INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Sobotní masakr
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Re: Sobotní masakr
Maš říct počkej kamo uříznout si spravne polínko a hned ho vzít přes držku a pokračovat v řezaní příště už by nepřišel. a už to tu klukum nebudem spamovat
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
samotar67 napsal(a):Tak teď jsi mně docela nadzved.Jak víš že to byl myslivec?Už vidím myslivce jak tahá mezi chatkama ostnatý drát.A jak budeš obhajovat že jsi sestřelil v zatáčce v lese děcko na kaši?Buď se prober nebo se vrať spátky na zem.To co se stalo je fakt hnus a není to ojedinělý případ.Asi tak jezdím od mala a střílím 25 let tak nemám tak jednostranný pohled jako ty,víš.Nebudu nikoho obhajovat ani hanět,je to jenom v lidech.Nejezdím ráno,večer,v houštinách v době kladení mláďat,ty potřebujou také klid.Jak by se ti zamlouvalo kdybych ti rajtoval pod oknem s laďákem kde ti spěj děti?Jo jsou magoři i mezi myslivcema ale většinou ti zahrozí zanadává a je to.Chataři to je jiná sorta,pritáhnou z města na víkend a myslí si že jim patří vše,tady je daleko větší problém než s myslivci,to tě nenapadlo že?Bylo by toho ještě dost na psaní ale nebaví mně diskutovat kde si drží každý jen tu svoji pravdu.Tahle republika je na myslivost a enduro fakt moc malá aby si vzájemně nepřekáželi a když není vzájemná tolerance tak o čem diskutovat.A když už jsi v tom házení do jednoho pytle tak můj názor je takový.Za ty léta znám hodně lidí kteří dělají myslivost a hodně lidí co jezdí enduro a když je slyším kde a co jezdí tak je víc kokotů mezi nimi než myslivci.Tak a teď do mně.
Milý Samotari67,
jak napsal Tristan, svůj názor jsem rozvedl trochu do jiné míry a snad jsem to i dostatečně vysvětlil. Jak jsem napsal, nečetl jsem asi dobře mezi řádky a to jsem psal o dost příspšvků výše - není tedy důvod, proč se k tomuto dále vracet. Nepatřím mezi lidi, kteří hážou do jednoho pytle jakoukoliv skupinu lidí a nehájím/nehaním žádnou takovou skupinu jako celek. Pokud navštěvuješ tyto stránky delší dobu, tak sis toho nemohl nevšimnout. Jsi tu ale zřejmě krátce, takže toho opravdu spoustu nevíš. Proto bych byl rád, aby ses sám držel toho, co píšeš a nehodnotil takto ukvapeně mé reakce, pokud si nepřečteš i to, co je pod nimi.
Pro malou vysvětlenou: 1. Kluci z valach patří mezi ty, které vidím velmi rád a považuju je za velmi slušné lidi - žádní kokoti s laďákama. 2. Palec byl ten, kdo utrpěl zranění a mohl tam zařvat. 3. Na Valachách tohle není 1.případ s ostnatým drátem a dokonce se našel jeden despota, pro tvou informaci myslivec, který si z motorkáře udělal běžící terč a pálil. Trefil se
Teď, když už znáš "pár maličkostí z pozadí" ti asi velmi rychle dojde, jak snadno člověk udělá chybu ve vyhodnocení situace. Pokud mé vysvětlení nestačilo, tak to tedy napíšu jinak: "Můj výrok (písmem) byl napsán v důsledku nesprávného vyhodnocení popsané situace. Tento jsem vzal zpět. Nesouhlasím tedy s ním."
Nebudu své příspěvky mazat, ale raději je při omylu vysvětlím a uvedu vše na pravou míru. Tak to dělají, podle mého názoru opravdoví chlapi.
