INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
TT600R - objektivní hodnocení
- kamil TTR
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: okr.Chrudim
- Motorka: Husaberg FE 450
- Věk: 34
- Tel: 776610542
0 0
Re: TT600R - objektivní hodnocení
co skusit předělat na ruční dekompresor? nedát tam plechy a mít páčku na řídítkách!
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
ty plechy vystavujou ze záběru startpáku. To neni na dekomp
- Radek
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MOST
- Motorka: BMW R 1100 GS, Honda XR 400 R
- Věk: 47
- Tel: 775200690
0 0
OFFMOTO:No občas se stane že mi po 20 minutovém nealko občerstvení na předzahrádce hospůdky nabízejí přející spoluobčané sirky
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Tyjo, o tomhle vlákně jsem vůbec nevěděl. Rozrostlo se to tady tak, že se docela ztrácím... Večer to pročtu...a napíšu vám své zkušenosti.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- radeva
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Šumperk
- Motorka: TT 600 R
- Věk: 47
0 0
TTRo nemám dlouho a předtím jsem jezdil jen Čezety apodobné stroje. Měl jsem proto trochu obavy když jsem u prodejce na to sedl. Ale všechno bylo stejné na co sem byl zvyklý, ale jelo to jak čert. Startování jsem vychytal za pár dnů, za studena to chvilku trvá, potom na drb. Na podzim jsem dělal v lese blízko silnice, kde se jezdí na Hradec Králové, motorka jedna za druhou, skoro bych taky řek, jedna jak druhá. Ale na to TTRo co tam projelo jsem čučel dokad mi nezmizelo.U mě už zůstane na vždycky.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Takže i já tedy přidám trochu do mlýna. TT600R je moje hodně velká srdeční záležitost a myslím od roku 1999, kdy jsem ji poprvé spatřil v katalogu u tchána, jsem ji strašně chtěl. Před třema rokama se mi po úděsných trampotách s jejím scháněním povedlo narazit na r.v. 1998 v troch opoužívaném stavu. Cena byla 76.500,- a věděl jsem, že mě čeká G.O. motoru. Najel jsem od dubna do října cca 1000km a to dost jen asfalt nebo polní cesty. Připravila mi nelehké chvilky, protože předešlí majitelé byli paka a nestarali se tam, kde sice nemuseli, ale měli. Natrápil jsem se s karburátorem, zarezlým lankem dekompresoru i s motorem a kolikrát jsem jí vyhrožoval, že půjde z baráku, ale nakonec jsem se do toho vždycky obul, nastudoval potřebné a opravil. Odměna na sebe nenechala dlouho čekat a po G.O. jsem najezdil 3000km za sezónu i dost těžkým terénem a na rozdíl od té ludry, co mám doma, mi daleko víc seděla a byla kuwa spolehlivá. Všechno to bylo jen o tom ji naladit a vychytat zanedbanou péči. Rupl mi i kick(viz manuál), ale to byla moje vina. Skoro nikdo neměl pak tak dobře seřízenej decompres, aby neměl strach to kopnout rukou. Udělal jsem na ní pár vychytávek, abych ji předělal k líbení svému a nedám na ni opravdu dopustit to asi proto, že mi dala víc, než jsem od ní očekával.
Jinak na první otázku asi tolik
TT600R r.v. 1998 Cena byla 76.500,- stav tacho při koupi: cca 13.000km najeto: cca 5.000km z poloviny ostrej terén investice: cca 24.000kč Poruchy: kick starter (vlastní blbost, lenost) stržený náhon tachometru prasklá zadní žárovka prasklina u držáku stojanu
Tak asi tolik. Kdyby si se mnou osud tak nepohrál, tak ji mám doma stále. Bylo to ale jinak a tak mám teď doma tohle:
TT600R r.v. 2004(provoz 2005) Cena byla 65.000,- stav tacho při koupi: 3488km najeto: cca 1500km ze 4/5 těžkým terénem. Investice: 800,- šnek 450,- digitální tachometr Poruchy: -
Sere mě na ní převodovka, která je stejná jak na TT600RE tj. cestovní, ale o5 ji upravuju k obrazu svému, sundávám kila dolů a věřím, že bude zase tento TrakToR jezdit hóóódně dlouho.
Tak tak to mám já. Doteďka jsem v kontaktu s majitelem mojeho prvního TTRka, je to pohodovej chlap, servis doufám nijak neodrbává a myslím si, že mu bude hodně dlouho sloužit. Mylím, že je jedinej v republice, kterej má na TTRku Rámus véfuk a ikdyž jsem ho neměl moc rád, tak se mi teď po něm taky tak trochu stýská. Budu rád, když ji zase někdy uvidím. Ale to půjde jistě zařídít.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
...a je to jden z posledních traktorových univerzálů enduro/cross, kterej spíš inklinuje k použití cross. Kdo se naučí žít, milovat a jezdit s jeho těžkým podvozkem a "unaveným motorem", toho opravdu hned tak nezklame.
