INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Suzuki RM 125
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Re: Suzuki RM 125
Jawson: Vittek ti jasně ukázal, co je propálený píst od chudé směsi ten nahoře. Kdy už konečně pochopíš, že ten tvůj nemá nic společného s propálením, ale je to jen věc únavy materiálu díky zanedbané údržbě, nic víc. jestli tam zůstal kolík je úplně jedno, ale kroužek měl velkou vůli v drážce a zřejmě se seknul o kanál ve válci. Já když vloni v zimě rozdělal motor na Betě, tak píst vypadal skoro jak nový, ale jelikož nikdo ti neřekne kolik na něm nahrkal, tak jsem dal raději nový. Teď mám na něm najeto 70 Mth a za celý rok jsem na motor kromě seřízení ventilů a samozřejmě pravidelné výměny oleje nešáhl. Pokud tady napíšeš, že je to o penězích, tak si nekupuj motorku a jezdi třeba na kole.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
viteka 32:
Tak to je..
Semis:
Vidím to stejně
Taky jsem chtěl jezdit za pár šupů a jezdil jsem. Pak jsem si to spočítal a zjistil jsem, že kdybych rovnou koupil to, co jsem chtěl a to ve slušném stavu, jezdil jak drak + půjčil si a pomalu splácel + náklady na údržbu, tak jsem na tom byl líp.
Taky jsem vymýšlel a věděl spoustu věcí, ale některé jsem doma udělat nemohl, nakonec stejně skončila u servismana a bylo to drahé. Jawson na to taky dojde, to si buďte jistí, jen záleží na tom, kdy. Čím dřív, tím levnější to pro něj bude. Navíc se zde snaží získat rady, které vedou k technickým pasqilům a to se pak nesmí divit, že těch rad moc není...
Nejhorší zjištění na tom celám je fakt, že co člověk odrbe ve snaze ušetřit, se mu vrátí v různých násobcích ceny nového dílu při preventivní výměně.
Každý stroj chce svoji údržbu a to v daných intervalech. Pokud je majitel nedodržuje, není jiná/lepší rada, než aby si skutečně koupil kolo, protože ušetří a neprodělá tolik. Každá sranda něco stojí...
S modernímy motory už není jedno, co používáš za olej na filtr, do převodovky či benzínu. Jsou to motory, kde záleží na spoustě malých detilů, aby vše fungovalo, jak má. U Jawky jsi mohl lít M2T jak to šlo a bylo tojedno. Tady už fakt ne. Pokud nevěříš, našetři a otestuj to....
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
viteka 32 napsal(a):Jawson: Vittek ti jasně ukázal, co je propálený píst od chudé směsi ten nahoře. Kdy už konečně pochopíš, že ten tvůj nemá nic společného s propálením, ale je to jen věc únavy materiálu díky zanedbané údržbě, nic víc. jestli tam zůstal kolík je úplně jedno, ale kroužek měl velkou vůli v drážce a zřejmě se seknul o kanál ve válci. Já když vloni v zimě rozdělal motor na Betě, tak píst vypadal skoro jak nový, ale jelikož nikdo ti neřekne kolik na něm nahrkal, tak jsem dal raději nový. Teď mám na něm najeto 70 Mth a za celý rok jsem na motor kromě seřízení ventilů a samozřejmě pravidelné výměny oleje nešáhl. Pokud tady napíšeš, že je to o penězích, tak si nekupuj motorku a jezdi třeba na kole.
Jak Píše viteka 32 kup si ty a cely tvuj team Jawy 250 předělej si to na cross sice stím nebudeš palit sjezdovku nahoru jak kat ale zase s ním mužeš jezdit o to tvrdší teren a duležite je že jezdíš a tu snad dokažeš udržet při životě pokud ani tu ne na včechno se vy... a koloběžka je jasna volba ale ta bez duši. Příčinu svych problemu na moto hledej v sobě ne v motorce ta za nic nemuže ona chce sve a než si něco koupíš tak si přečti co to obnaší a nediv se tu jak tele.Už ti to tu psali všichni a ty si z toho pořad dělaš prdel.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Řečeno dost natvrdo, ale je to prostě tak.
Jawsone, já ti věřím, že rád jezdíš a že třeba něco na stroji umíš předvézt, ale s tímto postupem se zahrabeš a nikam se neposuneš. Místo ježdění se budeš matlat na jednom místě, neustále něco vymýšlet, špekulovat jak to levně obechcat s vidinou, že na něco určitě přijdeš sám doma v dílně a jezdit nebudeš. Pak to za velkého úsilí dáš "nějak" dohromady a stane se se strojem o 50km dál něco daleko horšího. Pokud si při tom neublížíš sám, bude to zázrak a veliké štěstí.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
|