INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Kolena, operace, přetržené vazy,menisky, artróza...
Re: Kolena, operace, přetržené vazy,menisky, artróza...
Filip - SANDOKAAN:
To som aj ja zvedavy po dvoch mesiacoch mi dali dole dlahu (potrhane vazy v členku) a noha stále napuchnutá a lýtko chudé ako predlaktie. Noha sa mi ani do čižmy neprace Naordinovanú mam elektroliečbu a telocvičňu tak uvidíme. Ale myslím že na moto pojazdím až o rok - snáď...
Filip - SANDOKAAN:
No mě to přijde kontraproduktivní, ti říkat, jak dlouho mě bolel podvrtnutej kotník. Jednou jsem byl v poho za měsíc, pak 3 měsíce. Kámoš z práce s tím bojuje už 2 roky a soused na chatě už rok a má to pořád v prdeli (je mu už 60, takže doba hojení je delší, než u mlaďase, jako si ty). To je jako u Klasiky, každému se tam pochroumá něco málo jiného a každý se hojí jinak a přijde mi hrozný ti psat, tvl mám to už 2 roky a pořád to bolí a ty se půjdeš oběsit. Psal jsi, že tě noha bolí, když jí máš opřenou o patu, jako když šlapeš na plyn, tak když dáš tempomat, můžeš si jí opřít o celé chodidlo a ulevit si, takhle jsem to myslel.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: J.Č.
- Motorka: KTM 525 exc
- Věk: 32
- Tel: 150
8 0
Filip - SANDOKAAN napsal(a):připomenu se já.... už cca 9 mesicu reším problém s kotníkem.....beham po doktotrech a uz se neví co s nim mam....jak dlouho vas bolel kotnik po podvrtnutí atd??? namagneticke vse ok, ruzny masti, fyzioterapeuti, atd vse mam za sebou....ted mam jit na artroskopii a tam se uvidi jestli se něco uvidí :-(, jinak potíže jsou takovy , že při normalni chůzi behu, na motorce vse ok....ale jakmile opru nohu dejme tomu o patu a tak zacínám cítit tlak a v kotníku(denen jezdim cca 300km autem takze po 50ti si uz nohu podpiram druhou nohou) a ten zmizí až po vyspání(když je noha uplne v klidu) nekdy mam nohu bez bolesti 2 tydny a jindy bez jakekoliv priciny 3 tdyny nahovno.....(uz doufam že se najde odstiplej kousek chrupavky co tam dela problém) nebo pak fakt uz nevim.....
Ahoj, ja s kotnikem take porad bojuji. U me je problem propnuti spicky i nezatizene. Pokud si chci zacvicit lytka , tak dolni poloha ok ,ale horni je asi dvoutretinova proti druhe noze. Bolesti si prijdou a odejdou jak chteji. Zlomenina kotniku listopad 2015
Co shoří neshnije
díky za reakce, s mojim kotníkem se da zit celkem v poho....nejhorsi je že vlastne zacne bolet při povolení svalů kotníku .....žádná težká bolest, občas me to vevnitř sice štípe ale to se da tu chvilku vydržet a pak zase ok.....
moc se mi to totiž na artroskopii nechce protože mam jen strach aby to po ni nebylo ještě horší....tot vše co me sere....ted mam kotnik na 90 procentech funkcnosti a nerad bych se dostal na 80:(... ale stejne na ni pujdu at vime co a jak....tak to snad dopadne dobre
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
Filip - SANDOKAAN napsal(a):díky za reakce, s mojim kotníkem se da zit celkem v poho....nejhorsi je že vlastne zacne bolet při povolení svalů kotníku .....žádná težká bolest, občas me to vevnitř sice štípe ale to se da tu chvilku vydržet a pak zase ok.....
moc se mi to totiž na artroskopii nechce protože mam jen strach aby to po ni nebylo ještě horší....tot vše co me sere....ted mam kotnik na 90 procentech funkcnosti a nerad bych se dostal na 80:(... ale stejne na ni pujdu at vime co a jak....tak to snad dopadne dobre
Ja to neresim a resit asi nebudu. Od vsech co meli zlomeny kotnik slysim nejake problemy. I po 10 letech a dal. Jedine v cem me omezuje zmensena hybnost je pri plavani. Nedokazu poradne uvolnit a udelat z nohy " ploutev" pri kraulu. Mira bolesti je ok
Co shoří neshnije
Jo, taky jsem to dnes četl a jsem zvědavý, jestli to půjde udělat u mě.
- Svarog
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: České Budějovice
- Motorka: Yamaha XT 600
- Věk: 38
0 0
jopr: Ahoj lidi,tak článek jsem také ráno četl a to cca hodinku před kontrolou na kolenní ambulanci,kde mi dnes měli zdělit výsledky z MR. Výsledek,lehce deformované oba menisky,vazivový aparát kolenního kloubu bez těžkých traumatických změn,atd. Podle doktora dobrý, MR neukáže úplně všechno a z ohledem na trombozu,ani nic víc dělat nemohou Takže dvojitej klystýr (za simulování )a pomalu rozhýbávat a zatěžovat,koleno po měsíci ohnu max. 40° stupňů Ohledně této metody doktor nemá zkušenosti,ale já ji zřejmě ani potřebovat nebudu Tak snad jedině Hurá!!! A budu věřit,že bude koleno zase v cajku Přeji všem ostatním to samé
Lítám tak,abych neproletěl komínem 
Svarog:
Tak ta metoda je na přetržené vazy, tak buď rád, že se tě to netýká . Já už je mám v levém třikrát operovaný a zase utrženou plastiku, tak si zjistím, jestli to vůbec u mě půjde aplikovat, jinak budu muset počkat ještě 2-3 roky a udělat si zase replastiku.
