Re: KOLD KUTTER - Originál hroty na led, budu objednávat, kdo se přidá ??
xfany napsal(a):
jopr napsal(a):
allan napsal(a):
proto je tenhle typ šroubku o ničem. Nejde na tom pořádně jet v terénu ani na ledě
Proč to furt řešíte, vám to nevyhovuje, nekdo je s tím spokojený, basta tečka.
Protoze je to forum a kdyz se neco chces dovedet tak se to musi resit.
Fando vždyť jo, to je v pořádku. Ty to tu řešíš ze Sojkinem, do toho ještě Janek, Sojkin je s tím spokojený vy mu to vyvracíte, nebo se ptáte , nakonec se dohodnete, že Sojkin nahraje video, aby to bylo vidět, co jezdí a je s tím spokojený a pak zase další to je na nic, na to jsem reagoval víš
jopr napsal(a):
xfany napsal(a):
jopr napsal(a):
Fando vždyť jo, to je v pořádku. Ty to tu řešíš ze Sojkinem, do toho ještě Janek, Sojkin je s tím spokojený vy mu to vyvracíte, nebo se ptáte , nakonec se dohodnete, že Sojkin nahraje video, aby to bylo vidět, co jezdí a je s tím spokojený a pak zase další to je na nic, na to jsem reagoval víš
jopr napsal(a):
xfany napsal(a):
jopr napsal(a):
jopr když na tom nejezdíš tak zkus třeba nereagovat,naše parta vyzkoušela už hodně ruzdnejch šroubu a zpusobu uchycení a tak trošku víme co kde a jak funguje
allan napsal(a):
jopr napsal(a):
xfany napsal(a):
jopr když na tom nejezdíš tak zkus třeba nereagovat,naše parta vyzkoušela už hodně ruzdnejch šroubu a zpusobu uchycení a tak trošku víme co kde a jak funguje
Ted Josef resi ajp pr7 za 270tis v tematu moto do 40 tis.....tak ho nerus.
Ja erim joprovi a sojkinoj Vime ze to funguje....pak stupis a neco postracis a musis doplnit stracene a tak nejka to ridit bez gripu.....proto snad lepsi vruty zevnitr za par korun....jsou spicaty a kousaj jak debil...oproti tem Kold sroubum......ano na obou se da ject ale to Jopr vi moc dobre.... Jako se da ject na podvozku co ma najeto 180mth a zadni central 360mth.....da se s tim ject
Tak sem kecal 90km/h sem nedal, viděl sem tam něco přes 110 Sem tam vyfoukáný plotny a místy nafoukanej sníh, takže to nešlo uplně nejčitelnějš korigovat... První videjko je trochu delší, včetně jízdy z garáže přes město...na druhym videu, po chvilce očuchávání už sem se snažil víc.. A video z pohledu diváka bude taky...
SojkinXR6R:
teď jsem zvědavý s čím přijdou oponenti. Fando: jestli narážíš, že nemám na tom nic najeto a pletu se sem, tak tě zklamu, už jako děti cca 10 let, jsme dávali šrouby ( šroubky) skrz na jízdní kola ( Já sobi 20) a jezdili jsme po rybníku, starší kluci co měli mustangy, fichtly a simsony, Tak to dělali taky, já když byl starší, tak na bráchovo simson enduro taky, na něm šly i z venku, ( vyšší vzorek), to víš vyrůstal jsem na vesnici za dob JZD a to se vymyšlely kraviny, ale víš jak, ty si tu ten nej a všechno odhalíš a já jsem ten lhář.
jopr:ja si pockam na to dalsi video Byla rec o tomhle videu
tak jsem chtel videt, jak se k tomu sojkin priblizi.
Dal tu byla debata o zimnim univerzal pouziti - vzit to do lesa, do potoka ... potom led a dalsi tyden zas ....
Dal se podivej na intruktazni video. V jedny rade je 18 a v druhy 19 sroubu. Rad je tam min 60 = cca 1100 sroubu v zadnim kole. Tak si spocti, jakej je to ranec, aby to mohlo nejak fungovat
jopr napsal(a):
SojkinXR6R:
teď jsem zvědavý s čím přijdou oponenti. Fando: jestli narážíš, že nemám na tom nic najeto a pletu se sem, tak tě zklamu, už jako děti cca 10 let, jsme dávali šrouby ( šroubky) skrz na jízdní kola ( Já sobi 20) a jezdili jsme po rybníku, starší kluci co měli mustangy, fichtly a simsony, Tak to dělali taky, já když byl starší, tak na bráchovo simson enduro taky, na něm šly i z venku, ( vyšší vzorek), to víš vyrůstal jsem na vesnici za dob JZD a to se vymyšlely kraviny, ale víš jak, ty si tu ten nej a všechno odhalíš a já jsem ten lhář.
Je to slabe Josef.....ja ti na to neskocim......to zkus na nekoho s podobnou kapacitou SW jako mas ty
taky se zeptám....vím, že je to dotaz z doby kamené, ale což.... Jak jsou na tom vratové šrouby skrz gumu, podložka, matka? Nejde mi o ježdění po ledě....jen svezení po lese, mx trať
E
Goof napsal(a):
taky se zeptám....vím, že je to dotaz z doby kamené, ale což.... Jak jsou na tom vratové šrouby skrz gumu, podložka, matka? Nejde mi o ježdění po ledě....jen svezení po lese, mx trať
jopr napsal(a):
E
Goof napsal(a):
Kluci o tom myslím výš psali.
Je videt ze to tema tady mas nastudovane ocem je rec a nesel jsi jen tak nahodou kolem
xfany napsal(a):
jopr napsal(a):
E
Goof napsal(a):
Kluci o tom myslím výš psali.
Je videt ze to tema tady mas nastudovane ocem je rec a nesel jsi jen tak nahodou kolem
Hluboce se omlouvám o vratákách se píše v diskusi PŘÍPRAVA NA ZIMU
SojkinXR6R napsal(a):
Tak sem kecal 90km/h sem nedal, viděl sem tam něco přes 110 Sem tam vyfoukáný plotny a místy nafoukanej sníh, takže to nešlo uplně nejčitelnějš korigovat... První videjko je trochu delší, včetně jízdy z garáže přes město...na druhym videu, po chvilce očuchávání už sem se snažil víc.. A video z pohledu diváka bude taky...
Dal bych to nejak kulantne, jako ze Kold sroubky dobry na kolo Sobi20 Fichtl a Simson.....pak na lehke svezeni po okoli a po rybniku sem a tam bez power drift a razantniho jezdeni, jinak hrozi vytrhani a zniceni korunky sroubu Kold na zadnim kole 100% na predku dele a z jistotou brzdeni lepsi jak na pneu bez Kold korunek