INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Zranění z endura vaše zkušenosti.
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
Re: Zranění z endura vaše zkušenosti.
Jezdím jenom loukokros. Takže ze 8 let enduro ježdění jen: -dvakrát zlomenina zápěstí - léčeno vždy konzervativně (6 týdnů sádra, 2 týdny rehabko, 2 týdny rezerva a za 10 týdnů už v sedle) -jednou zlomenina pletence rameního - léčeno konzervativně (6 týdnů sádra, 4 týdny rehabko, za 10 týdnů v sedle)
Oproti úrazům na kole a při lezení po skalách se mi toho na enduru zase tak moc nestalo.
Druhá zlomenina z Rumunska ještě na DR: www
život je pes a my jsme jeho patníky
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: J.Č.
- Motorka: KTM 525 exc
- Věk: 32
- Tel: 150
8 0
Známá louka, as tak 90 km h, kamen , 40m polet, - obě zlomená zápěstí (jedno na čtyřikrát), zlomená čelist, zlomená klíční kost zlomená noha 10 cm nad kotníkem. všechno sešroubováno. 4 operace
- motorka jen ustřihlí šroub na podseedlovce¨a kousek plastu ze zadní tabulky odletěl ,jinak cajk
Návrat domů z vyjížďky . Chybělo mi 500 m
Editoval Fireman (24.03.2017 10:04:37)
Co shoří neshnije
Fireman napsal(a):Známá louka, as tak 90 km h, kamen , 40m polet, - obě zlomená zápěstí (jedno na čtyřikrát), zlomená čelist, zlomená klíční kost zlomená noha 10 cm nad kotníkem. všechno sešroubováno. 4 operace
- motorka jen ustřihlí šroub na podseedlovce¨a kousek plastu ze zadní tabulky odletěl ,jinak cajk
Návrat domů z vyjížďky . Chybělo mi 500 m
To je teď čerstvý, jak jsi psal, že prodáváš motorku?
No to sis dal pěkně
Fireman napsal(a):Janek: jo jo zítra to bude 14 dní,
Slušný železářství Za pár týdnů tě budou zase svrbět ruce (ne pod sádrou ), tak to neprodávej
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- Svarog
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: České Budějovice
- Motorka: Yamaha XT 600
- Věk: 38
0 0
Prochal11:
Včera u káves hláška že jsme se na to nevysrali Tak tomu se říká : Pozdě bycha honit
Editoval Svarog (24.03.2017 13:44:12)
Lítám tak,abych neproletěl komínem 
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
Janek napsal(a):Fireman napsal(a):Janek: jo jo zítra to bude 14 dní,
Slušný železářství Za pár týdnů tě budou zase svrbět ruce (ne pod sádrou ), tak to neprodávej
to si tak myslim. Ted jsem ale rozhodnutej. Když jsem viděl manželku s prckem tak se to nějak zlomilo
Co shoří neshnije
Fireman : přeju brzké uzdravení a pevné nervy.. Jde po mě mráz jak to čtu..
S chlapama jsme se zhodly že přejezdy nebudem jezdit nějakou palbu... Je stoho minimalní zážitek zato však vysoké riziko úrazu.. Radši se vyblbnout ve výjezdu kde se sice taky může něco stát, ale podle mě se tam tak nerozsekáš jako teď.. Tohle si neumim představit, podnikám a to by byl muj konec takhle se rozstřelit.. Kámoš na podzim se rozbil taky hodně.. Chytnul listím zapadanou kolej a omotal se o strom, 9 žeber zlomených a kliční kost. Je to starší pán a už je fit i jezdí.. Jsme se ho ptali jak byl tak zlamaný : končíš ? Odpověd: jsi piča ? Jsem si koupil nove gaťe pod stromeček..!!! 😄😄😄
Fireman:
Taky přeji brzké uzdravení Ono se nám může stát cokoli a kdekoli, nemá cenu přemýšlet. Mám taky děti a když mě v lese motorka zalehla, nebo přišpendlila ke stromu, říkal jsem si, sakra, ale za pár dní ta chuť jezdit je silnější. Včera po práci jsem jel na kšeft a když jsem se vracel pole, louky, najednou vykopaná díra, brzdy, přední kolo spadlo do díry a já šel přes řídítka. Motorka ok ( ohnutý zrcátka), já bez chráničů tlama na rameno, ale ok.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- lihoun
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Sherco 300
- Věk: 54
0 0
Fireman Přeju ti rychlý a pevný srůstání .Loni v srpnu kolej po LKT a v ní zarostlej šurt předloktí do pravýho úhlu ,destičky šrouby a pár drátů.Padesátiny jsem oslavil na operačním stole.K motorce jsem nešel celý dva dny.myšlenky na konec mě držely jenom kdyš mi tu zlámanou hnátu rovnaly.Tak se drž a neprodávej.
Už zase skáču přez kaluže
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
SethX napsal(a):Fireman napsal(a):Těchto 14 dní bylo hustých každý třetí den operace, probdědné noci a do toho spousta té chemie co do vás serou. Kdyby bylo jen podle mě tak nakoupím novou výstroj ( ta leží rozstřihaná někde v kontíku za nemocnicí ) a vrátím se do sedla. Enduro mám fakt rád. Ale dohání mě odpovědnost za rodinu a také samo masírka ze všech stran. Přeci jenom na mě asi nebyl pěkný pohled . Chlapi díky za podporu
Stejně ti to nedá a za chvíli si ty nejhorší dny nebudeš pamatovat a už budeš pošilhávat po motorce Kde tě dávali dohromady? V Krumlově?
hned jak mě nakládali do auta , tak jsem řekl , že chci do budějic . tak jsem tu.
Co shoří neshnije
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
Svarog napsal(a):Fireman napsal(a):SethX napsal(a): Stejně ti to nedá a za chvíli si ty nejhorší dny nebudeš pamatovat a už budeš pošilhávat po motorce Kde tě dávali dohromady? V Krumlově?
hned jak mě nakládali do auta , tak jsem řekl , že chci do budějic . tak jsem tu.
Neznám žádného člověka,co by šel dobrovolně do Krumlova Semnou na pokoji také ležel kluk,krerý prý z posledních sil,prosil ať ho vezmou do Budějic
Jojo pověst nemá moc dobrou. jinak jsem se chtěl i proletět, měl jsem strach co je schované v té botě. ale vrtuli mi zamítli, asi toho bylo ještě málo
Co shoří neshnije
|