|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 zapojeni svetla primo z motoru#1 10.01.2011 14:04:12
zapojeni svetla primo z motoruZdar chlapi, Co neopravi izolacka, to neopravi nic! offline #2 10.01.2011 16:07:24
Re: zapojeni svetla primo z motoruno pokaď tam máš nějakej regl, tak to šupni za něj a hotovo svitíš, pokud ne, tak ho potřebuješ, může být i bez usměrňovače, žárovce je to jedno, ale regl tam musí být, protože to napětí z altíku je uměrný otáčkám a dosahuje až třeba 30 V střídavých a víc, takže by ti ta žárovka praskla Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison offline #3 10.01.2011 18:46:17
Re: zapojeni svetla primo z motoruHonza: Co neopravi izolacka, to neopravi nic! offline #4 20.01.2011 20:38:46
Re: zapojeni svetla primo z motoruna mym byvalym YZ400 sem mel na zapalku pridelanej jeden drat(delal to bejvalej majitel) kvuli svetlum a zadny reglo nebo usmernovac tam nebylo je pravda ze na volnobeh to nesvitilo vubec a cim vetsi otacky tim vic to svitilo a zarovka v masce mi nepraskala(H4) ale zadni svetlo praskalo kazdou chvili.Na foto je to ten zlutej drat offline |