INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Enduro Jizera
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
Re: Enduro Jizera
Trošku adrenalinu ve sněhu opepřeného o chybu v pilotáži, nedobrovolnou koupel, strkání berga k cestě, noční přesun přes oboru pěšky v MX botách........... noční záchranu motorek z lesa... Kdo nezažil, nepochopí....no zazvonil konec a pohádky byl předčasný konec ..... Bohužel jsme museli druhý den domů. Tak snad příště! A zelňačka byla výborná!
http://vlk123.rajce.idnes.cz/171216_16_Divadlo/
Editoval Vlk (16.12.2017 13:46:07)
život je pes a my jsme jeho patníky
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
vy si fakt umíte užívat...
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- PANCHO
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Benešov u Prahy
- Motorka: Yamaha WR450F, KTM 300EXC
- Věk: 43
- Web
0 0
Pekne fotky. A Vlku jak si to dostal prosimte do toho mostku berga?
Fortes fortuna adiuvat
CARPE DIEM
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
PANCHO napsal(a):Pekne fotky. A Vlku jak si to dostal prosimte do toho mostku berga?
Já si myslím, že Vlk si klade stejnou otázku... ale fotka je to fakt luxusní.
Editoval tank (16.12.2017 15:16:41)
Honza nám fotku berga nad potokem posílal , dobrá vyjížďka.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
- Kubicheck
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: GS mastodont 1994
- Věk: ... cet
0 0
.. něco podobnýho se mi stalo kdysi na Sázavě, kdy sem si vrknul ač se zdálo za můstkem a pod listím byla ještě lávka, takže během vteřiny jsem se otočil o 180°a skončil v potoku pod tim můstkem. Ale tohle je větší maso
To nemůžem jet po normální silnici...
- Rajko
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: XR 400R
- Věk: dostatečný
0 0
No měli jste kliku, že tam nebyli poblíž majitelé pozemků. Jsou to ultra ko...ti, tomuhle koutu se už rok vyhýbám, jak čert kříži, jedno letmé setkání mi stačilo.
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
Poslední letošní sklouznutí - vpravdě to klooozalo: http://vlk123.rajce.idnes.cz/171230_31_Tri_Krize/
Led, sníh, ledová krupice, panoramata i mlhy. Letošní počasí vyzkoušelo snad vše, co mělo v zimním pytli. A nakonec zase nedobrovolná koupel, když jsem nedocenil sílu proudu po nočním dešti. Kdyby tam nebyl mostek, tak už je berg až v Ohři....
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
Koll: Tak hlavně vyhýbat se napříště vodě. Nejtěžší bylo pak berga v tom proudu otočit a zvednout. Proud nás oba nesl dolů. Lávka byla záchrana, o ní jsem se zapřel. Pak jsme berga vytáhli provazem a dotlačili na dvůr. Vyšlapaliz válce vodu, vylili vodu ze sání a výfuku. Zkusili nakopnout a tahali na laně - bez výsledku. Po výměně svíčky už jde normálně nakopnout. Ještě vyměním olej. Tank: No dvakrát se koupat i s bergem je opravdu k zamyšlení. Napříště se budu vodě vyhýbat. Teda změnit přezdívku z Vlka na Vydru fakt NEEEE!
Vlk, tak tohle je mazec a 2x za sebou
koll napsal(a):Vlk:
Co s tim potom delas kdyz to utopíš? Co na místě a co doma, zajímalo by me to
Kdyz ti berg lehne cely pod vodu, je pres odvetrani motoru, ktery je z vika ventilu do ramu (airboxu) voda za chvili v oleji u kliky a prevodovky. Voda taky tece pres pistni krouzky, kdyz se dostane do valce. Dal mas hadicky odvetrani karbce. Jinyho me nenapada. Jak zacnes startovat nebo roztahovat. Udelas z toho v mziku emulzi I kdyz motor nechytne a mas o zabavu postarano . Taky zalezi, jestli padnes pod vodu s bezicim motorem a kdyz ho vypnes pred utopenim, je to docela dobry, kdyz jsi z vody do par vterin mimo, treba olej ani neresis. Pri takovym utopeni ala Vlk a prudkym schlazeni muze prasknout pist, ohnout se ojnice, ... je klika, kdyz to nic neodnese, ale nasledky se muzou objevit az po par mth dalsiho provozu. Ideal motorku vzit do teplejch, postavit na zadni a vylit, hned sundat fitr, vyndat svicku, nijak extra nestartovat a dat pist jen do HU (pomoct si dekompresorem) a vysusit hadrem kam dosahnes. Odkalit plvakovku karbce. Kdybych byl nekde mimo dosah moznosti prijezdu auta a nalozeni s tim, ze neni mozny ani odtah na lene, tak bych po takovym utopeni nechal po zakl. odvodneni a vysuseni motorku v klidu a ona by se mela oddelit voda od oleje v motoru. Voda klesne pod olej a kdyz povolis vypustak, vytece ti prvne voda a budes mit relativne cisty olej (vlhkost ti v motoru zustane, ale nemel bys uz mit emulzi a vlhkost se po ohrati odpari - to vidis na skle olejoznaku. Kdyby uz byla nejaka emulze a voda se neoddelovala od oleje, tak na lane odtah a nestartovat nebo poslat kolegu, ktery s tebou jede, pro cisty olej a fitr nebo jen olej treba na benzinku 10w40 do auta (nic se nestane, kdyz ho das do moto na dojeti...) A udelat vymenu. Pokud je moznost odvozu autem, tak ji vyuzit hned a udelat jen zakl. odvodneni a ostatni doma. Musel jsem delat asi 5x pruplach oleje, jak jsem to mel zkarbovany a to mi lehla tak na 10 vterin komplet a odtah na lane asi 15 km. Chce to nezmatkovat a nespechat. Kamarad utopil a mel to 10 km domu. Byl sam, tak to rozdejchal, nastartoval, dojel domu a motor pridreny...
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Vlk: Na ja. Takže vydru necháme vydrou. Herr Wolf, U-boot komandant .
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
Třikrát jsme vyměnili olej. Fotky přihodím večer. Dnes berga projedu a další olej vyměním dříve tak po 10 mh. A vodě se už budu zdaleka vyhýbat. Čestný vlkovský.
Editoval Vlk (02.01.2018 05:47:12)
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Vlk: "A vodě se už budu zdaleka vyhýbat. Čestný vlkovský."
Vím. Věřím. Do prvního pěkného brodu
Editoval tank (02.01.2018 09:45:03)
|