Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Startovací páka Yamaha TTR600 nevrací se

#1 29.03.2008 07:47:45

Radek Rygl
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Třebíč
Motorka: Yamaha TT600R
Věk: 31
0 0

Startovací páka Yamaha TTR600 nevrací se

Včera jsem nakopával TTčko na stojanu a blaflo mi to a jelikož jsem knedla tak jsem přidržel tu páku a dostal jsem pecku do dohy že mám malej výron v kotníku ale potom jsem zjistil že sem to rozbil a to -páka se nevrací roztlačit to nejde páka tam zůstala vyset a když dám kvalt a pootočím kolem tak jde páka dolů čili to nemůžu nakopnout ani roztlačit takže paráda. Ale páku rukou vrátit jde sice těžko a praská v tom když to vracím asi ten ozubenej půl měsíc je furt v záběru. V servisu mi řekli že by to mohla být pružina nebo nějakej zajišťovací segment tak se Vás ptám kolegove TTčkáři jestli nemáte podobné zkušenosti a případně co stím V 1,4,08 To vezu do servisu na spravení tak my skuste poradit co stím jsem automechanik ledacos si opravím sám a servis bych zrušil..A 2 otázka Jak to startujete Já osobně jsem to zkoušel na stojanu i bez něj a vyhovovalo mi to víc bez stojanu nebál jsem se že spadnu Nevím proč jsem to startoval zrovna na stojanu asi tím počasím.  Ale abych to mohl startovat bez stojanu tak sem musel změkčit pérování jinak jsem stál na špičce a ani prd a to mám 182cm a 106kg(macek) právě proto to křuplo nebo co noha téměř celá kov povolil. Prosím poraď te mi tady na ty otázky S pozdravem LOVU LESU.

OFFMOTO

#2 29.03.2008 10:17:21

Navrc.WR-F
Moderátor
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kósek od Olomóca
Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
Věk: 33
Tel: Redmi Note 8 PRO

Re: Startovací páka Yamaha TTR600 nevrací se

Mě to startuje dobře jak zastudena tak zatepla, startuju to ze sedla. Startoval sem aji levačkou a nikdy nebyl problém. Ale poradit ti takhle co muže byt s tou startpákou se dá asi těžko. Nejlepši by bylo shodit dolu viko spojky a mrknout na to. A pokud uvidiš že je tam něco moc blbě co nespraviš sám, tak pak to teprv hodit do servisu

http://www.offmoto.com/uploads/6_killer_off.jpg

#3 29.03.2008 14:59:41

brzda.a
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: TT600R
0 0

Jestli seš mechoš, tak to normalně rozhoď. Já nesu mechoš ani strojař a poradil sem si. Neměl jsem sice problém s kickem, nýbrž se elektrikou, ale dekle sem měl shozený, abych to trošku pogómal. A kucí japonský to maj dobře vymyšlený, žádnej zádrhel tam není. Bude tam prostě něco uštiplýho. Kamoš kdysi měl problém se startem a skákali sme po tom až sme uvalili nejakou zarážku a když se to nakoplo, tak to klapalo. No a opravil mám pocit bez vážnějších špekulací a problémů. Rozhodil a viděl...tudíž rozhoď a viď!

#4 29.03.2008 18:57:03

brzda.a
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: TT600R
0 0

Díly sou levný, až na ty zadní madla(navohýbaná kulatina), který stojí vobě přes dva litry. Samozřejmě že sem je nekopil.

Editoval brzda.a (29.03.2008 18:57:33)

#5 07.04.2008 09:20:25

Radek Rygl
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Třebíč
Motorka: Yamaha TT600R
Věk: 31
0 0

Tak sem to rozdělal a hned sem věděl co to je nebyla to pružina ale ozubenej půl měsíc kterej je na půlky holt 100kilo neuhne.. A děkuji za rady.. ano

OFFMOTO

#6 14.04.2008 21:48:00

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Rade, ja to mam taky a ceny se docela daji. Mam tam 3mesice nove tesneni a pri rozdelavani jsem ho zachranil. jinak segment 790,- a plechy dohromady 275,- Takze cca 1100 a tesneni 405,- tzn ze ceny se nemeni. V patek maji dorazit dily, tak to budu kompletowat. Mam i fajn foto  heh1  key

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů