Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

"Gelové" OFFMOTO nálepky na kyvku - zde můžete závazně objednávat

#21 07.11.2010 19:18:58

radeva
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Šumperk
Motorka: TT 600 R
Věk: 47
0 0

Re: "Gelové" OFFMOTO nálepky na kyvku - zde můžete závazně objednávat

Palec napsal(a):

Vidím ,že hodně objednávají takoví co houby jezdí a v garáži toho moc nenapropagují,ale za tento web,opravdu vřelý dík,aspoň víme kde se co děje ano 

Ty toho pod tou vrstvou blata taky moc nenapropaguješ tongue 

#22 07.11.2010 19:22:09

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Palcovi zaplatíme tetovací salón. Cíl bude jeho čelo  lol   cool   ano 

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#23 07.11.2010 19:28:14

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov/blízko německé čáry/
Motorka: Honda CRF 450 JPS
Věk: 50
Tel: Otravná věc
2 1

KarlosCZ:Sedím na mototce max 4h týdně buď v sobotu nebo neděli,přes tyden se snažím vydělat nějakou kačku ať na tu vyjížďku každý tyden mám a motorku mám pokažde připravenou tip ťop abych se na ni mohl spolehnout,jinak si klidně to logo nastříkám na koš,který vozím nahoře,páč u nás se jezdí většinou v bahně a kyvka je zasraná takže by nebylo to logo vidět usch ,chlapi víc jezděte a nevymýšlejte kokotiny,já a kluci z naší bandy jezdí pro radost a ne pro něco jiného a30 

#24 07.11.2010 19:29:47

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

radeva:Kérovat se nenechám ,bojím se jehly a infekce usch 

#25 07.11.2010 20:00:33

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xrv. xlv, jawa
Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
Tel: mam
4 0

Omlouvam se, ze napisu, i kdyz si nalepku neobjednam (nejsem lepic a radeji to projezim...). Pokud bude potreba udelat neco pro web rad pomuzu nebo neco prispeju... Jen me to proste neda...

Palec:
je krasny jak vnucujes svuj postoj jinym. Mozna ne kazdy ma "zmaknuty" zivot, zamestnani, orostle deti a hodnoty posunuty jako ty... Treba ses v realu v pohode typek se kterym je radost pojezdit a dat  beer (coz si myslim podle toho jak te lidi, co te znaj, tu vnimaj), ale nekomu kdo ma namachrovanou drzku, jak se prezentujes tu, by prospelo ji nacpat blatem...Mozna je to jen hecovani, ale od nekoho tvyho veku bych cekal vetsi rozhled a nadhled... ee4

Pokud budes mit potrebu reagovat tak asi do sz, at to tu kolem tech nalepek nespinime...  

Editoval Honzan (07.11.2010 20:01:41)

#26 07.11.2010 20:05:28

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Honzan napsal(a):

Palec:
je krasny jak vnucujes svuj postoj jinym. Mozna ne kazdy ma "zmaknuty" zivot, zamestnani, orostle deti a hodnoty posunuty jako ty... Treba ses v realu v pohode typek se kterym je radost pojezdit a dat  beer (coz si myslim podle toho jak te lidi, co te znaj, tu vnimaj), ale nekomu kdo ma namachrovanou drzku, jak se prezentujes tu, by prospelo ji nacpat blatem...Mozna je to jen hecovani, ale od nekoho tvyho veku bych cekal vetsi rozhled a nadhled... ee4

Pokud budes mit potrebu reagovat tak asi do sz, at to tu kolem tech nalepek nespinime...  

Palec je huba nevymáchaná, to je asi pravda, ale zažít s ním večer, to tě pak na druhej den bolí bránice opravdu citelně  lol   lol   lol   lol   lol   cool   ano 
Nechat se jím vést, to je zážitek sám pro sebe. Jako vodiči mu vytknu jen jedno - já fakt kolikrát nestačím, tak ubééér nebo čekej. Ale on na každé křižovatce stajně na nás (lemry) počká...

Zacpat hubu by někdy potřeboval, ale není to jinak třeba, že jo Palcu?

#27 08.11.2010 12:19:11

pecan
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: TT 600R GSF 1200N
Věk: 27
0 0

Asi by to chtělo upřesnit cenu těch různobarevných nálepek a14  ano 
Myslim že těch modrých Jamažích big_smile  bude asi dost.....
Jestli sem to teda někde nepřehlíd je v tom tady docela guláž.. a29 

Editoval pecan (08.11.2010 12:19:51)

#28 08.11.2010 12:47:16

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

No, guláš tu je teda skutečně hustej...

