INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Boty na enduro
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
Re: Boty na enduro
Toto sú moje švy po 300km jazde plast ich predral... ukázali mi to chalani po preteku že či to mám aj ja nové SIDI SRS2
Editoval bobkuuu (28.01.2017 07:01:51)
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
bobkuuu: mel sis vsechny svy zakapnout vterinakem, vydrzi to potom mnohem dyl
Zdar všichni, sháním svoje první boty na enduro. Požadavky mám asi jako všichni - pohodlnost, vodotěsnost a aby mi pevně chránil nohu. Jaké jsou vaše zkušenosti se značkou Acerbis? Konkrétně uvažuju o Acerbis Scotch.
Tu v tom zadním to chápu, ale jak dostal levou nohu do předního na pravé straně . Jinak ten nízkej nárt je na těch formách krásně vidět
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
jopr napsal(a):Tu v tom zadním to chápu, ale jak dostal levou nohu do předního na pravé straně . Jinak ten nízkej nárt je na těch formách krásně vidět
i v tom zadním kole je podle mě levá noha, jak se to tam podělo...
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
MartinXR napsal(a):jopr napsal(a):Tu v tom zadním to chápu, ale jak dostal levou nohu do předního na pravé straně . Jinak ten nízkej nárt je na těch formách krásně vidět
Snadno, levá zatáčka a šlápneš někomu do zadního kola Nebude to bota majitele tý motorky ale někoho kdo jel za nim.
SethX napsal(a):MartinXR napsal(a):jopr napsal(a): Tu v tom zadním to chápu, ale jak dostal levou nohu do předního na pravé straně . Jinak ten nízkej nárt je na těch formách krásně vidět
Snadno, levá zatáčka a šlápneš někomu do zadního kola Nebude to bota majitele tý motorky ale někoho kdo jel za nim.
jo tak! no ale jauvajs
zetkarider: Kdybych se vešel do 5 tisíc, bylo by to super. Ale zas chci, aby mi pár let vydržely, tak pokud je to nereálný můžu zainvestovat 7 tisíc...
sirr: Nízký nárt a kloub v kotníku - super, díky za rady. Kloub jsem našel u Acerbis X-Move. Jsou teda dražší, ale chci aby něco vydržely, tak je mi jasný, že nemá cenu moc šetřit... Jaký máš konkrétně ty?
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Tomexis napsal(a):sirr: Nízký nárt a kloub v kotníku - super, díky za rady. Kloub jsem našel u Acerbis X-Move. Jsou teda dražší, ale chci aby něco vydržely, tak je mi jasný, že nemá cenu moc šetřit... Jaký máš konkrétně ty?
Tyto acerbisy jsem mel a jsou to mizerne skrpaly.za 7 tis uz koupus slusne gaerne,bud fast back nebo když trefis nejaky vyprodej tak snad i sg 10..
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Tomexis:
Jeste k nizkemu nártu -paradni vec,ale nic neresitelneho,jen otazka zvyku. Kloub to je bez debat,bez nej asi nic.
- martin.hsb
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mladá Boleslav
- Motorka: Husqvarna FE450 2014
- Věk: 40
- Tel: Takový ten placatý, bez tlačítek...
0 0
Jedny z těch levnějších a s kloubem jsou Forma Dominator. Měl jsem je a za ty peníze (nové jsem kupoval tuším kolem 4500) jsou fakt slušné. Byl jsem s nima velmi spokojen. Přišly mi i bytelnější než Sidi Crossfire co mám teď.
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
martin.hsb napsal(a):Jedny z těch levnějších a s kloubem jsou Forma Dominator. Měl jsem je a za ty peníze (nové jsem kupoval tuším kolem 4500) jsou fakt slušné. Byl jsem s nima velmi spokojen. Přišly mi i bytelnější než Sidi Crossfire co mám teď.
S Dominátorama projedeš rosou a máš plný boty vody Dominátor comp už je na tom o něco lépe. Navíc boty jsou hodně měkký se Sidi Crossfire nesrovatelný
- martin.hsb
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mladá Boleslav
- Motorka: Husqvarna FE450 2014
- Věk: 40
- Tel: Takový ten placatý, bez tlačítek...
0 0
Hoždy napsal(a):martin.hsb napsal(a):Jedny z těch levnějších a s kloubem jsou Forma Dominator. Měl jsem je a za ty peníze (nové jsem kupoval tuším kolem 4500) jsou fakt slušné. Byl jsem s nima velmi spokojen. Přišly mi i bytelnější než Sidi Crossfire co mám teď.
S Dominátorama projedeš rosou a máš plný boty vody Dominátor comp už je na tom o něco lépe. Navíc boty jsou hodně měkký se Sidi Crossfire nesrovatelný
Měl jsem Forma Dominator Comp a najezdil v nich fakt hodně. Pravda je, že nejsou vodotěsný a po pár kalužích je v nich mokro, ale to ve většině mx bot. A můj osobní pocit je, že jsou to větší přezkáče než Sidi (těžší, tužší, neohrabanější), v Sidi si připadám, jako bych měl na noze papírové boty... Ale Ty, jak vidím, už z principu budeš hlásat opačný názor, že? 
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
martin.hsb napsal(a):Hoždy napsal(a):martin.hsb napsal(a):Jedny z těch levnějších a s kloubem jsou Forma Dominator. Měl jsem je a za ty peníze (nové jsem kupoval tuším kolem 4500) jsou fakt slušné. Byl jsem s nima velmi spokojen. Přišly mi i bytelnější než Sidi Crossfire co mám teď.
Měl jsem Forma Dominator Comp a najezdil v nich fakt hodně. Pravda je, že nejsou vodotěsný a po pár kalužích je v nich mokro, ale to ve většině mx bot. A můj osobní pocit je, že jsou to větší přezkáče než Sidi (těžší, tužší, neohrabanější), v Sidi si připadám, jako bych měl na noze papírové boty... Ale Ty, jak vidím, už z principu budeš hlásat opačný názor, že? 
To určitě né - neboj Jenom Dominátory jsme koupily 3 zaráz a potom co jsme je vyměnili za jiné (SG, Sidi) tak nebe a dudy. Jak píšeš jsou neohrabané (těžké nejsou jenom mají špatné rozložení váhy) - těžká podrážka. A hlavně co mě štvalo nejvíc - hoodně vysoký nárt. Mimo teda to že do nich řádně teče, bota rychle degraduje a rozpadá se! Tady mám nafocené body, každá z nich cca 120mth z toho sidi jezdili úplně jinej terén Na Formách praskají švy, praská samotná bota v namáhaných částech, mnohem rychleji mizí podrážka a to i přes to že byla ježděná na tupých stupačkách. U Sidi mě za celou dobu pouze upadl plech ze špičky na jedné botě jinak nic Nemluvě o tom že když je umyji vypadají pořád krásně
Editoval Hoždy (16.02.2017 06:49:30)
|