|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Baterie XT#1 21.04.2011 16:42:01
Baterie XTZacinam byt trochu nastvany na bezudrzbove baterie-uz dvakrat se mi je podarilo odrovnat tim, ze se uplne vybily..Jednou to byla moje blbost a jednou se mi rozpojil konektor takze to nedobijelo... offline #2 21.04.2011 20:11:49
Re: Baterie XTJá mám v XT normál kyselinovou a je v poho furt plná jak kyseliny tak proudu a to jezdím na trati pro motocrs i na cestě. Je to sice dál, ale zato horší cesta offline #3 23.04.2011 12:37:34
Re: Baterie XTjj, jezdím taky klasiku (s elektrolytem ve formě kyseliny), "Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás" „Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.” offline #4 23.04.2011 15:32:21
Re: Baterie XTtaky bych se toho nebál mám nějakou vartu 12V 9Ah cca 800-,, již druhej rok, houpu s tím po lese, kolikrát byla "hlavou dolů" a v různej jinejch polohách a elektrolitu pořád mezi ryskama, hadička z přepadu vyvedená pod motor a pohoda Editoval Honza (23.04.2011 15:33:04) Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison offline |