Takkže křičím na všechny:" !!!  STOP  !!!  "

Právě jsem dojednal nové podmínky. Udělám to celé jinak.
To, co jsem chtěl, tak už z vašich ohlasů vím a tedy Objednám 100 nálepek rovnou - na sebe a bude s objednávkou klid. Ti, co si už objednali - poslali peníze, mají vše jisté, ostatní pak dostanou, co zbyde...

50 takových:

http://www.offmoto.com/uploads/14_final_red.jpg

za cenu rovných 100,-

a vzhledem k poptávce 50 takových:

http://www.offmoto.com/uploads/14_final_blue.jpg

za cenu 130,-
Příplatek je za jinou barvu.

Pánovi v reklamce asi zavezu pulana slivovice, aby se hodil do klidu...

Jiné varianty zatím nebudou. Kawasaki a Suzuki se nepřihlásila ani jedna a o KTM je zájem cca čtyřech lidí a z toho by 2 koupili. Do budoucna se to určitě dá domluvit, ale zase musí být min počet kusů.

#29 08.11.2010 13:24:49

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Bohužel palec a já jsme mimo hru. Kyvka na Betě 450 není hladká, má středem jakoby vyztužení a samolepka na kyvku prostě nejde dát. Na KTM 525 jsem měl samolepky od minula a najelo se pár výjezdů a vypadají hrozně, takže na kyvku už nic nedávám.

#30 08.11.2010 13:47:24

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

viteka 32 napsal(a):

Bohužel palec a já jsme mimo hru. Kyvka na Betě 450 není hladká, má středem jakoby vyztužení a samolepka na kyvku prostě nejde dát. Na KTM 525 jsem měl samolepky od minula a najelo se pár výjezdů a vypadají hrozně, takže na kyvku už nic nedávám.

Toníku, nezoufej! Budou i klasické nálepky. Palec má slíbenou kérku na čelo... usch   cool   ano 

#31 08.11.2010 18:53:15

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

Raduz TT600r:
tak ja navrhuju udelat nasivku na záda treba jako je Hells angels,Viper,Red devils a pod zaregistrovat to a budeme mit barvy off motaku,akorat nevim jak by to dopadlo ale aspon nejaka takova nasivka by nebyla spatná aspon by vydrzela,kyvka je velmi zranitelné místo a klidne muzu vyfotit motorky po vyjížďkách jsou zajebane az hrůza nebylo by nic vidět a ti co je dovezou čisté tak si takovou samolepku nezaslouží,od toho jsme přeca bahňáci a superbahňáci usch 

#32 08.11.2010 19:03:35

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

lol 

Palec napsal(a):

Raduz TT600r:
tak ja navrhuju udelat nasivku na záda treba jako je Hells angels,Viper,Red devils a pod zaregistrovat to a budeme mit barvy off motaku,akorat nevim jak by to dopadlo ale aspon nejaka takova nasivka by nebyla spatná aspon by vydrzela,kyvka je velmi zranitelné místo a klidne muzu vyfotit motorky po vyjížďkách jsou zajebane az hrůza nebylo by nic vidět a ti co je dovezou čisté tak si takovou samolepku nezaslouží,od toho jsme přeca bahňáci a superbahňáci usch 

Palec: lol  lol  lol  potkak tě s takovou našivkou na zadech např výše zmíněny anděl tak dostaneš takovy vyprask že si fakt odneseš nějake to tetovaní na čele a i na žbrech a kdo vi kde všude a to nedobrovolně barvy na zadech si musíš obhajit a vybojovat trochu jinou cestou a registrace není jen tak jednoducha zaležitost nosit barvy na zadech je trochu pro jine hochy a ne pro nas. deb1  deb1  deb1 

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

#33 08.11.2010 19:12:09

Palec:

vetsina lidi tady ma doma motorky dve (a vice).
jedno enduro takovy "cistejsi" - aby zvladlo nejakej ten vylet, dovolenou, jezdeni do mesta atp... na tomhle se neprasi (nebo jen obcas) a potom druhe ciste na praseni.
to prvni je na znackach, ma svetla, blinkry, homologovany gumy a prave na tuhle motorku si lidi objednavaji ty nalepky na kyvku. to druhe enduro - cross je pouzivane v rezimu jak tady popisujes ty a tam asi nejake polepy resi malokdo (i kdyz i vyjimky se najdou)

takze se tady prosim nenavazej do tech co si ty nalepky objednavaji, protoze to muzou byt mnohem krutejsi offroudaci nez jak se tady popisujes ty  vyk! 

