Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Motoolek.eu

#1 20.02.2010 06:03:03

Slow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: East bohemia
Motorka: Z minulého století :)
Věk: 40+
Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0

Motoolek.eu

Různé díly a různé  ceny, ael dájí se najít i pěkné věci za bezkonkurenční cenu ano 

http://www.motoolek.eu/

"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"

„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”

#2 20.02.2010 13:13:56

andrew x
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: DR 650 SE
Věk: 24
0 0

Re: Motoolek.eu

tééda ti tam toho ale mají, a celkem levná membrána do karbu xt

#3 20.02.2010 16:26:22

Slow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

andrew x:

jj a těsnění  ano no s těma membránama nevím, jaki jsou kvalitní, ale písty jsou nějak drahý a11 

„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”

#4 20.02.2010 20:37:01

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: východní skoro Pragl
Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2

Zasr.. pšonkové. Polskej trh jim je malej, tak se snažej kurvit ten českej. Už jich tu takovejch pár bylo. Vytvořej mega e-shop, naslibujou jak všechno maj skladem a když si je člověk trochu proklepne, tak zjistí, že je to nějakej polskej garážmistr.
Mimochodem maj kompletně překopírovanej e-shop od jednoho nejmenovanýho německýho motoshopu a ještě jim nakradli i fotky. Tim pádem je mi naprosto jasný jaký jsou asi jejich skladový zásoby.
Nechápu jak si můžou otevřít v ČR e-shop a neumět napsat snad ani jednu českou větu.
Bych si u nich nekoupil ani Ň.  ne 

Dej koním pít...

#5 20.02.2010 21:11:02

ViTTek
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: SeveroVýchod
Motorka: TT 600S
Věk: 37
Tel: 731 587 67nula
Web
0 0

Semis:

Nevěnoval jsem tomu pozornost, ale opravdu ani jedna věta není v češtině.
Takže podle mých zkušeností platí heslo:
"V Polsku se ani kráva neurodí dobrá!" a22 

Pojedeme zkratkou...http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/61_51622.gif

#6 21.02.2010 08:57:45

Slow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Semis:

možný to je, ale uznej sám ceny v ČR třeba jen blbýho těsnění (který jsem sháněl) jsou tak cca 3-5x násobně větší, to i ta Itálie je na tom lépe...

Prostě českej prodejce se snaží rejžovat co to jde (sorry ale mám několik zkušeností i ofiko českýmá prodejcema, Suzuki, Yamaha a i blbá Jawa, Citroen atd nemluvě poctivejch se sice pár nájde, ale ty se těžko hledaj..), proto co jde objédnávám z USA případně GB (podle kurzu), pač i němci mají dost drahou poštu.
To co tady, se dá většinou sehnat z cizini i s poštou o 1/4 levnějc (mluvím o dílech bez nějakých akcí)...

Co se týče Polska a jejich produktu v mém oboru (elektro), tak od nich opravdu ruce pryč a radši si připlatit za OEZ,ABB, a ex Moeller...ale za papírový těsnění dát 5tibábu s tím, že ho možná při příští kontrole poškodím, tak to sem fakt neupadnul z jahody na znak

#7 21.02.2010 12:20:19

dudydrz
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xtrainer 300
Věk: 38
Tel: 725311272
2 1

podle té češtiny bych to tipl víc na vietnamce než poláky

#8 21.02.2010 17:09:24

andrew x
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: DR 650 SE
Věk: 24
0 0

Semis napsal(a):

Zasr.. pšonkové. Polskej trh jim je malej, tak se snažej kurvit ten českej. Už jich tu takovejch pár bylo. Vytvořej mega e-shop, naslibujou jak všechno maj skladem a když si je člověk trochu proklepne, tak zjistí, že je to nějakej polskej garážmistr.
Mimochodem maj kompletně překopírovanej e-shop od jednoho nejmenovanýho německýho motoshopu a ještě jim nakradli i fotky. Tim pádem je mi naprosto jasný jaký jsou asi jejich skladový zásoby.
Nechápu jak si můžou otevřít v ČR e-shop a neumět napsat snad ani jednu českou větu.
Bych si u nich nekoupil ani Ň.  ne 

ty jo, tak to je pěkny hnus totok  a22 

#9 21.02.2010 17:37:17

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: východní skoro Pragl
Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2

Ke kvalitě výrobků u nich asi ve většině případů nebude pochyb. Těsnění dělaj od Atheny, což jsem si já teď dával do svojí KTM a kvalita je dobrá. Ceny maj tak nějak normální vzhledem k cenám jejich dodavatelů.
Mě spíš serou tim, že většina z nich neuspěla na jejich místnim trhu, tak se o to pokoušej tady a to tim že lezou do zelí oficiálnim improtérum od danejch značek. Praxe je taková, že ty jakožto oficiální dovozce určitý značky do republiky nakoupíš hromadu zboží na sklad, zaplatíš reklamu, sponzoruješ jezdce aby se to naučili používat a aby se to dostalo mezi lidi, přesvědčíš spoustu firem že to stojí za to prodávat a pak přijde nějakej šoula a začne to tu dealovat o pár korun levněji a veze se na tvojí několikaletý práci. Přitom jemu se to taky moc nevyplatí, protože to nekupuje přímo od výrobce ale přes někoho třeba v německu (to je nejčastější pač německý firmy maj prachy) a sám na tom má zisk jen pár korun. Proto si ale nemůže dovolit mít žádnej sklad a za pár let, možná dřív zmizne tam odkud přišel, nebo to zabalí. Takhle už jsem to zažil hodněkrát. S timhle přístupem ale nemůžou nikdy pořádně uspět, protože zadarmo to dělat prostě nejde a jejich služby a dodací termíny proto stojej za prd.
  Proto taky nesnášim např. firmu Partsdepot a jim podobný, kterou tady kdysi někdo zmiňoval s jejich "garancí nejnižší ceny". Jeden zákazník si u nich objednal plexi (protože to tam samozřejmě našel levněji než u nás a jinejch) a ani mu neodpověděli na objednávku. Když pak dorazil k nám, tak jsme mu zjistili, že to plexi neměli skladem ani v MRA a že by termín byl přes dva měsíce. Oni to ale vědět nemohli, protože to neberou od výrobce ale od němce, kterej jim na nějaký dotazy kašle. Tak jim ani nestálo za to mu odpovědět, protože z toho prachy nekoukali. Z toho vyplívá, že pokud se ty jakožto zákazník netrefíš zrovna do toho, že oni dělaj objednávku v německu a tam to zrovna maj skladem, budeš čekat jako trubka a to za těch pár korun prostě nestojí.

Sorry za román.

Dej koním pít...

#10 09.05.2010 21:15:19

sannysrx
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Praha 8
Motorka: Yamaha XT660R,yamaha SRX 600
Tel: 606677621
0 0

Kupoval jsem na XTZ spojkové lanko,pastorek 16 zubů,spojkové pružiny silnější přítlak o 10%,těsnění pravé a levé víko motoru,těsnění origo výfuku (SRX).Suma sumarum 1 900,- i s poštou.Těsnění stálo 77 a 152 korun to se už ani nevyplatí dělat.
Těsnění jsou z Itálie zbytek Japan.

život je boj kdo chce žít musí bojovat

#11 09.05.2010 21:18:03

NoEnd
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: KTM lc8 ADV
Věk: 32
5 1