Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Koupím TRIAL

#61 03.08.2020 11:51:44

Re: Koupím TRIAL

luke21:

Jestli upřednostňuješ 4T, tak asi to bude dobrá hračička a půjde s tím trénovat trošku trial. Asi lepší jak Tricker, který je stavbou trošičku podobný. Jiný konkurent mě nenapadá v tuhle chvíli.
Ale můj osobní názor je. Nač se tahat se složitým 4T. Já bych si radši pořídil GG Contact, randonne nebo TRS Xtrack.
Otázka na co to člověk vyloženě bude používat/chce...

#62 03.08.2020 11:53:59

Toman
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno-venkov
Motorka: GG EC 300 Tpi
Věk: middle age
2 0

luke21: Trialka je dělaná na trial, pak je např. ktm freeride, pak enduro "na les" a kroska na trať... S freeridem taky jde jezdit na MX trati ale dokážeš si asi představit jaká je to "zábava".. 

Trialky se sedlem tady už byly (Scorpa Ride) apod.. Větší nádrž a nouzové sedlo (pro někoho do 170cm možná použitelné).  Takže s touto motorkou možná tak klidné přejezdy-přesuny někam za trialem. Na ježdění po lese to prostě není stavěné (krátké kvalty vs. dlouhá 5 a 6ka, pidi rozvor, měkký podvozek na pomalou jízdu, nekrytá ložiska v kolech atd atd...)

Na trialce jsem byl dvakrát "v lese".. jednou sám, tam to jde, jedeš si to svoje, zkoušíš nějaké blbosti atd... jednou s partou kde byl i freeride se začátečníkem, ale nic z toho nemáš protože se jede prostě rychleji a bahno není pro trial to pravé.

#63 03.08.2020 13:05:21

luke21
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Praha 5
Motorka: boxxbike,xmax400,SH300, ex WR250R, XR400, DR650SE, XL600V, XT660XR, CBR600F, CB500, Jawa50
Věk: 37
Tel: placatej
0 0

dikes za nazory, ja si rikal ze by to bylo idealni na takovy to smrdlani a uceni jen kolem baraku s tim ze by se clovek sam mohl sem tam popovest i kousek dal, na spolecne vyjizdky urco ne .. ale jety nejsou a za obcasnou hracku tolik asi nedam :-)  nicmene koncept se mi libi moc, vaha perfektni..

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů