INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Vše o motocyklech SHERCO
Re: Vše o motocyklech SHERCO
hsbmaniak:
Origo KTM na EXC jsou přece ocel, aspoň jsem takové vždy kupoval, jeden většinou stál kolem 900 Kč. Na model co mám teď stojí jeden 1200 Kč, když dám automaticky slevu 15 % jsem na litru za ventil
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
Strejda-GC napsal(a):hsbmaniak:
Origo KTM na EXC jsou přece ocel, aspoň jsem takové vždy kupoval, jeden většinou stál kolem 900 Kč. Na model co mám teď stojí jeden 1200 Kč, když dám automaticky slevu 15 % jsem na litru za ventil
Bejvávalo ...už od 2008, má EXC450 sací v. z Ti... plná cenOFFka 3060,-/kus...
edit.: a samo EXC 250/350 ma z Ti ventily sací i výf.
Editoval PETARDAK (23.09.2017 15:30:03)
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
PETARDAK:
Tak to je průser  Nejde dát v náhradě ocel?
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
Strejda-GC napsal(a):PETARDAK:
Tak to je průser  Nejde dát v náhradě ocel?
Jde "všechno"... ale, za mě, je to nouzovka a začátek konce nedělám to ... těžší Fe ventil potřebuje tvrdší pružinu = větší namáhání vahadel+vačky na "otěr" a větší odpory/síly v pohonu rozvodů = rychlejší opotřebení rozvoďáku a hlavně lišt.... atd....atd...
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
Strejda-GC:
Nikde sem ocelový v náhradě nesehnal a to sem se hodně snažil Zlatý RFS motory,repasovatelný za relativně normální peníz.Vydřiduši z Mattighofenu si určujou ceny jaký chcou,protože si sou moc dobře vědomí své pevné pozice na trhu.Nemluvě o tom,za jaký ceny prodávají díly na starý husqvarny od bmw(2009-2014) to je totální zlodějina
hsbmaniak:
Máš recht, to bylo za RFS Teď se dívám na Univok a tam vidím cenu za jeden ventil, já myslel, že to je za dva jako sada to teda čumím...
MotoDriver:
- MotoDriver
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mechov
- Motorka: 250f
- Věk: 40 a víc
- Tel: mám
13 0
SkejT napsal(a):díky za info škoda, že pro trial motorky je pouze rok 2017,2016
Info od provozovatele e-shopu : Pro trial moto starších ročníků budou ND také,shop je v začátku a nabídka se postupně rozšiřuje.
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
- MotoDriver
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
13 0
https://www.facebook.com/shercousa/post … 4260317968
Sherco Offroad přidal(a) 6 nových fotek. 14 hod · One of our followers from France, Yann Lefou submitted these photos to us of this 2018 125 SE-R that he set up for MX, and it is definitely worth sharing! Thanks for showing us the bike Yann! Rider - Robin Borde Dealer - Defi Motos Bergerac, France Team - J.M.A.P.P. Sherco Factory Official Sherco Racing
Zdravím, už dlouhou dobu řeším problém s Sherco 2.5i 2008. Moto jsem zde koupil od člena. Proč jsem koupil "nepojízdné" moto po GO nechci řešit Problém se má tak, že motorku dával pán do kupy, takže GO motoru, nový ložiska, komaxit atd... Motorku jsem kupoval s tím, že jak se ohřeje, tak blbne a chcípe. Na můj vkus hodně černě kouří, takže asi bohatá směs? Nejdřív jsem si myslel, že by to mohlo být vadným teplotnim čidlem, i když motorka má repasovanou jednotku. Odvezl jsem do Tanvaldu k prodejci, ten udělal diagnostiku a odvezl moto k p.Malatovi do Jablonce. Ten mi volal, že motorka už je OK. Ano opět moje blbost, když jsem motorku vyzvednul a nevyzkoušel, protože jsem pak na ní neměl čas a když jsem ji později vyzkoušel, tak problém stejný. Pan Malát říkal, že tenhle problém s motorkou vůbec neměl a že jela normalně a že ho už napadá jen jednotka, která stojí deset. Co jsem ještě teď vyzkoušel, je nová svíčka, utáhnout všechny příruby u vstřikování, projet kabeláž k cívce a ke klapce. Ještě jsem dneska vyndal cívku a zkusím zítra novou cívku (kdyžtak vrátím). Už opravdu nevím. Za studena motorka chytne a jde, ale jak se ohřeje, tak chípe a tepla chytá hrozně špatně a jen s pootevřeným plynem. Nemáte někdo nějaký nápad a nebo stejnou motorku a kdyby byla možnost prohodit a vyzkoušet jednotka za nějakou dobrou flašku, byl bych vděčný. Díky moc
- MotoDriver
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
13 0
Novinky u Sherco.
Podvozek KYB a SEF 500.
Riko33x:
Pěkný super takovéhle info.
Jezdíš s tím závody..?
Co tlumiče jak fungují..? Máš porovnání třebas na WP..?
Tom
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
TomR1:
Tohle Sherco právě má WP ne?
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
peTTR napsal(a):TomR1:
Tohle Sherco právě má WP ne?
Aha Já myslel, že ho má právě na Kayabách - to je to co by mě nejvíc zajímalo, proč bych vyměnil značku.
Tom
TomR1 napsal(a):Riko33x:
Pěkný super takovéhle info.
Jezdíš s tím závody..?
Co tlumiče jak fungují..? Máš porovnání třebas na WP..?
Tom
Zkus enduroracera, na jaře byli ve Španělsku a měli půjčený na pár dní Sherca. Zajímavý povídání Není WP jako WP. Za mě škoda, že je tak malá prodejní síť. Taď mají i pěkný cenovky na nový moto
Janek:
Akorat ten propad ceny je pekelnej a ještě prodejnost- pravděpodobně budeš rok čekat na kupce... jinak krásná motorka.
Pravé ze WP je mizernej.. je mi jasný ze s tím jde taky něco delat ale za kolik... Kayaba a shova mají super zaklad- už sériový tlumice jsou jinde než WP. Natož když je necháš udělat- žádný Oliny pak řešit nemusíš..
skoda ze ta Yamaha neudělá 350.
Tom
- Nitram
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husaberg TE 125, Beta RR 250, Sherco SE 300, KTM EXC 300 TPI
- Věk: 35
- Tel: v ohrožení každou jízdu
0 0
Na Shercu 2016 jsem měl WP, ale teď na novější už dávají "KYB"....Prodejní síť je sice menší....ale shop v Prostějově funguje a seženeš tam vše....Propad ceny u nové bude asi větší než u KTM nebo HSQ, ale stejně na tom je i Gas Gas nebo Beta....(i když ta Beta se myslím hodně zvedá)...
|