No tak som celkom pekne zrehabilitoval clenok. Dnes druha vychadzka na motorke od urazu a povolilo mi koleno.......Slak ma ide trafit
kunna napsal(a):No tak som celkom pekne zrehabilitoval clenok. Dnes druha vychadzka na motorke od urazu a povolilo mi koleno.......Slak ma ide trafit
Tak ho zas pritahni
- DUTOHLAV
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 45
- Tel: jablečný
3 0
kunna: Koleno je svinstvo,já si ho rozsekal v roce 2009 a do teď na hovno,pořád nějaký problémy,který se postupem horší,začalo mně bolet i to zdraví koleno a i pravé rameno.Nevím jestly to má nějakou souvislost,ale je to čím dál horší.Nevím,jak dlouho ještě vydržim jezdit,protože po každém zápřahu jsem pár dní totálně v hajzlu Né ale že bolej svaly,ale klouby a to tak že jen žeru prášky a nemůžu ani spát. Minulý týden jsem jel závody sobotu i neděli a teprve dnes jsem trochu v pohodě,jinak celý týden na práškách.Jedl jsem snad vše na klouby a je to víceméně na nic. Dej kolenu klid a snad budeš mít kliku,že to bude dobrý
DUTOHLAV napsal(a):kunna: Koleno je svinstvo,já si ho rozsekal v roce 2009 a do teď na hovno,pořád nějaký problémy,který se postupem horší,začalo mně bolet i to zdraví koleno a i pravé rameno.Nevím jestly to má nějakou souvislost,ale je to čím dál horší.Nevím,jak dlouho ještě vydržim jezdit,protože po každém zápřahu jsem pár dní totálně v hajzlu Né ale že bolej svaly,ale klouby a to tak že jen žeru prášky a nemůžu ani spát. Minulý týden jsem jel závody sobotu i neděli a teprve dnes jsem trochu v pohodě,jinak celý týden na práškách.Jedl jsem snad vše na klouby a je to víceméně na nic. Dej kolenu klid a snad budeš mít kliku,že to bude dobrý
Tak si prvne prestan stezovat ... kazdy uz tu vi, ze mas ko kolena ... a zkus byt vdecny, ze aspon muzes tak, jak to jde. Zajdi mezi telesne postizeny a zjistis, ze ti vlastne nic neni ... krom toho se da delat spousta skvelych veci, nez jezdit na moto ... Konvecni medicina vesmes nefunguje, to je znama vec ... hledej jiny smer, regenerace bunek je mozna i v kloubech, nejvic si toho svinstva nosime v hlave ... jenze tahle cesta od cloveka vyzaduje mnohem vic nez jen spolknout prasky a je jen malo lidi, co chteji tolik, ze to zvladnou. Proc se teda honis vikend po zavodech a nejedes treba jen jeden den s nekym pro radost?
Janek:
přesně, já si taky honim pro radost
- DUTOHLAV
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Janek: Je to tu o kolenech,tak sory za příspěvek.Mně dělá největší radost ježdění po závodech,v lese jsem s kámošema nebyl víc jak rok.Buď rád ,že se tě to netýká,až bude tak tě to bude taky srát.
DUTOHLAV:
Me se to tyka az dost,, artroza kolen a kycle ani nemluvim. Jako vazy me netrapi, ale stejne co me bavi - behani a moto je problem, ale s bolesti se necha fungovat. Chapu, ze ta zavody bavi. Nechtel jsem, aby ses nastval.
- DUTOHLAV
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Janek: Nejsem naštvanej,jen nevíš vše.Minulý týden u doktora,dnes u doktora a ve středu jdu zase
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
Janek napsal(a):DUTOHLAV napsal(a):kunna: Koleno je svinstvo,já si ho rozsekal v roce 2009 a do teď na hovno,pořád nějaký problémy,který se postupem horší,začalo mně bolet i to zdraví koleno a i pravé rameno.Nevím jestly to má nějakou souvislost,ale je to čím dál horší.Nevím,jak dlouho ještě vydržim jezdit,protože po každém zápřahu jsem pár dní totálně v hajzlu Né ale že bolej svaly,ale klouby a to tak že jen žeru prášky a nemůžu ani spát. Minulý týden jsem jel závody sobotu i neděli a teprve dnes jsem trochu v pohodě,jinak celý týden na práškách.Jedl jsem snad vše na klouby a je to víceméně na nic. Dej kolenu klid a snad budeš mít kliku,že to bude dobrý
Tak si prvne prestan stezovat ... kazdy uz tu vi, ze mas ko kolena ... a zkus byt vdecny, ze aspon muzes tak, jak to jde. Zajdi mezi telesne postizeny a zjistis, ze ti vlastne nic neni ... krom toho se da delat spousta skvelych veci, nez jezdit na moto ... Konvecni medicina vesmes nefunguje, to je znama vec ... hledej jiny smer, regenerace bunek je mozna i v kloubech, nejvic si toho svinstva nosime v hlave ... jenze tahle cesta od cloveka vyzaduje mnohem vic nez jen spolknout prasky a je jen malo lidi, co chteji tolik, ze to zvladnou. Proc se teda honis vikend po zavodech a nejedes treba jen jeden den s nekym pro radost?
Neni moc věcí na co máme stejný názor, ale toto je velká pravda.
Co shoří neshnije
- W.Geronimo
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Šumava
- Motorka: Husaberg FE570
- Věk: 42
0 0
Janek:
Asi proto ze ho to bavi a naplnuje. Ty vole to jsou rady o hovne. Ja jezdim kazdou nedely soft enduro a utrhl jsem si predni krizovej v koleni. Ted vymyslim jak se vratit do stupacek. Jednoduse proto ze si nedovedu predstavit vzdat se motorky.
|