INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
karburátor TT 600 R
- MichalTTR
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Říčany Praha-východ
- Motorka: TT 600 R
- Věk: 30
0 0
karburátor TT 600 R
zdar pánové! Už zhruba rok řeším problém s karburátorem na TT600R r.v. 1999 jakmile je motorka studena nebo projedu větší vodou začne se mi zasekávat tak 3-4mm od spodního dorazu a to při každým přidání plynu a to většinou pokračuje až do tý doby než se to znovu ohřeje, kolikrát je to úplně tvrdý že to nejde silou doklapnout na doraz a po zhasnutí motoru ihned spadne dolu a chodí bez problémů. Bylo to v servisu a na nic zásadního nepřišli. Já to rozebral vyčistil promazal chodilo to dvě vyjížďky a už je to zase.
Podobný problém řeší v tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=XC4hKC8k … playnext=1 co jsem tam tak vyrozuměl z komentářů tak pomohla větší tryska myslím že 165 což ale asi nebude můj případ
Předem díky za jakoukoliv radu.
Editoval MichalTTR (29.12.2010 17:12:34)
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
Re: karburátor TT 600 R
MichalTTR:
to sem řešil několik let. Při projetí vodou, při dešti, po dešti... A hlavně v zimě. Když sem vjel do sněhu a dostal se snih na karbec, tak už to fungovalo jenom jako furt plnej, nebo volnoběh. Dělá to chudší směs. Sehnal sem kvuli tomhule videu trysku 160, protože na 165 bych musel čekat měsic. Pomohlo to, ale jenom částečně. V zimě slušny a jenom když bylo hodně sněhu tak se to ozyvalo, ale byla zvyšená spotřeba a na jaře to aji miň jelo. Pak sem strčil origo trysku, koupil novy hrdla od airboxu ke karbecum, novy přiruby od karbeců do hlavy, dal novej šroub štelování volnoběžné směsi aji s O-kroužkem a bylo po problému. Nevadila tomu voda a nic. Ale TT-R sem prodal a na WR-F nemám problém
Děla mi to když ji umyju při studeném motoru. Když ji umyju za tepla tak to nedělá. Taky jsem to promazával furt to šlo do toček až se motor zahřál tak to přestalo.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Vymontuj karbec, lana, rychlopal a pošli mi to. Je to nejrychlejší . Takhle zjistíme, čím to je a můžeme inspirovat ostatní. Kdybychom to tu řešili metodou pokus/omyl, tak si rok nezajezdíš. Tohle je určitě závada mechanická.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
nejblbější je, že tohle časem udělá asi každy TT-R. Jiny modely s tim problém nemaj. Jednu dobu sem už sháněl karbec na stary XT
- peeco81
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: TTR + babeTTa :)
- Věk: 2000
0 0
Navrc.WR-F:
s tymto mam problem aj ja.. trochu vody a TTR nejede.. nemohol by si prosim presne povedat, cim toje, ked vymenim tie hrdla od vzduchaca pojde to bez problemov.. pisal si este o nejakom o kruzku
ready to race....
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
A já dnes po dlouhé době a bezproblémovém chodu nemůžu vytáhnout sytič
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
Raduz TT600r:
to je toho. Mě WR chytlo po měsicu na prvni zmáčknuti čudla
peeco81> Já ti neřeknu proč to dělá, ale přijde mi, že to dělá při chudé směsi. Obohacení mi vždycky trocha pomohlo, pokud nebylo vody nebo sněhu moc. Ale pokud ti to s vodou nejede vubec, tak to dělá elektrika pod nádržou. Chce to pročistit všechny konektory a zakryt elektriku, ať na ňu přimo nelitá voda. Mě to po mytí blbě chytalo a při velké davce vody vynechávalo (stejně jak na XT), tak sem z 2l PET flašky vystřihl pás a zakryl sem celou elektriku v rámu pod nádržou. Od té doby mi voda nevadila, jenom blbnul ten karbec...
- peeco81
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: TTR + babeTTa :)
- Věk: 2000
0 0
Navrc.WR-F:
tak s tou elektrinou som sa hral tiez,, ale vsetko som zaizoloval vrstvou pasky... hmm len mam este podozrenie, ze to toh karbeca ide voda.. lebo ked nebolo vody .. tj dnes , bolo asi -8 a v pohode som nastartoval a povozil som sa...(teraz lezim v posteli, co ma brutalne boli hlava, dufam, ze nebudem chory) no ked bolo tych 5 stupnov vsetko sa topilo ,vsade vela vody.. spravil som tak 700 metrov a masina nic, nechal som ju tak 20 minut stat a potom naskocila... zahada jak hovado henta voda.. vobec neviem kadia sa tam dostava..-.
ready to race....
Taky jsem ji včera nakopl při -10 chytla napodruhé ,chvíli stála venku.Před měsícem jsem ji nemohl nastartovat ,vyměnil jsem svíčku a chytla hned. Na karbec raději nešahám jednou jsem to udělal a pak ji nešlo nahodit. Tak asi hodinu jsem ji nakopával až mě bolela noha.Rozdrbal jsem si směs to byla maturita .Noha mě bolela ještě 2 dny. Už v ní dost rachotí bude muset k panu doktorovovi Raduzovi ,ale nevím jestli nedal výpověď
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
peeco81:
tohle mi to dělalo právě když mi nastřikala voda do té elektriky. Kdybys měl vodu v karbecu tak ti asi nepomuže nechat to chvilu odstát
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Já byl dnes taky na Silvestrovské a musel jsem na YZFku - hrůza!!!! Zlaté TTRko.
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
Raduz TT600r:
no a já zas tak akorát v pérdeli. Kdes byl na YZ-F že to byla hruza? Doufám že bude zitra nějakej výjezd, jinak si budu muset uspořádat sám
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
tak u nás už je tak 4-5cm. Dnes celej den hustě chumelí a už napadlo asi pul milimetru. Musim do gumy narvat nějaky šrouby. Škoda že tady teď žádny nemám
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
No ale jestli máš načaté a roztřepené lanko na ovládání plynu, tak bych se nedivil, že to dělá psí kusy. To se ti pak zákonitě musí sekat plyn. Chce to vyměnit lanka za nové a možná bude po problému.
|