INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
Re: Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
skacel99:
Do šrotu v Boskovicich je nonstop plnej kontejner 
Hele jsem asi blbej,ale kde je v Boskovicích šrot?
skacel99:
směr Blansko, hned za ČSAD Nejde prehlidnout
Jo,už vím. Jak je Bodos,že? Jsem fakt blbej,úplně mi to vypadlo
- Jardasonyx
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lomnice nad Popelkou
- Motorka: Honda XR 650 R
- Věk: 44
0 0
skacel99:
No je to na koso tachometr ale udelam reduci a je to tam jak od matela.
Co rána to metr!
Já asi budu tvořit,jestli bude o víkendu čas. Jinak měřili jste někdo spotřebu,za kolik vám XRko jezdí? Když ho používám jako přibližovadlo a jedu kochačku,tak 6L/100,ale když jsem se byl včera projet po okolí (polňačky a lesní cesty,kde se za to dalo vcelku vzít),tak jsem na 70 km tankoval 6 L,což je 8,5L/100. Docela mě to překvapilo. No a opět jsem píchl,tentokrát zadní kolo. Letos už asi 3. defekt
Editoval skacel99 (12.04.2017 19:19:21)
- Jardasonyx
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
skacel99:
Heled ta spotreba je v klidu 8-10 l to bere normalne.450 tky neberou o moc min.Vykon musí být na spotřebě znát.Zadarmo to nejezdí. :-)
Mimochodem v v tomto roce se jede Baja 2000 a plno lidí zvažuje návrat k BRP,kvůli ne moc dlouhodobému spolehlivému výkonu crf 450 x.Na ADV rider nebo na Thumpertalk je o tom zmínka.
https://www.thumpertalk.com/forums/topi … -for-baja/
Editoval Jardasonyx (12.04.2017 21:35:10)
Co rána to metr!
skacel99:
jj u Bodosu.
Když jedu s ženou na výlet a ona jede na své CRF-L, tak ona jede za 3-3,5 a ja za 4,5 klasika 50/90. Když motarduju s kamošema tak se pohybuju mezi 8-10. Mám ale Mukuni TM 40
Tak já jsem tam měl i menší technickou vložku,která s tímhle těžkým hovadem není nikterak jednoduchá A nějakej benzín vytekl,když jsem lehl Oproti XR 600 je ta váha v terénu strašně znát. Ale pomalu si na to začínám zvykat. Jinak 2000 km bych na tom fakt nechtěl jet. Po každé projížďece mám ruce jak orangutan a druhej den se nemůžu hnout
Editoval skacel99 (12.04.2017 21:52:02)
Jak jste pokročili s těma Vaporama? Stojí za to ta investice 4k?
- Jardasonyx
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
driftak:
Ze vahas,jasne ze za to stoji,jen je rozdil jestli to namontujes na plastovy drzak nebo na kovovy.Koupil jsem to i s kontrolkama.Luxus proste._Ja zatim stojim na riditkach.Az je usadim muzu vymyslet dal z Vaporem.Dosla mi spatna redukce,tj.Fakt bych se s toho po....:-) 50 mm navyseni je na spojkove lanko moc.Mel jsem 35mm a pohoda.
Co rána to metr!
Já jsem se k tomu ještě nedostal,snad v týdnu. Ale už mám vymyšlenou ochranu na kabel od snímače
Tak jsem ten Vapor dneska nainstaloval. Trvalo to podstatně dýl,než jsem si myslel. Maska dolů,sedlo a nádrž taky. Pak to namontovat,usměrnit kabeláž a zase smontovat.udělat ochranu kabeláže u snímače a nastavit to všechno. Hrál jsem si s tím po chvilkách asi 4 hodiny,než to je k obrazu mému,a to jsem nechal původní držák,kovovej se bude dělat až někdy v budoucnu. Nikde jsem s tím nejel,ale asi to funguje. Akorát se mi zdá,že otáčky to ukazuje nějak vysoký. Jakej má být volnoběh? Ukazuje mi to asi 1500,což se mi nějak nezdá. Něco jsem nafotil,ale pouze mobilem.
Uchycení na původní plastovou nožičku (pouze 1) není optimální,ale je to z jedné strany chráněno maskou a z druhé hrazdou řídítek.Bude to chtít nějakou kovovou ochranu.Za origo maskou to bude ale krásně schovaný. Přemýšlím ale nad tím,že si přes zimu asi udělám komplet palubovku s kontrolkama,do které to zabuduju. Magnetickej šroub jsem dal klasicky místo šroubu na kotouči. Díky tvaru vidlice ten snímač vychází na okraj magnetu,ale snímá dobře. Každopádně to chce nějak ochránit propoj kabelů mezi snímačem a prodlužkou k tachometru. já na to použil plastovou trubku,která se dává na náklaďáky místo železných brzdových trubek. Vydrží to 8 atmosfér,takže snad OK. Nařízl jsem ji podélně,vsadil kabeláž a pak omotal pvc páskou na utěsnění. Zepředu je snímač chráněnej krytem na kotouč a labeláž jsem schoval a připáskoval na hadici brzdy.Úplně dole jsem pak použil původní úchyt náhonu tachometru z druhé strany. S delším šroubkem tam jde.
Na teplotní čidlo jsem říznul vodorovnou hadici na levé straně. Je nejdelší a nejrovnější a šlo to tam pěkně vsadit. Asi 1,5 cm jsem z ní uřízl,protože tělo čidla je poměrně velký a koleno na hadici by pak mohlo drkat o chladič.
Jinak pro inspiraci jsem vyfotil i samo-domo stojan.Funguje parádně a zvedne 5 tun
Pěkná Jezdíš s tím i v bordelu? Jak to sítko před vzduchovým filtrem snáší bláto a vodu? Pozoroval jsi rozdíl ve výkonu oproti klasickýmu filtrboxu?
- Jardasonyx
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
SvkRommel:
Fakt pěkná,opravdu.Mimochodem můžeš nafotit detail upevnění spinací skřínky?Chci ji tam dát taky.Jinak otevřený filtrbox podle stupně ůravy dává 3 až 5 PS ve vysokých RPM.Filtr se zase nějak moc nezanáší...proti serii myslim.
Co rána to metr!
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Když jedeš první tak se nezanáší ale pokud jedeš nějakej závod a žereš prach tak ho musíš po 20min jízdy vymněnit je totál zanesenej ale je pravda že málo kdo s tim jezdí po mx tratích a cc na rally a enduro toulky s kámošema v poho a když je vlhko tak je to taky jedno mněl jsem 2 kryty jeden s dírou a druhej bez rozdíl jsem nepoznal vždy to byl kladivoun hodne znat byly až abp svody,ladák,karbec mikuni tm42 a cdi z xr 400 ono jestli to má 60 nebo 63 koní je v terénu asi jedno možná u motárdu ano ale tam všichni perou KN filtr
Editoval Prochal11 (25.04.2017 21:48:46)
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
No já mám právě od minulýho majitele 2 KN filtry a střídám je.Jezdím sám,takže s prachem není problém. Spíš mě napadlo to bláto a voda. Třeba z jara když taje sníh,lítá bordel fakt všude. Výfuk mám v plánu na příští rok,nemůžu sypat tolik peněz do motorky najednou Letošek se ponese v duchu údržby. Už jsem dělal tachometr,za chvilku mám zas olej,zadní guma je už taky před smrtí a během léta chci udělat repas centrálu.
|