|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 2 Kvalita čínských výrobků#1 26.12.2010 19:15:09
Kvalita čínských výrobkůNa základě diskuze,která proběhla v inzerátu a ten sněžný pás jsem se rozhodl založit samostatné vlákno na tohle téma. Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja offline #2 26.12.2010 19:46:42
Re: Kvalita čínských výrobkůLasky: offline #3 26.12.2010 20:10:30
Re: Kvalita čínských výrobkůkéž by nastala doba a lidi pochopili že nejsou tak bohatí aby kupovali šmejdy, takže by se místo šmejdů vyrábělo kvalitně, vzrostla by konkurence, ceny by šly dolů a pak by se sypaly nový motorky do moře, protože by se jim to ani nevyplatilo za tak málo prodat offline #4 26.12.2010 20:43:58
Re: Kvalita čínských výrobkůCarlitos13: offline #5 26.12.2010 21:33:44
Re: Kvalita čínských výrobkůMůj názor je asi takový: Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224 offline #6 26.12.2010 22:26:36
Re: Kvalita čínských výrobkůkdyž je řeč o číně, máma tam před 4 lety byla, zážitek otřesnej, fotky taky... offline #7 27.12.2010 09:54:27
Re: Kvalita čínských výrobkůV číně sem byl a ve velkejch městech jsou dál neš my pokrok je obrovskej to se musí vydět 100km dálnice postavily za púl roku to sem nechápal ale jinač třeba dělníci nic moc . offline #8 27.12.2010 10:00:21
Re: Kvalita čínských výrobkůJá osobně čínský motorky moc nazatracuji,nebu trvat dlouho a čiňani se naučí dělat stroje pořádné kvality.... offline #9 27.12.2010 10:29:11
Re: Kvalita čínských výrobkůMám v některých aspektech odlišný názor od Laskyho i od Radůze. Ale to by bylo na moc dlouhé povídání. Asi by bylo hodně dobré Čínu navštívit (na druhé straně tam není svobodný pohyb), případně pravidelně sledovat a vyhodnocovat ekonomické zpravodajství, ekonomickou literaturu... Editoval vlk (27.12.2010 11:00:45) život je pes a my jsme jeho patníky offline #10 27.12.2010 11:21:36
Re: Kvalita čínských výrobkůJá nemyslím,že bych měl úplně opačný názor než Vlk. Taky mám z Číny strach. Chtěl jsem jen poukázat na to jak si pomalu a šikovně získávají celosvětový vliv a myslím,že jsem několikát napsal,že s tím nesouhlasím. Jejich ekonomický vliv je už teď tak velký,že nejmocnější světoví státníci se raději vyhnou otevřené konfrontaci s představiteli Číny i když den před tím ti samí lidé veřejně podpořili sankce proti KLDR či Iránu. Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja offline #11 27.12.2010 11:24:25
Re: Kvalita čínských výrobkůLasky: Editoval vlk (27.12.2010 11:39:59) život je pes a my jsme jeho patníky offline #12 27.12.2010 14:27:07
Re: Kvalita čínských výrobkůJJ a nejhorší je, že právě ten jejich režim, kterej sere chudejm lidem na hlavu jim ideálně nahrává v jejich rozvoji. Ikdyby se zaměřili na stejnou úroveň kvality jako je u nás, tak to zvládnou bez problémů vyrobit za polovinu ceny, protože je jasné, že v Evropě nikdo nebude dělat ve fabrice za dolar denně. Zatím máme štěstí jen v tom, že se furt ve většině případů uchýlej cestou nižší kvality. Dej koním pít... offline #13 27.12.2010 18:04:02
Re: Kvalita čínských výrobkůpocitam s tim ze nas cina behem jedny generace ekonomicky uplne znici , cim vic toho budou setrilkove z ciny kupovat - tim driv to bude. offline #14 27.12.2010 18:50:05
