INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Názor na moto
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: Názor na moto
Jiná maska+světlo+blatník - ptal bych se proč... Motárdový kola - to chce slyšet motor - rolny, ojnice, píst a abecně, jak to sviští. Má to šedý (novější) motor, což je fajn. Na pravé ruce není origo pumpa!!! Do Mělníka je to ale dálka a v této době bys to asi nezaplatil . Ale dokázal bych být užitečně k ruce. Snad to bude přínosem...
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Vždycky to chce vidět, podle foto je to jen věštění z koule... A pochopitelně to má jinou přední pumpu, bez ní by to nebyl motárd
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
TP na přihlášení taky není za "D". Absence starteru u LC4 znepříjemní nejeden start. To se PETARĎÁK všiml velice dobře! A sedumde za 04 vibrátor? Proč LC4? Máš i jiné modely v hledáčku?
a co toto, motorka uz tam visi vice jak mesic tak to trosku podrypneme v te spravne cilove skupine. Vcerejsi registrace, prvni prispevek jakoze dotaz na inzerat, me z toho vychazi fesak.hubert=prodejce
- Fešák.Hubert
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc
- Motorka: Yamaha XT 660 tenere
- Věk: 28
0 0
PETARDAK:
Děkuji za postřeh jsem si toho všeho vědom. Myslím, že zrovna u téhle je servis 2500km, ale nechci kecat
- Fešák.Hubert
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
kick-start napsal(a):a co toto, motorka uz tam visi vice jak mesic tak to trosku podrypneme v te spravne cilove skupine. Vcerejsi registrace, prvni prispevek jakoze dotaz na inzerat, me z toho vychazi fesak.hubert=prodejce
Dobrý pobavil jsi Už se mi ozval jeden chlapik kousek od Mělníku, tak s ním zkusím zajet na kukandu.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Fešák.Hubert:
Jasan. A LC4 proč? Má to nějaký větší/hlubší důvod?
- Fešák.Hubert
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Raduz TT600r napsal(a):Fešák.Hubert:
Lc4 mi přijde jako ideální kompromis mezi ostrým a civilním prostě Nehledal bych v tom nějaký extra hluboký vyznam Nebo pokud máš něco podobného jako 660 od jiné značky klidně nadhoď. Rád zvážím i jinou variantu, než KTM.
Raduz TT600r napsal(a):Fešák.Hubert:
Copak, potřebuješ mu nabídnout něco jinýho? Jinak ano, vibruje to dost, ale taky to dost dobře jede oproti XT, DR, KLR a podobným ..
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
green.bear:
Jinak ano, vibruje to dost, ale taky to dost dobře jede oproti XT, DR, KLR a podobným .. to jede opravdu jinak...samozřejmě je to stará motorka, ale...jen bych si asi vybral verzi se starterem
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
- Fešák.Hubert
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
tank:
Původní plán byl spíše lc4 640. Ale zaujal mě právě tenhle inzerát. Proto jsem chtěl slyšet názor lidí, co do toho víc vidí...
Moje využití bude max 250km za den okolo 90km/h okresky a zatáčky s městem. Líbí se mi, že to bude hodně hravý a lehký.
Mám obavy, jelikož už je to starší kus, že to dotahnu a místo sezóny ježdění nastane sezóna servisu.
Na cestování mám možnost tenere..
|