Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

gas gas ec300

#21 21.09.2010 20:15:19

Vláďa
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: ČR
Věk: 50+
Tel: Lenovo
0 0

Re: gas gas ec300

OFFMOTO napsal(a):

... bych musel asi už 100x zadřít skútra, a jako že tady máme v krkonoších pěkný dlouhý kopce.

Předpokládám, že sis jen neuvědomil, že na skútru máš variátor ano2 

Honza napsal(a):

a co to chcípnout a jet s kvaltem a plynem smile 

Tohle se myslím praktikovalo u starých Jaw nebo ČZ - vypnout zapalování a přidat plyn, motor se mazal a zároveň chladil. A po zapnutí zapalování někdy krásně střelil do výfuku usch 

#22 21.09.2010 20:53:09

Honza
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: v lese mezi Pv, Bk a Vy
Motorka: DRZ 400S (07')
Věk: 35
14 0

Vláďa:

jo praktikovalo  a píše se o tom i v návodu k obsluze, důvody proč to dělat si popsal a sem tam to praktikuju na ČZ, ale nevidím problém proč by to nešlo u modernějšího stroje, každopádně to berte jen jako spíš "zpestření"

Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují.
T.A.Edison

#23 21.09.2010 21:11:54

kendy
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: prostějov
Motorka: Varadero,čz 513
Web
1 0

jsem se rozhodl pujdu do gase 300 měl jsem už par 4taktu XT660,TDM900 ale 2t je 2t ja už moc nenajezdim za rok a 2t je levnějši na udržbu než WR 450 a diky za radu smile  smile 

Enduro je celej muj život

#24 21.09.2010 22:58:18

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

Vláďa jsem sice hloupy ale ne tak jak myslíš zastavim na kopci chcípnu dam neutral a nebo když už roztahnu dvojku a dam neutral a chcipnu. Navrc je chapavy kluk. Off moto protze ze nejsem uplne chytry tak si přečtu navod k obsluze jak se ke svemu stroji chovat to jsou ty zbytečne knihy co dostaneš k motorce pokud je dostaneš. palivo tam sice jde ale ne uměrně k otačkam motoru skutr je blbuvzdorny stroj. když jsi vytahl toho skutra tak jsem si vzpoměl na vtip Jaky je tozdíl mezi skutrem a tlustou ženskou? Je to zabava do te doby než tě na tom uvidí tvy Kamaradi.

Offmoto napsal: s tím vypnutím motorem se mi to nějak nezdá, nechci se dohadovat, ale jaký to má smysl? Spíš se jen nahromadí nespálený benzín, a naopak nadměrné množství benzínu spláchne olej ze stěn motoru

To jsi doufam myslel ke 4T

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

#25 21.09.2010 23:17:39

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

To ja neříkam že ho ze mě dělaš.
A taky mi přijde divne jet s kvaltem s vypnutym motorem to se dělavalo když jsi zajížděl vybrus aby jsi ochladil valec a píst směsí aby se to nekouslo ale jen chvilkově. to same když chcípaš 2T tak mu přídaš a chcípneš a přítom otevřeš plyn. ale jen u 2T pač 4T kdyby mělo ruce tak ti naliska

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů