INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Vzhled horní lišty
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: Vzhled horní lišty
Tohle je jen nástřel - popravíme to a sladíme...
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
život je pes a my jsme jeho patníky
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Ne, na ročníku 2010 modelu KTM 990 adventure je nápis stejným fontem, jako jsem vybral pro popisky tohoto webu. Vláďa si z toho jen dělá řiť.
- Vláďa
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: ČR
- Věk: 50+
- Tel: Lenovo
0 0
Raduz TT600r napsal(a):Vláďa si z toho jen dělá řiť.
To je pravda - ale ten font jsem pochopil
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Mrkněte na to (klepněte do klávesy F5). Líbí? Mě docela jo... Přijde mi to docela důstojné, neřvavé, decentní...
- martta
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: XT 600 (96), CRF 450R (08)
0 0
Musím uznat, že od předchozího loga jde o skok opravdu obrovský. Logo vypadá velice slibně, jen bych si dovolil několik (snad) konstruktivních připomínek.
1. Nápis OFFMOTO.COM mi přijde zbytečně moc na levé straně - posunul bych jej o několik (?desítek?) pixelů k pravé straně. Ne na střed, ale jen k němu trochu blíže.
2. Nápis off-road server působí v pravém horním rohu tak trochu nepatřičně, navíc se ne zrovna dokonale překrývá s jezdci pod ním. Pokusil bych se mu nalézt poněkud vhodnější umístění - nebo se alespoň vyvarovat překrytí.
3. Jezdec umístěn nejvíce vpravo se zdá být lehce utopen v grafice (?blátě?). Možná by bylo dobré jej posunout o něco výše nad "terén" aby nezanikl a nevytvořil spíše jakousi nepřehlednou a nepochopitelnou oblast, než zajímavé doplnění loga.
4. Popřemýšlel bych nad ohraničením loga. Zda by nevypadalo lépe vytvořit okolo tenký rámeček.
Tímto komentářem vyjadřuji svůj názor. Jsem si vědom, že je především důležité, aby fórum fungovalo a hlavně se tu diskutovalo - což většině stačí. Nicméně, když vidím, že admin se velice snaží o progres tohoto serveru, chci se podělit o svůj názor, neboť mám pocit, že by mohl být užitečný.
Na druhou stranu věřím, že v tomto případě umístění loga na web předcházelo mnoho práce a ladění a může být nejlepší a nejestetičtější variantou. Tedy autor většinu věcí, které připomínám již řešil a vyřešil takto. V takovém případě jsou moje poznámky bezpředmětné.
V každém případě velice chválím a děkuji za snahu o zlepšování a růst serveru, kde si rád počtu zajímavé informace.
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Dobré
Za mě... lepší byl ten "3D" nápis OFFMOTO a taky bych to posunul trocha blíže na střed (opravdu pár pixelů)
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Posunout to jednoduše nejde - skladba horní lišty neobsahuje jeden obrázek, ale 3, takže jednoduše - nejde...
Pěkné
- martta
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: XT 600 (96), CRF 450R (08)
0 0
Raduz TT600r:
Nejde? to slovo neznám.. hehe. Že to není jeden obrázek vím, ale nevidím jediný důvod, proč by to mělo jít nějak extra složitě? Pokud to nemáš jen exportované do obrázku a máš to v nějaké snadno editovatelné verzi, tak přeci není problém to trochu poupravit.
Každopádně, pokud se to líbí, tak netřeba do toho zasahovat. Hlavně jen tak dále s tou snahou a nadšením.. díky
- Carel
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: moje Jižní čéchy
- Motorka: Exc 250/19
- Věk:
5 1
Nějak takhle? Je to jenom v malování
Editoval Carel (04.01.2011 18:05:43)
... hop, přes potok ...
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
martta napsal(a):Raduz TT600r:
Nejde? to slovo neznám.. hehe. Že to není jeden obrázek vím, ale nevidím jediný důvod, proč by to mělo jít nějak extra složitě? Pokud to nemáš jen exportované do obrázku a máš to v nějaké snadno editovatelné verzi, tak přeci není problém to trochu poupravit.
Každopádně, pokud se to líbí, tak netřeba do toho zasahovat. Hlavně jen tak dále s tou snahou a nadšením.. díky
Tak jde, ale nejde to hned na pockani, pac mam moc jine prace Takze posunuti do stredu o kousek jde, primo na stred nejde, kvuli koncepci stranky. Na prave strane souhlasim s mene vyraznym napisem, az se s raduzem u pc potkame poslu mu upravy, obrazek myslim, ze je dostatecny a neni treba prehanet detailnost na par px... oramovani loga vypada fakt zle...
Suchman: me se to 3d logo moc nelibi, myslim ze tato polokreslena grafika je ve finale prijemnejsi... ale stejne jde predevsim o obsah webu...
Carel: tohle prave bohuzel nejde bez vyraznejsiho zasahu stranky, ktera je ale dobre vymyslena a kvuli tomuhle nema smysl ji menit...
|