INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Sobotní masakr
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Sobotní masakr
Využili jsme krásného víkendu k enduro ježdění. V horách jsme si užili i bahna, takže max. spokojenost. Nejprve nám výjezd pokazila jedna chatařka, která vyběhla z chalupy se srpem v ruce doprostřed cesty a tak se s ním oháněla celá brunátná, že projeli jen Palec s Petrem a já s Vlkem jsme to raději otočili. Kousek za chalupu si umístili svou značku, což vůbec nic neznamená, ale těch jejích 195 cm, váha kole 100 kg a jak rozuřený býk vydaly za své. Zkoušeli jsme to objet a v lese narazili na mladou hřibařku, která šla po cestě a ihned nás fotila a křičela něco o policii. Aby nebyl vší smůle konec, změnil se neplánovaný konec vyjížďky v horor. Palec v rychlosti za zatáčkou, kde nebylo vidět naletěl na dvojitý ostnatý drát, natažený mezi stromy. Přitom tam jezdí i cyklisté! Drát dokonce přetrhl. Odnesly to brýle a helma, která je vyztužená kevlarem- nad bradou ji to doslova rozpáralo. Musel do nemocnice, spravilo to nakonec jen 5 stehů, ale hlavní je že přežil. Pokud by to nezachránila helma a drát ho vzal po krku, tak následky si může každý domyslet. Je to prasárna nejvyššího kalibru, nechápu, jak si to může někdo vůbec dovolit. Člověk pak zvažuje, zda vůbec stojí za to riskovat něco takového. V neděli jsem byl s klukama ze Zlína, jezdili jsme celé odpoledne od 14 do 19 hod. Potkali jsme mraky houbařů , cyklistů i lidí na procházce, zpomalili jsme, pozdravili, oni opětovali pozdrav a nikdo se na naás nedíval z patra a nepohoršoval se. Takže vše je jen v lidech.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: Sobotní masakr
viteka 32 napsal(a):Využili jsme krásného víkendu k enduro ježdění. V horách jsme si užili i bahna, takže max. spokojenost. Nejprve nám výjezd pokazila jedna chatařka, která vyběhla z chalupy se srpem v ruce doprostřed cesty a tak se s ním oháněla celá brunátná, že projeli jen Palec s Petrem a já s Vlkem jsme to raději otočili. Kousek za chalupu si umístili svou značku, což vůbec nic neznamená, ale těch jejích 195 cm, váha kole 100 kg a jak rozuřený býk vydaly za své. Zkoušeli jsme to objet a v lese narazili na mladou hřibařku, která šla po cestě a ihned nás fotila a křičela něco o policii. Aby nebyl vší smůle konec, změnil se neplánovaný konec vyjížďky v horor. Palec v rychlosti za zatáčkou, kde nebylo vidět naletěl na dvojitý ostnatý drát, natažený mezi stromy. Přitom tam jezdí i cyklisté! Drátr dokonce přetrhl. Odnesly to brýle a helma, která je vyztužená kevlarem- nad bradou ji to doslova rozpáralo. Musel do nemocnice, spravilo to nakonec jen 5 stehů, ale hlavní je že přežil. Pokud by to nezachránila helma a drát ho vzal po krku, tak následky si může každý domyslet. Je to prasárna nejvyššího kalibru, nechápu, jak si to může někdo vůbec dovolit. Člověk pak zvažuje, zda vůbec stojí za to riskovat něco takového. V neděli jsem byl s klukama ze Zlína, jezdili jsme celé odpoledne od 14 do 19 hod. Potkali jsme mraky houbařů , cyklistů i lidí na procházce, zpomalili jsme, pozdravili, oni opětovali pozdrav a nikdo se na naás nedíval z patra a nepohoršoval se. Takže vše je jen v lidech.
No, tak to je fakt masakr. Asi bychom měli začít umisťovat ostnaté dráty na posedy.... Tohle je zářný příklad toho, že jsou kokoti opravdu všude. Nevím, jak by tohle ten kretén obhájil před rodičema dítěte, kterýmu to utrhlo hlavu. No comment. Hlavně, že je Palec živej
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
Toho debila bych pověsil na ten drát
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
viteka 32:
Toníku, pak kdyžtak doď foto, jak je ten náš vedócí sešitej. Xicht raději nefoť/zamaž.... Díky
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lišov u Č.Budějovic
- Motorka: 2ks Honda XRV 750 Africa Twin, jedna se sajdou a jedna sólo
- Věk: 35
2 0
My jsme zjistili,že se nám nejlíp jezdí,když je hnusně a z oblohy padaj sračky.My to vydržíme,ale v lesích nikdo není.Jak vyleze sluníčko,tak jsou lesy plný houbařů a cyklistů a to je v prdeli.
Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja 
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Ja zas bych se tu neobouval do nějake skupiny lidí spíš do konkretních duševně slabších jedincu tohle duševně zdraví člověk nikdy neudělá. Jsem pro pomstu ale tomu kdo to udělal.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
To máš pravdu. Já jsem možná špatně četl mezi řádky.... Je možné, že to byl i nasranej chatař nebo jen debil, který se tím baví. To by byl ovšem dost zvrácený způsob legrace
- Hellborn
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Želechovice (MORAVA)
- Motorka: WR450F, Suzuki TL 1000S
- Věk: 30
- Tel: Samsung
0 0
Pak sem hoď foto aspoň te helmy vykuchané. To musely byt jatka jak z akčniho filmu s Arnoldem...
Až se ti před očima promítne celej tvůj posr*nej život.....tak ať je na co koukat
- Ledy
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: KV
- Motorka: TT 600 RE
- Věk: "dědek"
0 0
Lasky napsal(a):My jsme zjistili,že se nám nejlíp jezdí,když je hnusně a z oblohy padaj sračky.My to vydržíme,ale v lesích nikdo není.Jak vyleze sluníčko,tak jsou lesy plný houbařů a cyklistů a to je v prdeli.
jo jo, přesně tak. samo, že ostnatej drát je sviňárna nejhrubšího zrna, ale v rámci neprovokování jezdíme též když je hnusnějc a lidi seděj doma.
- Hellborn
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Želechovice (MORAVA)
- Motorka: WR450F, Suzuki TL 1000S
- Věk: 30
- Tel: Samsung
0 0
Ledy:
A pak sedíme doma, když je hezky :-D
Až se ti před očima promítne celej tvůj posr*nej život.....tak ať je na co koukat
velebnosti, jdu blejt! Dostat násadou od zahrádkáře po zádech, tomu se dá zasmát, ale tohle je fakt moc. Kdyby mu to šlo vejš do vočisek, tak nevim . Já myslím, že tohle hajnej neudělal, spší nějakej chorej chatař, kterej si myslí, že když vrazí na konec cesty (po který jedeš 5 km) cedulu soukromý pozemek, a přitom mu tam patří 30m2 půdy, tak tam prostě nikdo neprojede. Já v lese moc nejezdím, ale mám zkušenost jako lasky, když chčije, nebo je marast, tak se dá slušně zablbnout bez toho, abych za zatáčkou sestřelil cyklistu, nebo houbaře. Přeju brzké uzdravení bez následků
- samotar67
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: u Chrudimi
- Motorka: Honda NX650Dominátor
- Věk: 49
- Tel: 776159250
0 0
Tak teď jsi mně docela nadzved.Jak víš že to byl myslivec?Už vidím myslivce jak tahá mezi chatkama ostnatý drát.A jak budeš obhajovat že jsi sestřelil v zatáčce v lese děcko na kaši?Buď se prober nebo se vrať spátky na zem.To co se stalo je fakt hnus a není to ojedinělý případ.Asi tak jezdím od mala a střílím 25 let tak nemám tak jednostranný pohled jako ty,víš.Nebudu nikoho obhajovat ani hanět,je to jenom v lidech.Nejezdím ráno,večer,v houštinách v době kladení mláďat,ty potřebujou také klid.Jak by se ti zamlouvalo kdybych ti rajtoval pod oknem s laďákem kde ti spěj děti?Jo jsou magoři i mezi myslivcema ale většinou ti zahrozí zanadává a je to.Chataři to je jiná sorta,pritáhnou z města na víkend a myslí si že jim patří vše,tady je daleko větší problém než s myslivci,to tě nenapadlo že?Bylo by toho ještě dost na psaní ale nebaví mně diskutovat kde si drží každý jen tu svoji pravdu.Tahle republika je na myslivost a enduro fakt moc malá aby si vzájemně nepřekáželi a když není vzájemná tolerance tak o čem diskutovat.A když už jsi v tom házení do jednoho pytle tak můj názor je takový.Za ty léta znám hodně lidí kteří dělají myslivost a hodně lidí co jezdí enduro a když je slyším kde a co jezdí tak je víc kokotů mezi nimi než myslivci.Tak a teď do mně.
.....padám rád a padat umím......
