|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Vyhrievané termopradlo#1 15.11.2021 09:01:21
Vyhrievané termopradlooffline #2 15.11.2021 10:58:34
Re: Vyhrievané termopradloNazdar, mě se podle typu trati tělo samo spotí: Nezadržujte prdy, ty pak přechází po páteři do mozku a odtud vychází posrané nápady! offline #3 15.11.2021 11:25:34
Re: Vyhrievané termopradloMyslím, že tady někdo testoval vytápěné vložky do bot (Janek je myslím dost odborník na aliexpress offline #4 16.11.2021 00:23:51
Re: Vyhrievané termopradloUdržet teplo v těle je někdy boj a zdroj tepla není marné řešení. U nižších teplot je ten přesun z pohody do útrapy dost rychlý, při +5° jsem v pohodě a při -5° si už říkám, jestli raději nezajet někam do restaurace. Pak je velký rozdíl rychlost, v 10km/h mi nevadí ani -10°, zatím co v 60km/h už trpím kolem 0°. Právě jsem se vrátil z Alp a jak tam někdy pořádně zafouká a výška se nabere hrozně rychle, občas to bylo nepříjemné. Nejvíce mě ale vždy trápí hrudník a oblast krku a klíčních kostí, i se slušnou výbavou. Jasně, technická sekce nebo zvedání motorky mě zahřeje, ale to je pryč během 2 minut rychlejší jízdy. Ruce řeší vyhřívané gripy, naštěstí mám na všech motorkách slušné alternátory, takže v tam není co řešit. offline #5 16.11.2021 09:54:47
Re: Vyhrievané termopradloJá mám hrozně dlouhej krk a normální límec a šátek mě nestačí. Mám ale letitou mikinu od Moiry, která má límec skoro až k uším. To je záchrana. A to si dávám pod to kuklu a přes to šátek. No a vysoký límec na bundě větrovce (moje normální turistická bunda ho má taky nizkej) to je taky velké plus. Nezadržujte prdy, ty pak přechází po páteři do mozku a odtud vychází posrané nápady! offline |