Tvou otázku "A jak budeš obhajovat že jsi sestřelil v zatáčce v lese děcko na kaši?Buď se prober nebo se vrať spátky na zem." a doporučení zkomentuji velmi rychle: 1. Nic vysvětlovat nebudu, protože nejezdím nikdy do zatáčky tak, abych nedobrzdil a navíc skoro nikdy nejezdím první. Nejsem bezmozek 2. Je pravda, že toho moc nenaspím, protože jsem značně vytížený člověk, ale vzhůru jsem a nikde se nevznáším - tím si můžeš být opravdu jistý.
Doporučuji ti, aby sis přečetl tohle: http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=2839
Možná pak pochopíš tyhle stránky lépe a moji osobu taktéž. Buduju tyhle stránky od samého začátku a to ne proto, aby se tu lidi hádali, uráželi se apod. Obouvat se do nikoho nebudu - nevidím v tom smysl.
Raduz TT600r
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Gron
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Denver, Colorado
- Motorka: Suzuki Intruder 750, Harley Davidson Fat Boy Lo 2010
- Věk: 46
- Tel: +1 720 694 9214
3 0
RaduzTT600r:
Omlouvám se za sprostá slova co jsem napsal jen jsem chtěl vysvětlit tomu týpkovi jako že myslivci že i u nich jsou ti jak zde píšeš ty. Dík za pochopení.
Gron
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Foto asi nebude, my totiž na výjezdy foťák nevozíme, není čas na focení. Přes týden je Palec pryč a pochybuju, že helmu vůbec fotil. Jak přijel z nemocnice, dorazil k nám, pogrilovali jsme a dali trochu vínka , takže závěr dne se vydařil. Pokud to tzakhle dopadlo, je lepší na to zapomenout. Tuto sobotu se u násn jede Barumka, takže na moto vyrazíme se jen na auta podívat. Ale ani to není bezpečné. Někteří by to mohli potvrdit, že Pitře.
- samotar67
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: u Chrudimi
- Motorka: Honda NX650Dominátor
- Věk: 49
- Tel: 776159250
0 0
Raduz TT600r: Děkuji za odpověď.Sice jsem četl tvoje vysvětlení ale reagoval jsem na konkretní příspěvek.Takže bych to považoval za uzavřenou věc,jestli souhlasíš,nechci se hádat ani přít.
.....padám rád a padat umím......
Teď je to vůbec špatné. Jak začli růst houby, tak je les plnej houbařů a nechci se teda navážet do určité skupiny lidí - i když to tak může vyznít... Ale přesně tito lidé do lesa vlezou jedenkrát za rok buď protože viděli plný košíky u známých a nebo již poněkolikáté v televizi... Vezmou rodinku, děcka. Celé odpoledne po lese pořvávají, udělají si piknik a odpadky v lese pohodí. A tito lidé pak nadávají, co tam jako děláme a že jsme vrazi a že to a tamto a že ničíme přírod. Neříkám, že se to týká všech , ale určité části jistě ano.
Naštěstí houby za chvíli růst přestanou a v lesích bude zase o něco větší klid
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
samotar67 napsal(a):Raduz TT600r: Děkuji za odpověď.
Není zač - takové příspěvky nemíjím bez reakce.
samotar67 napsal(a):Raduz TT600r: Sice jsem četl tvoje vysvětlení ale reagoval jsem na konkretní příspěvek.
Potom tvé reakci nerozumím už vůbec, ale to se někdy stává.
samotar67 napsal(a):Raduz TT600r: Takže bych to považoval za uzavřenou věc,jestli souhlasíš,nechci se hádat ani přít.
Nechám to na tobě - já k tomu víc co dodat nemám. ... možná jedno pěkné pořekadlo, které sem tak moc sedí, že ho nemůžu nezmínit: "Nekritizuj kuchyň, dokud se neservíruje"
"Sřelil" jsi dost pozdě a tedy i dost mimo terč...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Gron napsal(a):RaduzTT600r:
Omlouvám se za sprostá slova co jsem napsal jen jsem chtěl vysvětlit tomu týpkovi jako že myslivci že i u nich jsou ti jak zde píšeš ty. Dík za pochopení.