- Tristan
- Fotogalerie
- Založená vlákna
17 0
samotar67 napsal(a):Tak teď jsi mně docela nadzved.Jak víš že to byl myslivec?Už vidím myslivce jak tahá mezi chatkama ostnatý drát.A jak budeš obhajovat že jsi sestřelil v zatáčce v lese děcko na kaši?Buď se prober nebo se vrať spátky na zem.To co se stalo je fakt hnus a není to ojedinělý případ.Asi tak jezdím od mala a střílím 25 let tak nemám tak jednostranný pohled jako ty,víš.Nebudu nikoho obhajovat ani hanět,je to jenom v lidech.Nejezdím ráno,večer,v houštinách v době kladení mláďat,ty potřebujou také klid.Jak by se ti zamlouvalo kdybych ti rajtoval pod oknem s laďákem kde ti spěj děti?Jo jsou magoři i mezi myslivcema ale většinou ti zahrozí zanadává a je to.Chataři to je jiná sorta,pritáhnou z města na víkend a myslí si že jim patří vše,tady je daleko větší problém než s myslivci,to tě nenapadlo že?Bylo by toho ještě dost na psaní ale nebaví mně diskutovat kde si drží každý jen tu svoji pravdu.Tahle republika je na myslivost a enduro fakt moc malá aby si vzájemně nepřekáželi a když není vzájemná tolerance tak o čem diskutovat.A když už jsi v tom házení do jednoho pytle tak můj názor je takový.Za ty léta znám hodně lidí kteří dělají myslivost a hodně lidí co jezdí enduro a když je slyším kde a co jezdí tak je víc kokotů mezi nimi než myslivci.Tak a teď do mně.
Ale vždyt se omluvil a uznal jiny nadhled. tak bud v klidu. vsichni chapem tvoje rozhořčení. jen prostě je nasranej jako každej co nema rad když mu někdo bere sny pro ktere žije. kdyby se před muj barak postavilo dvacet lidi a chtělo mi zabranit jit se svezt tak bych se bud probil skrz ně nebo bych tam zdechnul. a nejsi tu jediny co o myslivosti něco ví
Editoval Tristan (23.08.2010 21:17:17)
- samotar67
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Tristan:
Nejsem rozhořčenej ale je potřeba krotit emoce,také jsem snil ale už jsem realista,jen nechci aby se zvrtla diskuze typu asfaltomrdalové verzus plechovkáři,nic víc.Můžu ti říct že my není dobře když čtu jak nadávaj myslivci a enduristi.Nejhorší a nejsmutnější je že ta tolerance a pochopení je nulová na obou stranách.A bojím se toho že bude hůř
- Tristan
- Fotogalerie
- Založená vlákna
17 0
ja bych se shodl na problemu chataři a přistěhovalci. to budou věčne boje mezi myslivci a enduristy jenže pořad to je v ramci mezí ale největši problemy vyvolavají zapraskaní luftaci a pristehovalci. Pani co se nastehovala mě po třech mesicih poucovala o tom jak mam jezdit po veřejnych komunikacich že si tam hrají její dětí a ja ji řek že si je neměla dělat když na ně nema čas pač 200 metru od baraku ma nove dětske hřiště za 800 tisíc tak at si hraji tam a ne na cestě přitom k ničemu nedošlo jen jsem projel
A hlavně nikdy nikdo nedokazal vliv enduristu na přirodu a zvěř co v ní žije a nikdy nedokaže protže jak ja to pozoruju tak vliv nema vubec žadny krom těch co rozmrdaj zalesněnou paseku během jednoho dne ale to nebudem rozvadět.
Editoval Tristan (23.08.2010 21:28:56)
- samotar67
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Tristan:
To znám,jsem z vesnice a máme tu chatovou oblast.Něco na zasmání.Už je to trochu dýl.Řezal jsem dřevo na zimu ,v sobotu a chaťák přišel ať si to pořežu v týdnu,že si potřebuje odpočinout po práci.Tak mu říkám že chodím také do práce a víkendy mám na práci okolo baráku a v zimě topit musím.Čuměl jako puk a pak my řek ať si pořídím elektický topení a budu mýt čas na odpočinek.Tak jsem si ťuk na čelo a pokračoval v řezání Jinak mezi chaty nejezdím protože tam fakt nevíš na co narazíš To máš pravdu,sice bych ti oponoval ale to nic neřeší,zítra jedem odpolko pojezdit se Slowem,v týdnu opolko nikoho skoro nepotkáš
Editoval samotar67 (23.08.2010 21:37:33)
|