INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Olej-Gilera RC 600
- volgam21
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: Gilera RC600R
- Věk: 26
- Tel: 721783251
0 0
Re: Olej-Gilera RC 600
Jo to já taky, ale zase to máme o nějaký to kilo lehčí. Lanko od dekompresoru mám vytažený na páčce na řidítkách a při troše cviku mi to startování problém nedělá. Chce to jen ten správnej grif. Nemáš náhodou náhradní zámrzovou zátku?
Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl, a když kouká aby byl, a je, tak má být to co je , a nemá být to co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich 1978
heled to nemam ja na to nemam zadny veci schanim je ale nak se nedaří máš fotky ty tvy??
Editoval jelen (13.04.2011 22:41:18)
- volgam21
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: Gilera RC600R
- Věk: 26
- Tel: 721783251
0 0
Teď jsem nahrál pár fotek do mé fotogalerie, tak se mrkni. To bylo, když jsem ji vytáhl po třech letech z garáže a před opravou, teď už vypadá trošku líp, musím udělat aktuální foto.
Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl, a když kouká aby byl, a je, tak má být to co je , a nemá být to co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich 1978
- Michal_RC600
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dub nad Moravou
- Motorka: KTM 200 EXC 2T, Yamaha YP 250 4T
- Věk: 34
0 0
Gilera RC 600 není špatná motorka, zejména varianta R, ale jak už bylo zmíněno, v dněšní době se velmi špatně shánějí náhradní díly, olej bych doporučil např. MOTUL 5100 15W-40(50). Spousta věcí je však nahraditelná (filtry, rozvodový řetěz, vodní pumpa), problém je např. řetězové kolečko, špatně se shání a je drahé jak čert. Moji RC 600 jsem loni prodal, nový majitel si nechal udělat hlavu (za 1500,-), dal nový píst a kroužky a motor funguje bezvadně. V případě problémů se klidně obrať na bráchu, myslím, že s ercéčkama má docela dost zkušeností a nějaké díly taky má, na OFFMOTu je pod nickem HanesRC.
- jarakinc
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Huska 610 E SM r.v.99
- Věk: jak kdy
- Tel: vysouvací
1 0
Michal_RC600:
Jen opravím tvůj překlep. Gilery opravdu neměly rozvod řešen řetězem ale řemenem. A to je právě odlišovalo od většiny produkce. Bohužel takřka 20 let kdy ji zlikvidovaly je holt už doba takže jediná rada je nepadat a nejezdit.
- Michal_RC600
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dub nad Moravou
- Motorka: KTM 200 EXC 2T, Yamaha YP 250 4T
- Věk: 34
0 0
jarakinc napsal(a):Michal_RC600:
Jen opravím tvůj překlep. Gilery opravdu neměly rozvod řešen řetězem ale řemenem. A to je právě odlišovalo od většiny produkce. Bohužel takřka 20 let kdy ji zlikvidovaly je holt už doba takže jediná rada je nepadat a nejezdit.
No jasné, myslel jsem řemen, díky za upozornění
Editoval Michal_RC600 (14.04.2011 21:25:28)
HanesRC cau heled chtel bich se te zeptat co máš vše za díly?? díky
heled starter máš?a nemohl bi si sem dát fotku co všecko máš ? prosim
Editoval jelen (16.04.2011 11:51:04)
tak ten starter si vemu a kolik za něj budeš chtít?? a beterku a veči potřebný k tomu aby mi starter fungoval taky máš?
- HanesRc
- Bahnomil - "Manďák"

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od starosty
- Motorka: XL 600V Transalp, KTM exc 200
- Věk: 37
- Tel: taky mám :)
3 0
jelen: Zdarec, napiš prosím do SZ telefon, případně odkud jsi a nějak se dohodneme, hlavně dáme řeč. Baterku nemák, protože jezdím už nějakej rok jen kick. RC 600R je pouze našlapovačka (problém to není, protože jsem taky vytáhl dekompresor na řidítka a naučil se ten grif. Původní řešení je pohodlné, ale nevydrží. Zatím jsem se nesetkal s Gilerou, která by měla tento automatický dekompresor funkční - to je bolavé místo! )
 Louže,bláto,kaluže, ty jsou tady pro muže! http://www.farynenduroteam.cz/
Michal_RC600 napsal(a):Gilera RC 600 není špatná motorka, zejména varianta R, ale jak už bylo zmíněno, v dněšní době se velmi špatně shánějí náhradní díly, olej bych doporučil např. MOTUL 5100 15W-40(50). Spousta věcí je však nahraditelná (filtry, rozvodový řetěz, vodní pumpa), problém je např. řetězové kolečko, špatně se shání a je drahé jak čert. Moji RC 600 jsem loni prodal, nový majitel si nechal udělat hlavu (za 1500,-), dal nový píst a kroužky a motor funguje bezvadně. V případě problémů se klidně obrať na bráchu, myslím, že s ercéčkama má docela dost zkušeností a nějaké díly taky má, na OFFMOTu je pod nickem HanesRC.
Ahoj, odešla mi vodní pumpa na RC a tady se píše, že snad existuje v náhradě???? Kde ji seženu?Budu vděčný za každé info.... díky L.
Editoval lechi (11.08.2011 01:00:13)
- HanesRc
- Bahnomil - "Manďák"

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od starosty
- Motorka: XL 600V Transalp, KTM exc 200
- Věk: 37
- Tel: taky mám :)
3 0
lechi:
Čau, není v náhradě, ale je repasovatelná. Každopádně je to problém v domácím prostředí bez přípravků. Viděl jsem X pokusů o rozdělání a skoro vždy došlo k poškození. (hnací vrtulka je velice křehká a většinou se poláme, tělo pumpy taky často zařve, hlavně některej s úchytů a nakonec dostane na frak ucpávka.) Často je třeba pouze vyměnit ložiska, která při přepínání řemene prostě odejdou a toto je zdroj dosti nepříjemných zvuků z motoru! Jinak jestli teče, tak určitě bude třeba zmiňovaná ucpávka.(tato se dá koupit)
mrkni na tento odkaz (v podstatě to je úplná "banálka"):
http://www.youtube.com/watch?v=eRLVuDUZvJU&NR=1
 Louže,bláto,kaluže, ty jsou tady pro muže! http://www.farynenduroteam.cz/
|