. Bohužel nevím jak se přesně jmenuje ten typ.Na to už v palici nezbylo místo.Každej máme jiný. Já mám nějaký nejlevnější,stály asi 3tis.a je to prvotřídní sračka.Už bych si to nekoupil ani za 1000kč. Rozlámaný,popraskaný,teče do nich od nova. Ty kámošovo,byly o něco dražší,ale ne nějak moc.Říkal mi to,ale už si nepamatuju. Tyhle boty jsou úplně v pohodě. Má je asi 2roky jako já a vypadaj furt výborně. Nejsem teď doma.Furt dřu jak barevnej. Přijedu asi ve středu(nevím přesně),tak ti je pak vyfotím a pošlu. Každopádně do pátku přijedu na 100% i kdybych měl nechat auto bůhví kde,přijet vlakem a dát výpověď,páč v pátek odjíždíme do Rumunska.
Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja 
Koupil jsem Alpinestars TECH10 posledni model v nejakym hyper vyprodeji za 5300,- Kdyz slapnu do potoka, tak mi nenatece, ale jakmile v nem chvilku stoji, tak natece. Pri beznem jezdeni mam vzdycky sucho. Vyhoda je i ve vnitrni boticce, kterou kdyz uz necham vyschnout mimo a uschne rychle. Ve spodku boty neni zadny polstrovani, takze nic co by schnulo tyden. Vzdycky boty, kdyz je co do nich dat a aspon trochu teplo do druheho dne suche. Mel jsem TECH6 a ty schnuly vzdycky aspon 4 dny za idealnich podminek. Nateklo do nich i pri beznem jezdeni skr cakajici kaluze.
Ať se práší za kočárem!
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
Jimmos napsal(a):http://avracing.cz/?boty,140
Podle toho odkazu myslím,že mám Fly Viper. To jsem za ně dával 3tis.,tady je mají za 2,5 tis.,ale stejně bych je už nekoupil.
- Jimmos
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Gotham City
- Motorka: Gas Gas, ČZ 175/487
- Věk: 31
0 0
Lasky: Já mám NoFeary, ale je to úplně to samé jako ty Flye.. Už jsou teda v dost pokročilém stádiu rozpadu, ale nemůžu proti nim říct nic špatného.. Za ty peníze..
Harry, jdu do baráku!
to Slugger: boty se jen tady řešili již x-krát, stačí jen trochu zapátrat
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=3720&p=1
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=319
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=3263
Jinak jestli ti jde o to, aby ti někdo zaručil, že ti do bot nenateče, se obávám, že tohle ti nikdo neřekne. Záleží jakou botu chceš, jakou máš představu o údržbě. některý jsou lepený, většina šitý. Šití=dírky, dírky=voda. I když já mám šitý a od koupě patlám švy takovým šmejdem na mazání kůže a ještě mě do nich nenateklo, i když jsem stál chvíli ve vodě. Jestli ti jde o to, aby nešla voda vrchem řešení je taky víc - enduro kalhoty přes boty - vyzkoušeno funkční, ale viděl jsem i pár lidí s omotanýma botama potravinářskou folií. Výhoda je asi jen v tom, že se nemusíš zabývat pucováním přasek, ale noha musí být tak zapocená, že je to stejný, jako když nabereš .
Jinak vše co souvisí s botama je ve výše uvedených příspěvcích. Šťastnou ruku
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
Jimmos:
Já jsem si nikdy nedělal iluze,že by mi tyhle boty,měly vydržet nějak dlouho jako nový. Běžný odrbání neřeším,ale poměrně brzo prasknul plast v kotníku. Nevím přesně,jestli ty kámošovo boty jsou Maverick,nebo ještě něco jinýho,ale stály o pár stovek víc a drží mu fakt dobře. Brácha a ještě další kámoš mají Rainers,taky nevím jakej typ přesně,nebyly moc drahý a jsou dobrý.
Ataman:
Tu fólii už jsem taky na několika lidech viděl a párkrát sám vyzkoušel. Používám to jen když je velká zima a je to docela v pohodě. Když je teplo,tak na to kašlu. je mi v podstatě úplně jedno,jestli mám v botech mokro,pokud mi nemrznou prsty.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Tak jsem to vyřešil. Za nádherných 2.900 i s trojitým poštovným, páč jsem si FLYe zkoušel 43 a byli mi jak ušitý na míru, no a tyhle mě tlačí. Tak je musim měnit. Ale vypadaji dost solidně.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Snad budou sloužit aspoň tak dobře jak vypadaj.
|