INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
zajímavý inzerát:) no nekupte to za tu cenu:)
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
- Věk: už veterán
- Tel: asi 100x deně :-(
1 0
Re: zajímavý inzerát:) no nekupte to za tu cenu:)
cimo2T napsal(a):kornout:
Na xcf 350 2015 spravil 300mth bez zasahu do motora menil iba rozvodovku a sponovak po 100mth
JJ, jak jsem psal prvně, enduro motor.
umím prd, ale strašně mě to baví 
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
kornout napsal(a):cimo2T napsal(a):kornout:
Na xcf 350 2015 spravil 300mth bez zasahu do motora menil iba rozvodovku a sponovak po 100mth
JJ, jak jsem psal prvně, enduro motor.
"I prd velebnosti" XC-F je motoricky komplet SX-F, má o 2mm větší klapku sání a mapy jako SX-F, převodovka je 6st. ale proti EXC jsou kvalty lehce blíž u sebe, má taky tvrdší a ostřejší šesti-pérovou spojku proti měkké a jemněji zabírající DDS spojce u EXC. Jinak veškeré novinky, má řada XC (stejně jako SX-F) o rok dřív než EXC, proto už XC-F 2016 má novější, kompaktnější motor, upravený rám a nové plasty (to vše EXC až 2017) a XC-F má odpružení z SX-F tedy od r.16 má přední vidlici AIR48... na vožení po lese je trošku nedostatek XC-F že má chladicí okruh bez termostatu... a pokud jí správně "nebereš u huby" hrozí provoz v "polo-podchlazeném" stavu a to Ti ventilům nedělá dobře...
Editoval PETARDAK (01.01.2018 21:29:27)
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
Martins:
dobrej pit, vlastně ratbike 
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
Carlitos13: třeba se seknul o jednu nulu :-D
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jihlava
- Motorka: KTM 350
- Věk: 1989
5 0
hansr:
nechci to kupovat.ale kdyz se podivam jak vypada tak mas asi recht, je hezci jak kde jaka moto s 300h takze tohle by mohla bejt aspon poctivka.
Nejde o to zvítězit, ale zůčastnit se.
YZ 250 (2015) PŘEDĚLANÁ NA ENDURO https://www.motoinzerce.cz/motorky/yama … 250-r.html
Zdar a sílu .......hoši co si o tom myslíte, zajímalo by mě hlavně to dodělávané závaží na klice. Myslíte že se díky tomu bude motor chovat kultivovaněji? . Mě se to jako hodně líbí. Jelikož teď jezdím na TM, myslím si že to bude motorově hodně podobné. Podvozek bude určitě do lesa tvrdší ale na trati to nebude mít chybu. Díky za Vaše postřehy 
hansr napsal(a):No nejspíš to bude mít vetsina téhlech starších moto, jen to pro tebe bude mit příjemnější budík z aliexpresu s 260mth
To je dobře že už výměna budíku nepomůže. Konečně se přestane ojebavat
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- Martin993
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 24
0 0
Taky si myslím že se bude hůř prodávat, podobně jako TM, šel bych do nečeho ověřenýho za ty prachy 
Mám 80kg takže to by se nějak doladilo. Ale stou Mx převodovkou by to asi nebylo úplně ono Taky je pravda že už tam tu motorku nějakej pátek má a furt se jí nemůže zbavit. Díky za postřehy 
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
mansly:
Jak píše martin. I prodej bude problém. Ta převodovka není nic na čem by se nedalo jezdit ale za ty love už bych vybíral jinde....
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- Monix
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC300TPI, YZ250F/20
- Věk: 50+
2 0
mansly napsal(a):YZ 250 (2015) PŘEDĚLANÁ NA ENDURO https://www.motoinzerce.cz/motorky/yama … 250-r.html
Zdar a sílu .......hoši co si o tom myslíte, zajímalo by mě hlavně to dodělávané závaží na klice. Myslíte že se díky tomu bude motor chovat kultivovaněji? . Mě se to jako hodně líbí. Jelikož teď jezdím na TM, myslím si že to bude motorově hodně podobné. Podvozek bude určitě do lesa tvrdší ale na trati to nebude mít chybu. Díky za Vaše postřehy 
před několika lety jsem na komplet upravené YZ250 jezdil cca 2mth - motor šel plynule endurově skvěle, podvozek taky, v USA se YZ250 často předělává na cc/enduro - závaží na kliku, výfuk, 18" zadní kolo, převod, a asi i něco s motorem - pokud to dělal někdo, kdo tomu rozumí, tak bych se toho nebál - ale určitě bych to projel a pořádně vyzkoušel
Monix napsal(a):mansly napsal(a):YZ 250 (2015) PŘEDĚLANÁ NA ENDURO https://www.motoinzerce.cz/motorky/yama … 250-r.html
před několika lety jsem na komplet upravené YZ250 jezdil cca 2mth - motor šel plynule endurově skvěle, podvozek taky, v USA se YZ250 často předělává na cc/enduro - závaží na kliku, výfuk, 18" zadní kolo, převod, a asi i něco s motorem - pokud to dělal někdo, kdo tomu rozumí, tak bych se toho nebál - ale určitě bych to projel a pořádně vyzkoušel
Úplně upřímně docela o té moto uvažuji. Trénovat jezdíme stejně na mx tratě a v lese se svezem jen občas ,a nějaký to sprint enduro nebo CC se s tím objede určitě bez problémů. Takže mi to přijde jako ideální moto pro moje potřeby Ono ta Tm co mám teď je něco podobného, taky je tam motokrosvý podvozek a tak napůl endurový motor a převodovka. Kdo někdy jezdil na Tm tak ví o čem mluvím Další plus je že je to dvěpade ...300 je vážně moc hlavně na trati je to znát. A to nejlepší na konec je, že je to JAPONEC 
- Monix
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC300TPI, YZ250F/20
- Věk: 50+
2 0
mansly napsal(a):Monix napsal(a):mansly napsal(a):YZ 250 (2015) PŘEDĚLANÁ NA ENDURO https://www.motoinzerce.cz/motorky/yama … 250-r.html
Úplně upřímně docela o té moto uvažuji. Trénovat jezdíme stejně na mx tratě a v lese se svezem jen občas ,a nějaký to sprint enduro nebo CC se s tím objede určitě bez problémů. Takže mi to přijde jako ideální moto pro moje potřeby Ono ta Tm co mám teď je něco podobného, taky je tam motokrosvý podvozek a tak napůl endurový motor a převodovka. Kdo někdy jezdil na Tm tak ví o čem mluvím Další plus je že je to dvěpade ...300 je vážně moc hlavně na trati je to znát. A to nejlepší na konec je, že je to JAPONEC 
jj, tak nějak to vidím a jezdím taky
|