Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

TT600R válec/Nicasil?

#21 04.11.2010 15:45:24

adelanas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: u Brna
Motorka: TTR, XT 600, WAVE
1 0

Re: TT600R válec/Nicasil?

na  deformace  po lisování  jsem  taky  myslel,  aluménová  vložka  by  šla  vyrobit  silnější  než   origo  litina,na  válci  bmw je matroše  hromada..
jinak  by  mě  ještě  zajímalo  jak  vypadá  nový  nikasilový  válec do  motorky??  jestli  je  to  přesný  tenký  nástřik,  takové  jsem viděl v kovošrotě  kde  jsem  dělal  ze  zahradní  techniky,nebo   jako bmw,ty  byli  honované  jako  litina,  jen  je  tam  delší  doba  záběhu, tuším  že  dat tomu plný  plyn doporučovali po 2,5 nebo 3 tis.kilometrech, a syntetický  olej  to  snese  po 20ti tis.kilákách...

#22 11.12.2011 11:50:22

Mišák ttr600
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: TT600R
Věk: 31
19 1

Re: TT600R válec/Nicasil?

Vložka je vložka a nikasil je tenká vrstva speciálního kovu nanašeného elekrolizou přímo na hliník,proto do nikasilu jsou jen orygo písty.Pokud se vydře nikasil,musí se znovu nanést.Dělají to jen 3 borci v republice ve Strakonicích.Teoreticky by se dal jakýkoliv válec převrtat na větší obsah,jen do něj sehnat písty.Kámoš měl kdysi staré TTR a to převrtal na 650 za použitím nikasilu a píst tam měl Vaiseko.Jelo to jako čert ,ale dlouho to nevydrželo. a23  ano 

Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů