Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Vyhrievané termopradlo

#1 15.11.2021 09:01:21

pato77
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Exc 300
Věk: 99
0 0

Vyhrievané termopradlo

Zdar  big_smile ,skúšal už niekto z vás vyhrievané termoprádlo ?? klasické vyhrievacie karbonové zony od 10 po 25 záleži od prádla,napája sato na powerbanku a sú tam 3 zóny vyhrievania, rozmýšľam nad niečim takýmto nižšie zasielam foto,samozrejme jedná sa o produkt z číny ako ináč  lol  lol 

http://www.offmoto.com/domains/offmoto.com/uploads/thumbs/5611_termopradlo.jpg

#2 15.11.2021 10:58:34

Stanďour
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Plzeň
Motorka: LC4, ex XT600Z
Věk: 40+
Tel: komurkowy
3 0

Re: Vyhrievané termopradlo

Nazdar, mě se podle typu trati tělo samo spotí:
prdel = průserové a adrenalinové momenty
tělo (záda, hrudník) = stačí to chvilku tahat z bordelu nebo dvakrát zvednout
nohy = ve stoje po pár dřepech hned

Nejhorší a jediné co zůstává jsou prsty na rukou. Na to bych se možná zaměřil.
U vytápěného termoprádla vidím smysl pro statické pojížďky po cestách a silnici.

Tobě je v offu zima?

Nezadržujte prdy, ty pak přechází po páteři do mozku a odtud vychází posrané nápady!

#3 15.11.2021 11:25:34

Toman
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno-venkov
Motorka: GG EC 300 Tpi
Věk: middle age
2 0

Myslím, že tady někdo testoval vytápěné vložky do bot (Janek je myslím dost odborník na aliexpress  okok )...
Jinak  za mě +5st je stále dobrá teplota na enduro a člověk je spocen z jízdy... ale jak psal Stanďour - problém s prsty na rukách. Pod 5st je kosa, 8st je v pohodě  tull 
Když obleču "zimní" nebo nějaké silnější rukavice, nemám moc cit v prstech a pak je mi snad větší zima něž v nějakých středně teplých.

Bral jsem neopreny windstoper z ali, co zde uváděl Janek, na procházky to je Ok, na moto jsou mi menší a trhlo se to hned ve švu palec-ukazováček..

#4 16.11.2021 00:23:51

Udržet teplo v těle je někdy boj a zdroj tepla není marné řešení. U nižších teplot je ten přesun z pohody do útrapy dost rychlý, při +5° jsem v pohodě a při -5° si už říkám, jestli raději nezajet někam do restaurace. Pak je velký rozdíl rychlost, v 10km/h mi nevadí ani -10°, zatím co v 60km/h už trpím kolem 0°. Právě jsem se vrátil z Alp a jak tam někdy pořádně zafouká a výška se nabere hrozně rychle, občas to bylo nepříjemné. Nejvíce mě ale vždy trápí hrudník a oblast krku a klíčních kostí, i se slušnou výbavou. Jasně, technická sekce nebo zvedání motorky mě zahřeje, ale to je pryč během 2 minut rychlejší jízdy. Ruce řeší vyhřívané gripy, naštěstí mám na všech motorkách slušné alternátory, takže v tam není co řešit.
Připadá mi, že zrovna výbava v odkazu neřeší ta hlavní místa, navíc když jsem se na některé  čínské vyhřívané oblečení díval, moc jsem nevěřil, že ty kontakty nevydrží ani pohyb při normálním používání, natož enduro kde je pohybu hodně a k tomu se na sněhu hodně padá.
Docela se mi líbí Hotwired vesta vyhřívají krk a hrudník, přesně tam, kde potřebuji, ale nenašel jsem ji dostupnou nikde u nás a rozhodně bych si to rád vyzkoušel s možností vrácení, pokud by mi nesedla. Také je bezva, že to můžeš napájet s motorky s tím, že se ten konektor vyškubne, když zapomeneš.

#5 16.11.2021 09:54:47

Stanďour
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Plzeň
Motorka: LC4, ex XT600Z
Věk: 40+
Tel: komurkowy
3 0

Já mám hrozně dlouhej krk a normální límec a šátek mě nestačí. Mám ale letitou mikinu od Moiry, která má límec skoro až k uším. To je záchrana. A to si dávám pod to kuklu a přes to šátek. No a vysoký límec na bundě větrovce (moje normální turistická bunda ho má taky nizkej) to je taky velké plus.
Další plus je batoh. Hřeje. Jak popruhy, tak záda. No a pod tím vrstvy, vrstvy, vrstvy.
Průser jsou ty rychlosti 60+ nebo při netrpělivosti kolem kila. To prostě nafouká všechno studený.
Dalo by se při přejezdu přioblíknout pláštěnku, to je spolehlivý windstoper, kdyby člověk nebyl línej…
Když už jede člověk v chladu dlouho, tak i blbost typu zip na bundě bez překrytí légou je průser. Manžety na rukávech analogicky.
Ale to už je jiná disciplína než off v podstatě do 60.

Nezadržujte prdy, ty pak přechází po páteři do mozku a odtud vychází posrané nápady!

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů