|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Problém s motorem...#1 26.06.2010 17:20:53
Problém s motorem...Zdravím... Mám fzs600 a moc si ji neužívám,protože se ji nechce nějak jezdit... Je to týden,co jsem jel po dálnici s mojí moto. z ničeho nic začala cukat,dusit se a nakonec chcípla,chvilku jsem ji nechal být,nakopnul ji a jela dál-o dva dny později se mi to stalo asi třikrát,no a teť nedojedu vubec nikam.... PŘÍZNAKY-moto nakopnu,je v poho,dobře reaguje,jako by nic....ujedu pár metrů rychlejším tempem a začne to.... Chci přidat,začne cukat,dusit se,nedrží otáčky,chcípne...pokud ji nakopnu okamžitě,nedrží otáčky a má jinej zvuk... Pokud ji nechám déle....cvilku je v poho....opravdu jen chvilku... Potřeboval bych poradit,co s ní... Díky Vojta. offline #2 26.06.2010 17:32:20
Re: Problém s motorem...koukni na vzduchovej filtr, svíčky a přívod paliva...pak bych mrknul jestli nejsou zahnojený karburátory a až pak zkoušel nějakou elektriku offline #3 26.06.2010 17:33:19
Re: Problém s motorem...zároveň zkontroluj ty příruby karburátorů, to co je mezi válcema a karburací, jestli nejsou zpuchřelý a nesaje to falešnej vzduch offline #4 26.06.2010 19:32:10
Re: Problém s motorem...Zapoměl jsem říct,že jsem blb...Nechal jsem si svou moto stříkaz a nevšiml jsem si,že jsem měl zalepený ty dvě díry jak jsou na spodu nádrže-de jima vzduch k filtru...atd. Tak jsem se pokusil vyměnit nádrž-mám náhradní-a ono nic... Filtr mám 2.sezonu od KN... Každopádně děkuji za rady,pokusím se o to..... offline #5 26.06.2010 19:51:34
Re: Problém s motorem...Puvodně to tak bylo,když jsem jel pomalu,tak to bylo v pohodě-byl jsem si jistej,že to bylo těma zalepenýma dírama. Pak to ale začlo zlobit i tak... Karbec jsem jsem ještě nečistil....nevím jestli to dám. offline #6 26.06.2010 20:33:58
Re: Problém s motorem...Jáárda: offline #7 26.06.2010 20:34:44
Re: Problém s motorem...Kubeja: offline |