Fotku zkusim po praci nejakou poridit, ale pocitam ze mne za ni zpucujete... dojizdim olitany gumy cestou do prace po asfaltu Tlumice jsou delany nedavno kdyby bylo kolo nevyvazeny tak se bude sjizdet jen na jedny strane, ne?
ted to je vazne tak, ze kazda druha rada spuntu je ojeta nasobne vic, po celem obvodu .. treba ma ferda pravdu, guma se prizpusobuje asfaltu :-D
Fotku zkusim po praci nejakou poridit, ale pocitam ze mne za ni zpucujete... dojizdim olitany gumy cestou do prace po asfaltu Tlumice jsou delany nedavno kdyby bylo kolo nevyvazeny tak se bude sjizdet jen na jedny strane, ne?
ted to je vazne tak, ze kazda druha rada spuntu je ojeta nasobne vic, po celem obvodu .. treba ma ferda pravdu, guma se prizpusobuje asfaltu :-D
Podle mě je to vzorem, ta řada co se míň sjíždí bude mít vedle sebe víc špuntů.
mam dualsporta, wr250r, jezdim na nem ted vic po meste nez v lese ale zrovna na predni pneu je i schvalena pro provoz, je tam C19 zadek bohuzel mam pitomej rozmer a mam tam jinou gumu nez dle TP
**** nekde z webu Pneumatiky MITAS C-19 SUPER 90/90-21 54R TT Enduro
Dezén moto pneumatik MITAS C-19 SUPER 90/90-21 54R TT pro přední kola motocyklů použitelný ve středně tvrdém až měkkém terénu. Dezén zaručuje vynikající jízdní vlastnosti a samočistící schopnosti. Schváleno pro provoz na pozemních komunikacích podle DOT a E75.
jeste doplnim, ta C19cka prosla i na STK, do zadu jsem musel koupit cestovni pirellku.. 120/80 se schvalena na silnici v drapaku nevyrabi ( pirelka ceka ve sklepe na dalsi STK:-))
no, legendy praví, že odejít by se mělo na vrcholu, což Jarvis již několik roků je otázka je, co jeho smlouva... a když by teda odešel, tak to by byl pak zajímavý boj - Roman, Wolker, Gomes, Lettenbichler, Bolton , Young, Enöckl, možná i David by se mohl přiblížit