Gron
Grone, můžeš spát v klidu. To, co jsi napsal je v pořádku.
Pro ty, co můj názor na tyto uskupení lidí, spolky, organizace a jiné grupy neznají, tak tedy veřejně opakuji:
Stejně jako kokoti, tak i slušní a hodní lidé se vyskytují úplně všude na zemi v různě namíchaném poměru. Někde méně, jinde více, ale jsou prostě všude. Liší se to vesnice od vesnice, kraj od kraje, generace od generace i doba nese své rádobytrendy. Jsou prostě všude a těžko je označit a vytěsnit tak, aby slušné lidi neobtěžovali. Musíme se s tím naučit žít a tím spíš najít cesty, jak se jim vyhnout.
Mimo jiné já sám se neřadím do ŽÁDNÉ organizace ani jiného spolku. Nepovažuji se ani za "motorkáře".
viteka 32:
Trochu jsme se s bráchou váleli
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Snad tady nejsou tak moc chytlaví lidé. Brávám vše s nadhledem a spíš humorem, takže pohoda...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
johnyquatro napsal(a):inu offmoto je jedinecnej servr, jen tady se dokazou lidi nejen hadat, ale i uklidnit a domluvit
Děkuji. To slyším velmi rád.
Jinak co se týče mě, mám samozřejmě také vlastní zkušenosti jak s "myslivci", tak s "chataři" a to jak s těmi normálními, kteří jsou opravdu chataři a myslivci, tak s těma, co si na ně jen hrají a dělají problémy nejen nám, ale i třeba pak každému jinému v jejich zaměstnání apod...
Založím brzy vlákno, kde bych rád, abychom si některé věci vyjasnili. Nejsem chatař ani lesák, respektuju jejich práci i odpočinek, ale některé věci smrdí stejně tak, jako otevřený lauf bez homologace...
Přejme tedy Zašitému Palcovi rychlé hojení a více štěstí....
- PETOX
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: JAWA 21
- Věk: Plnolety :)
- Tel: Samsung
0 0
No ono to je nekonecny kolotoc...Motorkary budu nadavat na polovnikov a oni zas naopak...Uplne riesenie nikdy nebude. Radsej nahodim tichsi vyfuk a vyhibam sa chatarskym oblastiam...Nahodit ale drat v oblasti hlavy moze len fakt dement...Kamosovy sa stalo presne to iste,ale jeho zhodilo z motorky.
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
kucí zase Radůze neopěvujte, stoupne mu to do hlavy a uvidíte ten mazec už rodíte?
S tím ostnatým drátem je to fakt dost hustý a uvažoval bych o ohlášce na fízli (beztak se nuděj), protože jak to tomu debiloj projde jednou může se stát, že i podruhý bude někde něco podobného.
Co se týče myslivců tak zatím mě nikdo nic neprovedl, takže se snažím o to samé, nedělat někde zbytečnej bugr, nejezdit dokola jen tu jednu trasu a radši v týdnu odpolko, kdy v lese nikdo není (kromě letošní houbařské sezony). Všechno je o lidech a nemá cenu si s tím kazit náladu, jedině jak to můžeme zlepšit je chovat se k sobě a ostatním ohleduplně, ale nejsem si jist zda-li to nebude jen jednostrané, ale to ukáže jen čas.
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
- johnyquatro
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: okr. Prachatice
- Motorka: XR 400R
- Věk: 27
0 0
Slow:
kdyby se tak chovali vsici jednostrane by to zrejme nezustalo, ale i kdyz nas 100 bude jezdit pohodove a jeden bude jezdit jako... by ty vocasove co jim dela dobre delat velkej rozruch a rozhrabavat zasety pole atp. meli mit vlastni malej vyhrazenej kus kde muzou jezdit at nam nekazi reputaci...
|