dost mě totiž sere, že na nás(udatné enduristy) nějak výrobci zapomínají a rád se vracím ke karburátoru a XT, TT, XR, KLR, DR a podobným motorům. Traktor styl mi sedí a těžko na tom něco měnit. Nicméně přemýšlím o 2T sestřičce a lehce na ní šetřím, tak se pak nedivte, až přibyde
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
HTB:
Já bych řekl že to bude řešit silovym sekundárnim převodem
- Skylab
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: yamaha TT600R
- Věk: 59
0 0
Raduz TT600r napsal(a):Takže i já tedy přidám trochu do mlýna. TT600R je moje hodně velká srdeční záležitost a myslím od roku 1999, kdy jsem ji poprvé spatřil v katalogu u tchána, jsem ji strašně chtěl. Před třema rokama se mi po úděsných trampotách s jejím scháněním povedlo narazit na r.v. 1998 v troch opoužívaném stavu. Cena byla 76.500,- a věděl jsem, že mě čeká G.O. motoru. Najel jsem od dubna do října cca 1000km a to dost jen asfalt nebo polní cesty. Připravila mi nelehké chvilky, protože předešlí majitelé byli paka a nestarali se tam, kde sice nemuseli, ale měli. Natrápil jsem se s karburátorem, zarezlým lankem dekompresoru i s motorem a kolikrát jsem jí vyhrožoval, že půjde z baráku, ale nakonec jsem se do toho vždycky obul, nastudoval potřebné a opravil. Odměna na sebe nenechala dlouho čekat a po G.O. jsem najezdil 3000km za sezónu i dost těžkým terénem a na rozdíl od té ludry, co mám doma, mi daleko víc seděla a byla kuwa spolehlivá. Všechno to bylo jen o tom ji naladit a vychytat zanedbanou péči. Rupl mi i kick(viz manuál), ale to byla moje vina. Skoro nikdo neměl pak tak dobře seřízenej decompres, aby neměl strach to kopnout rukou. Udělal jsem na ní pár vychytávek, abych ji předělal k líbení svému a nedám na ni opravdu dopustit to asi proto, že mi dala víc, než jsem od ní očekával.
Jinak na první otázku asi tolik
TT600R r.v. 1998 Cena byla 76.500,- stav tacho při koupi: cca 13.000km najeto: cca 5.000km z poloviny ostrej terén investice: cca 24.000kč Poruchy: kick starter (vlastní blbost, lenost) stržený náhon tachometru prasklá zadní žárovka prasklina u držáku stojanu
Tak asi tolik. Kdyby si se mnou osud tak nepohrál, tak ji mám doma stále. Bylo to ale jinak a tak mám teď doma tohle:
TT600R r.v. 2004(provoz 2005) Cena byla 65.000,- stav tacho při koupi: 3488km najeto: cca 1500km ze 4/5 těžkým terénem. Investice: 800,- šnek 450,- digitální tachometr Poruchy: -
Sere mě na ní převodovka, která je stejná jak na TT600RE tj. cestovní, ale o5 ji upravuju k obrazu svému, sundávám kila dolů a věřím, že bude zase tento TrakToR jezdit hóóódně dlouho.
Tak tak to mám já. Doteďka jsem v kontaktu s majitelem mojeho prvního TTRka, je to pohodovej chlap, servis doufám nijak neodrbává a myslím si, že mu bude hodně dlouho sloužit. Mylím, že je jedinej v republice, kterej má na TTRku Rámus véfuk a ikdyž jsem ho neměl moc rád, tak se mi teď po něm taky tak trochu stýská. Budu rád, když ji zase někdy uvidím. Ale to půjde jistě zařídít.
Teda Radůzi, udělal jsi mi radost, já tu svoji sviňuchu už chtěl hodit ze skály (raději prodat), ale vyskytly se závažné závady, takže mě čekají slušné investice, pak už nemá smysl ji dávat pryč, raději si ji vymazlím k obrazu svému.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Ono totiž nemá smysl investovat do věci(stroje), kterou vím, že budu co nevidět prodávat. To se neoplatí finančně a ani to kolikrát člověk nedělá s tou radostí a nebaví ho to atd. Investovat to ale do stroje, kterej je určenej mě samému, je vždycky (alespoň pro mě) radost a pánové/dámy, kam jinam byste je chtěli vrážet, než do svého stroje. Každá nová vychytávka, která zpříjemní cestování, každej novej díl, doplněk, nástřik... mě to pak baví hodně. Skylab: pokud budeš schánět díly, tak se pak ozvi. Poradím, ukážu, objednám nebo možná i doma ještě něco vyhrabu
- dio
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Suzuki drz400s
- Věk: 44
1 0
Chcu se zeptat ta převodovka u starších ttr r.v. 98,99 je jiná neš u novějších ttr ? Myslel sem že tam nedělaly žádný změny.
- Skylab
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: yamaha TT600R
- Věk: 59
0 0
Raduz TT600r napsal(a):Ono totiž nemá smysl investovat do věci(stroje), kterou vím, že budu co nevidět prodávat. To se neoplatí finančně a ani to kolikrát člověk nedělá s tou radostí a nebaví ho to atd. Investovat to ale do stroje, kterej je určenej mě samému, je vždycky (alespoň pro mě) radost a pánové/dámy, kam jinam byste je chtěli vrážet, než do svého stroje. Každá nová vychytávka, která zpříjemní cestování, každej novej díl, doplněk, nástřik... mě to pak baví hodně. Skylab: pokud budeš schánět díly, tak se pak ozvi. Poradím, ukážu, objednám nebo možná i doma ještě něco vyhrabu
Radůzi, nevíš kde opravit hydraulické olejové hadice mezi olejovou nádrží a motorem, u té spodní mám prodřené pancéřové opletení a je chycená i gumová hadice. Kupovat origo u Yamahy za 3000,- bez daně to je sebevražda. Ale určitě tě požádám o obstarání některých drobných dílů, taky v Praze s cenami nesmlouvají.
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
dio napsal(a):Chcu se zeptat ta převodovka u starších ttr r.v. 98,99 je jiná neš u novějších ttr ? Myslel sem že tam nedělaly žádný změny.
Drobné změny u posledních vyráběných kusů jsou. Víceméně spíš k lepšímu. Já mám velkej skok mezi kvaltama, tak se s tím blbě blbne.
|