Re: Kvalita čínských výrobkůMyslim ze mame Panove jedinecne stasti ze sme se nenarodili treba v cine offline #15 27.12.2010 21:16:54
Re: Kvalita čínských výrobkův číně je jiná mentalita ,jiný režim , jinak se ke všemu přistupuje.lidi tam drží hubu, jsou uslužní jak prase a makají za hrstku rýže na den a přitom jsou spokojení a neagresivní.byl jsem toho svědkem když jsem tam byl na montáži ve městě Suzhou kousek od Šanghaje.dělníci na stavbě vozili maltu v dřevěných kolečkách,šplhali po bambusových žebřících,techniku zapojovali způsobem rukou svazanými dráty,ženské míchaly maltu na zemi pomocí lopat a zametaly snad rákosovými metlami.dělníci vubec nevěděli jak se používá novější stavební technika.prostě co jsem viděl já,tak starým způsobem dělali moderní továrnu a jak už jsem výše uvedl,za hrstku rýže.lidi tam prostě makají a moc si nevyskakují.každěho koho jsem oslovil byl velice milý a přívětivý.avšak chaos na silnicích pro nás nepochopitelný,ale radost pozorovat.byl jsem moc rád ,že jsem se tam dostal a kdybych měl příležitost jet někdy znovu,určitě bych neváhal.ohromující stát. Editoval lacerta82 (27.12.2010 21:18:22) nezáleží co se naučíš,smrt si tě vždycky najde. offline #16 28.12.2010 21:39:50
Re: Kvalita čínských výrobkůZajímavý téma. offline #17 13.05.2012 11:04:11
Re: Kvalita čínských výrobkůKlucí, myslím si, že kdejaká kvalita kterou kdesi vyrábí je o ničem, pokud existují "státní" mocenské síly, které dělají a vymýšlejí věci, které si ani nedovedete představit. Pokud se Čína za nějaký ten rok stane tím největším a nejsilnějším hráčem na světovém trhu, budete (možná nebudete, protože to nebudete schopni rozpoznat) se divit, co všechno jsou ostatní schopni udělat, pokud ztrácí svůj finanční tah na branku. Divadlo v podobě únosu několika letadel, honění vymyšlených nebezpečných osob, vytváření umělých zemětřesení jsou jen začátkem. offline #18 13.05.2012 19:55:41
Re: Kvalita čínských výrobkůNikdy jsem v Číně nebyl,ale kámoš se odtud vrátil s očima jak šnek. Dokážou co chtěj a dost rychle. Co se kvality týká,tak ta odpovídá zakázce a hlavně ceně za jakou se to má vyrobit. Přesně takhle se ho zeptali,když jim zadával požadavky na to,co chce vyrobit. Ukázal TOHLE CHCI a odpověď byla KOLIK KUSU a KOLIK MÁ STÁT JEDEN? Takže když si objednáte kvalitu,tak jí dostanete. Ale pak se to nevyplatí dovézt. Protože je to pak dražší,než vyrobený tady... offline #19 14.05.2012 13:29:23
Re: Kvalita čínských výrobkůCo vím, tak v číně je možné všechno. Jeden známí donesl do číny dva prospekty strojů. Jedna laserová přesná řezačka a druhé řezačka látek(spešl na padáky), řeže to 20látek na ráz. A že z těch dvou stojů chce jeden bo to nikde nevyrábí takový stroj. Aby to laserově řezalo 20 látek na ráz. A že do roka mu ten stroj dodali a funguje to... Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu offline #20 14.05.2012 14:42:07
Re: Kvalita čínských výrobkůkdyž je tu řeč o těch čínských výrobcích ..Já hlupák jsem se nechal zlákat na jedné burze levným wédéčkem. a až pak mi vrtalo hlavou jak to muže byt tak levné a když jsem se koukl pořádně hned mi bylo jasné proč http://forumdacasa.com/extensions/Inlin … ntID=30428 ... offline |