#34 08.11.2010 19:33:03

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

kick-start:
no jo jenže jak já tady vidím jak si tady objednávají ty nálepky právě takoví co si říkají bahňáci nebo si na ně spíše hrají usch a žádné cestovní enduro nemají,ja sam mam enduro na znackach ale radej jsem ji dal do depozitu nez bych si na ni prořízl vajca,a s temi našivkama na zadech jsem si samo sebou delal prdel bo proto jsem skoncil s cestáky pač s takovými ču.... se jezdit neda a30 v lese mi nikdo do ničeho kecat nebude a budu si tam vozit co chci ugh2 

#35 08.11.2010 19:35:49

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

kick-start napsal(a):

Palec:

vetsina lidi tady ma doma motorky dve (a vice).
jedno enduro takovy "cistejsi" - aby zvladlo nejakej ten vylet, dovolenou, jezdeni do mesta atp... na tomhle se neprasi (nebo jen obcas) a potom druhe ciste na praseni.
to prvni je na znackach, ma svetla, blinkry, homologovany gumy a prave na tuhle motorku si lidi objednavaji ty nalepky na kyvku. to druhe enduro - cross je pouzivane v rezimu jak tady popisujes ty a tam asi nejake polepy resi malokdo (i kdyz i vyjimky se najdou)

takze se tady prosim nenavazej do tech co si ty nalepky objednavaji, protoze to muzou byt mnohem krutejsi offroudaci nez jak se tady popisujes ty  vyk! 

Palec je v klidu. Je to huba nevymáchaná, ale vše co napíšeš, ber z legrace - on to jinak neumí. A jezdců jako je Palec...no... asi bys lepší hledal docela problematicky....  lol   cool   ano 

#36 08.11.2010 19:40:16

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

Radúz,ber to tak,není špatné když je štika v rybníku,ale ty nášivky to není špatný nápad,objednávám si dva kusy na džísku a na dres cool 

#37 08.11.2010 19:45:08

Palec napsal(a):

kick-start:
no jo jenže jak já tady vidím jak si tady objednávají ty nálepky právě takoví co si říkají bahňáci nebo si na ně spíše hrají usch a žádné cestovní enduro nemají,ja sam mam enduro na znackach ale radej jsem ji dal do depozitu nez bych si na ni prořízl vajca,a s temi našivkama na zadech jsem si samo sebou delal prdel bo proto jsem skoncil s cestáky pač s takovými ču.... se jezdit neda a30 v lese mi nikdo do ničeho kecat nebude a budu si tam vozit co chci ugh2 

me slo ciste o diskuzi ohledne tech samolepek, o nasivkach jsem tu nerekl ani slovo.
ale jinak s tebou souhlasim ze srnkam, zajicum, hajnejm, duchodcum, ekologickym aktivistum je jedno jestli je na kyvce samolepka nebo vrstva blata. ovsem kdyz s motorkou prijedes mezi lidi urcite si te nalepky nekdo vsimne.

#38 08.11.2010 19:48:02

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Palec napsal(a):

Radúz,ber to tak,není špatné když je štika v rybníku,ale ty nášivky to není špatný nápad,objednávám si dva kusy na džísku a na dres cool 

Kurwadrát, to ale možná není úplně marnej nápad... Dyť na to logo máme hotovy....

#39 08.11.2010 19:55:03

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

Raduz TT600r:Dyť vím někdy si dělám kozy,ale toto myslím fakt vážně,samolepku budes mit na kyvce ale pokud si dáš nášivku tak nemusíš jet zrovna na motorce a každý si ji všimne.

#40 08.11.2010 19:58:23

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

kick-start:
já si spíš myslím ,že si tě víc všimnou když někam přijedeš cely zaflákaný od bláta a začneš tam rozhazovat rukama a nezavřeš klapačku jak kecáš o strávené chvíli za řidítky,nejed posluchač naslouchá a zvlášť když to umíš správně podat sjuk 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů