|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Studené starty DR350#1 19.06.2010 19:45:11
Studené starty DR350Nazdar, offline #2 19.06.2010 21:09:34
Re: Studené starty DR350Zkus vypustit karbec a nech ji at si cucne cerstvej benzin z nadrze... offline #3 19.06.2010 22:56:53
Re: Studené starty DR350monin: Je třeba vyzkoušet všechno offline #4 26.06.2010 14:19:38
Re: Studené starty DR350Tak už to jede....teda ne ještě v polních podmínkách ale na stojanu startuje na první šup....a za vše může kapička vody v karburátoru, zacpala trysku offline #5 26.06.2010 17:31:32
Re: Studené starty DR350čau, já mám taky poslední dobou problémy s DR350S 1991, minulý rok jezdila a startovala úplně bez jediného problému, ale tento rok a posldní dobou čím dál častěji nechce startovat, zjistil jsem že mám dost černou svíčku a problém bude asi ve směsi (prosím jestli je tady nějaký návod na seštelování tak mi prosím hodte odkaz ja jsem ho tady nenašel dík), ale já jsem s karbcem nic nedělal a poslední dobou už mi ani svíčky sem tam (zkoušel jsem jich víc) nehažou jiskry (je možné aby všechny odešly a nehazely? nebo bude něco v elektrice?) ale po čase (třeba druhý den) to chytne nebo někdy shodím sedlo a pohýbu s těma drátama od cdi a indučky ale tam taky není nic vidět. Když už chytné tak běži na sytič a pochvíli třeba sama zhasne, ale většinou když už chytne tak se zahřeje a jede, pak už i startuje v pohodě, ale zdá se mi, že jede nějak málo a nechce do otáček, minulý rok jela jako drak, půjčoval jsem ji i známemu co ma DR aby mi řekl jak na tom je jestli už jsem si na ni nezvykl a říkal že je to bída jako hrom. jenom bych chtěl ještě dodat že jsem s motorkou více méně nic nedělal (jenom výměna spojky) takže fakt nevím kde je zakopaný pes, že jezdí jak se jí chce. předem dík za jakoukoliv radu. Editoval jirka550 (26.06.2010 18:49:43) offline |