INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Výběr endura
- Incom3r
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jihomoravsky BV
- Motorka: Jawa 21, ČZ 175, Babetta 210, GSR600, DR-Z 400 S, DR-Z 400 SM, BETA 300 xtrainer
- Věk: 31
0 0
Re: Výběr endura
Janek: jsem z břeclavi a Plzeň je hodně daleko ale jezdi tady kolem za zmamim do servisu nějaký prodejce a ma i Ajp ale nevim jméno zatím, ale jsem zvědavý jak to pojede, jedine co sem se divák nevim jak dlouho vydrží ta plastová nadrz po par skocích přece jenom když je plna benzinu tak to na ni musí působit velká síla 
Incom3r: na přední nádrž musí při pádu působit síla ještě větší. Kdysi jsem se na AJP projel a dost jsem o ní uvažoval osobně bych z tvého seznamu vynechal KTM a rozhodoval se mezi zbylými dvěma kandidáty, i když na Betě jsem ani neseděl. Beta je dražší, ale když v Plzni začnou dovážet něco jiného, bude těžké někde shánět ND, leda kusovkou z Portugalska
- srsen600
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Gas Gas EC250 Cami-R
- Věk: 28
- Tel: 732857376
0 0
Držím ti palce. To AJP je super moto. Do tvrdého terénu ideál a jen někdy chybí výkon ve výjezdech. Sám jsem měl na Gasikovi Cami silniční rozetu 44zubů a dával jsem toho hodně.Kluci jezdí 52z. Pak je to otěch gumách a rukách. Chce to vědět s kým budeš jezdit.Zdali občas hodíš moto na valnik a přejedeš do lomu apod. JE BLBOST KUPOVAT OSTROU KVŮLI JEDNEMU VYJEZDU. Zase ostrá má celkově funfactor i na prudkých loukách,kde jedeš po zadnim a řadíš.Zdali ti to stojí za údržbu musíš vědět sám.
Gas Gas má ostrou 300ccm ve dvoutaktu s přepínačem map za 168000kč NOVÁ do toho bych šel raději než AJP když už něco umím,mám fyzičku a v okolí dost míst-terénu.
POKUD mám ,,obezitu" , sem linej i vyndat vzduchac, mam rodinu,prd času a mam jezdit hodně po přejezdech ber AJP levný provoz.....a pokud máš 190/110kg ser na vše jdi do jety pěkný 450ccm,jejich dost jen si počkat....
Gas Gas EC250 R (Raketa :-) - tlumiče marzocchi,sachs / brzdy komplet nissin a podsedadlák , řidítka , chladiče z EC 300 2T .
- srsen600
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Gas Gas EC250 R (Raketa :-) - tlumiče marzocchi,sachs / brzdy komplet nissin a podsedadlák , řidítka , chladiče z EC 300 2T .
" target="_blank" style="text-decoration: underline;">https://www.motoinzerce.cz/motorky/ktm/ … tml A mel bych vybrano
Kdyz jsi strevo nepomuze ti ani ajp
- Incom3r
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Jawa 21, ČZ 175, Babetta 210, GSR600, DR-Z 400 S, DR-Z 400 SM, BETA 300 xtrainer
0 0
tak ta EXC350 to je uz raketa.. a asi by me to financne zrujnovalo.. ale za to muze byt krasny pojezdeni, dnes jsem absolvoval jizdy jak na AJP pr5 250, tak na KTM freeride 250r, no a jako obe jely.. i kdyz KTM je slabsi tak byla pocitove prijemnejsi a hezky pruzna coz me prekvapilo , opravdu jak na kole takova mala a lehka.. AJP mela zase trosku bliz vetsim endurkum, sice nebyla jeste zajeta ale dobry, podvozkove trosku lepsi jak ktm, spojka sla hur mackat ale dalo by se na o zvyknout nebo to upravit, trosku zvlastni posed a jinaci teziste. ale stejne nejsem z toho chytry.. asi by to chtelo zkusit jeste neco..
- srsen600
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Hele dost lidí má průměr 1mth 30km .A když se jukneš kdo co a kdy mění, tak to vychází PRVNĚ kolem 6000km píst a rozvod-řetěz což je 8tis kč +- ... Olej po 10-15mth je v pohodě! Já měl delší přejezdy a vycházelo by to na 4 vyjíždy což je krásný.... V jiných forech to ukončily tak , že si lidi prostě za ten extrem/fun factor platí +-12tis kč za dvě sezony....Což je krásný!
VEZMI OD NĚKOHO PROVĚTRAT OSTROU!!!!
https://www.motoinzerce.cz/motorky/ktm/ … exc-f.html Sleva možná, nechat udělat repas motoru, podvozku, pokud se do toho ještě nikdo nehrabal, je to jen velký plus. A máš pěknou motorku na kterou seženeš všechno, na mnoha místech v čr + bazar ...
Janek:
výborný stav = vše původní najeto milion by mě zajímalo proč to prodává bez deklu pod motor a bastru ? takhle se většinou prodávají brka, když si věci bereš na jinou moto ...........
tady bude třeba udělat komplet motor + řetězovku + podvozek = 30 tisíc ?
Strejda-GC napsal(a):Janek:
výborný stav = vše původní najeto milion by mě zajímalo proč to prodává bez deklu pod motor a bastru ? takhle se většinou prodávají brka, když si věci bereš na jinou moto ...........
No a co? Myslíš, že je lepší koupit za 140 ajp nebo 180 extreme .... staáhne ho na kilo a za 130 má připravenou motorku rok 11. To není špatný. Dal jsem to spíš jako příklad pro volbu. A jestli platí, že do ní ještě nikdo nehrabal - ladiči a podobní domácí kutilové, tak je to jen plus. Jasně, chce se to jet podívat a vidět na živo, poptat se, protáhnout jméno prodejce googlem ....
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Janek napsal(a):Strejda-GC napsal(a):Janek:
No a co? Myslíš, že je lepší koupit za 140 ajp nebo 180 extreme .... staáhne ho na kilo a za 130 má připravenou motorku rok 11. To není špatný. Dal jsem to spíš jako příklad pro volbu.
Jako příklad dobrý Jako jednotlivej kus žádná hitparáda
- Incom3r
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
no radši bych koupil novou ale za ty penize co na to bych měl tak jedine ojeté kolo i když je pravda ze když se koupi dobre s dobrou cenou tak zbytek se dá za investovat do provozu a jinak Ajp extrem bych nechtěl to uz jsou vyhozené penize.
|