INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
TTčkáři POMOC !!!!!!!karbec tt600 e
TTčkáři POMOC !!!!!!!karbec tt600 e
jsem z toho mého karbecu na prášky,motor běží jakoby stále na sytič je to znát na volnoběhu a ve vysokých otáčkách se hltí, vynecháva prostě nejde,hladinu jsem nastavil podle manualu co mi poslal starosta ,bohatost taky ,celý je vyfoukáný vzduchem ,sytičovou jehlu jsem si pujčil z funkčního ttčka,membrány jsou ok a nic jiného, divného jsem taky neshledal,vzduchoví filtr vymytý,čtyřikrát jsem ho měl venku a jsem s rozumem v prdeli, nenapadá někoho co to může být za píčovinu díky moc
Re: TTčkáři POMOC !!!!!!!karbec tt600 e
dodatek----- ,v prvopočátku mi zmizelo gumové tesnění z jehli sytiče ,gumové špony jsem našel v hlavní a volnoběžné trysce tak začlo,potom jsem všechno vyčistil jak jsem psal,ještě mne napadá ve volnoběžné trysce mimo gumi byla asi u prostrět nějaká tvrdá nečistota, která z užovala profil dírky zhruba na polovic, nemohlo to tam být záměrně,aby si motor nebral tolik benzínu,ale to už se asi chytám stébla
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
1. Těsnění do sytiče určitě dej! 2. Vytáhni karbec a pošli ho Suchmanovi - vyčistí ti ho ultrazvukem. 3. Překontroluj svíčku/kup novou iridiovou(třebaq Denso(naprostá spokojenost!!!)
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
Raduz TT600r:
díky, ještě zkusím přesvědčit jednoho borce co má tt a bydlí asi 10 km ,aby mi pujčil celí karbec
pavka:ještě bych omrknul hrdla sání,mezi karbecem a válcem,jestli si to nepřisává.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Doufám, že tuhle záležitost si tady už 50x přečetl... To je samozřejmě jeden z hlavních problémů....
hrdla jsou ok, v týdnu přijede borec s ttečkem a zkusíme něco povyměnit a doufám že se příčina ukáže,dám potom vědět zdar
koupil jsem jinej karbec z roku 89 motorka jede sice z výkonem jsem šel dolu ale než vyléčim ten svůj tak jsem pojízdnej chci se zeptat koukni na foto, jedná se mi o mosaznou vložku označenou šipkou u svého karbecu jí nemám a u toho staršího je má to tak být nebo ne dík
- peeco81
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: TTR + babeTTa :)
- Věk: 2000
0 0
pavka:
mne robilo toto iste, prekontroluj priechodnost vzduhoveho filtra a HLAVNE DAJ 3,5 OTACKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ani menej ani viac, masina je na to velmi citliva
ready to race....
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
udelej co ti rika Raduz, popros sucheca o opravu. Pripadne to rozhod - ja mel vsecky gumick vyzrany a ztvrdly, pripadne rozpadly...chce to vsecky vymenit a zkontrolovat membranu a bude...
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
peeco81 napsal(a):pavka:mne robilo toto iste, prekontroluj priechodnost vzduhoveho filtra a HLAVNE DAJ 3,5 OTACKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ani menej ani viac, masina je na to velmi citliva
Ono pokud ma rozpadlou gumicku u sroubku bohatosti, muze kroutit jak chce bez efektu, je to tolik moznosti...
objednal jsem všechny gumičky,mimo membrán ,ty jsou jak nové, šroubek bohatosti,nový molitan do filtru,tak až to tam dám tak to už musí být ,jo karbec mám vyčištěný ultrazvukem
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Ty jsi ale Jarin. Suchman je sice docela vytíženej člověk, ale pomůže. Teď se s tím budeš trápit jak kokos doma sám a stejně na to možná nepřijdeš, páč pokud je ucpanej některej z kanálů, kde nevidíš, tak to stejně budeš muset nechat vyčistit. Okrádáš se o čews, kdy bys mohl jezdit v pohodě a s vyšším výkonem. Kurwadrát, dělá to za suchy z nosa a zodpovědně. Nevím, na co ještě čekáš... Kluci, co to měli u něj, tak chrochtají jak prasátka.
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
pavka napsal(a):koupil jsem jinej karbec z roku 89 motorka jede sice z výkonem jsem šel dolu ale než vyléčim ten svůj tak jsem pojízdnej chci se zeptat koukni na foto, jedná se mi o mosaznou vložku označenou šipkou u svého karbecu jí nemám a u toho staršího je má to tak být nebo ne dík
http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/337_karbec.jpg
Porovnáváš dva rozdílné karburátory...
Jen mě tak napadlo... kontroluješ vše podle microfishů? Máš tam to kulatý těsněníčko mezi plovákovkou a tělem? Objednal sis i gufera na hřídel plynu? Oni totiž mají správný objednací číslo jen v microfiši pro TTRE z roku 2004!
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- HanesRc
- Bahnomil - "Manďák"

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od starosty
- Motorka: XL 600V Transalp, KTM exc 200
- Věk: 37
- Tel: taky mám :)
3 0
Honzan napsal(a):peeco81 napsal(a):pavka:mne robilo toto iste, prekontroluj priechodnost vzduhoveho filtra a HLAVNE DAJ 3,5 OTACKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ani menej ani viac, masina je na to velmi citliva
Ono pokud ma rozpadlou gumicku u sroubku bohatosti, muze kroutit jak chce bez efektu, je to tolik moznosti...
Ano, přesně jak píšou kluci, tak to samé doporučuju taky. Těsnící kroužek na šroubku bohatosti mě taky docela dost poškádlil a 3,5 otáčky je přesně to co to potřebuje
 Louže,bláto,kaluže, ty jsou tady pro muže! http://www.farynenduroteam.cz/
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
Chlapi vynecháva mi TTR v otáčkach do 3/4 ide dobre, ale potom už nie.. to musím zaradiť vyššiu rýchlosť, aby som zas dobehol motard z XT 600 (aby mi klesli otáčky) všetko mám OK príruby nové pred aj za karbecom, hladina, guferá, O-krúžky... akurát ihla v 2. komore karbeca je asi z niečoho iného pretože má až 6 zárezov namiesto 5., a chcem sa spýtať čo mám objedať ešte s tou ihlou nech je to naraz vďaka bohatosť som skúšal od 1,5-5,5 otáčky a najlepšie to šlape na 3,5 výfuk je originál + nová vata =)))))) dikess
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
neviete?
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
|