INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
TT600R - objektivní hodnocení
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
Re: TT600R - objektivní hodnocení
pak by ti to prasknout nemuselo. Mě to koplo protože sem nedal na páku důraz. Sem kopnul jenom tak vláčně a švihlo to zpátky. Za ty 4 roky mi to koplo tak 3-5x, ale tentokrát pořádně
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
mě ten plíšek prasknul taky po tom co mě to značně koplo. To byla rana, že jsem jel do nemocnice na rentgen... pak po 3,4 startování praskl plíšek a když jsem to rozdělal, tak byl prasknutej i ten palec na tom segmentu.
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
Suchman napsal(a):mě ten plíšek prasknul taky po tom co mě to značně koplo. To byla rana, že jsem jel do nemocnice na rentgen... pak po 3,4 startování praskl plíšek a když jsem to rozdělal, tak byl prasknutej i ten palec na tom segmentu.
jj, mě to koplo, pak rana. Hned sem rozdělával a ten palec taky prasklej. Naštěsti sem měl doma celej komplet segment, takže jenom vyměna a večer to bylo v kupě
- radeva
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Šumperk
- Motorka: TT 600 R
- Věk: 47
0 0
Za ten rok co ji mám, jsem tento problém neměl.Startuju ji opřenou o stojan a na páce se zhoupnu. A je to
- Máca tt600r
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha-východ(sever)
- Motorka: GasGas EC300R
- Věk: 38
1 0
jsem malej a nemám sílu, tak mi to nakopává žena
Any of you fuckin' pricks move and I'll execute every motherfucking last one of you
- radeva
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Máca tt600r napsal(a):jsem malej a nemám sílu, tak mi to nakopává žena
Tak to ti nezávidím, ještě aby mě to žena nakopala
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
radeva napsal(a):Za ten rok co ji mám, jsem tento problém neměl.Startuju ji opřenou o stojan a na páce se zhoupnu. A je to
Tohle fakt nemám rád když to někdo dělá. Dělal sem to taky když sem to měl zčerstva. Vždycky po umytí mi to nechytalo, tak sem stounul do stupaček a šlapal, za chvilu mi prskl návar jak je stojan přivařenej k rámu - tohle se stává u TT-R, XT s tim nemělo problémy.
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
Navrc.TT-R napsal(a):radeva napsal(a):Za ten rok co ji mám, jsem tento problém neměl.Startuju ji opřenou o stojan a na páce se zhoupnu. A je to
Tohle fakt nemám rád když to někdo dělá. Dělal sem to taky když sem to měl zčerstva. Vždycky po umytí mi to nechytalo, tak sem stounul do stupaček a šlapal, za chvilu mi prskl návar jak je stojan přivařenej k rámu - tohle se stává u TT-R, XT s tim nemělo problémy.
jj, koupíl sem XT 600 na díly (tuším 54L) a někdo to startoval na stojanu - taky byl v čudu stojánek i s plocháčem
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
- geloš
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Africa Twin 650, Husaberg 450
1 0
Vždycky nakopávám jednobuchy na stojanu, často tak i nasedám na motorku, nikdy mi žádný nepraskl.
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
radeva: To dělá aji lehkym jezdcum. To je to že když se po tom zhoupneš, tak nějakou silu na to dáváš. A ten stojan na TT-R fakt neni zrovna předimenzovanej na tohle
- radeva
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Navrc.TT-R napsal(a):radeva: To dělá aji lehkym jezdcum. To je to že když se po tom zhoupneš, tak nějakou silu na to dáváš. A ten stojan na TT-R fakt neni zrovna předimenzovanej na tohle
No problem, mám náhradní. Ne, no každý at si to nahodí po svém
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
radeva napsal(a):Navrc.TT-R napsal(a):radeva: To dělá aji lehkym jezdcum. To je to že když se po tom zhoupneš, tak nějakou silu na to dáváš. A ten stojan na TT-R fakt neni zrovna předimenzovanej na tohle
No problem, mám náhradní. Ne, no každý at si to nahodí po svém
Blbě řečeno. Stojan je dimenzovanej dost. Ale vyvráti se ti ta pásovina co je přivařená na rámu a na ktré se stojan sklápí. Ale jak pišeš "každej ať si to nahodí po svym..."
- radeva
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Navrc.TT-R: Mám navařený na stojanu, kde se dotýká té pásoviny rámu asi kolem 1cm(hlava šroubu, zbroušená), a stojan nejde tak dopředu, je spíš v pravém úhlu vůči motorce. Tím se ten tlak určitě snížil. Ale nejde přece o nějaké skákání. Studenou motorku musíš párkrát protlápnout, potom už je to na drb. Pokud bych ale zjistil deformaci a jistě bych si toho všiml(víc leštím, jak jezdím) tak si tvá slova vezmu k srci.
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Jak teď budu dělat údržbu, tak schválně změřím hloubku té plošky u karterů 3AJ. Myslím si totiž, že chyba je tam. Když jsem dal 2 podložky pod celej startovací segment, tak to šlo srát po cca 500km... takže tam hraje dost velkou roli "páka", kterou působí palec do toho odstavnýho plechu. Možná by pomohlo nedělat ten odstavnej plech z tak moc kalenýho materiálu, kdyby to bylo z něčeho měkčího, tak by se spíš začal ohýbat. Ve výsledku by to stejně přestalo vypínat ty ozubený kola, ale nedocházelo by k destrukci motoru.
 Nebo použít takovouhle výztuhu, ale toho svařování okolo díry se dost bojím
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- HTB
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kadaň
- Motorka: TT 600RE(05) ,TX600E(01)
0 0
ja mam obe motorky XT i TT - TT mam TT600RE se starterem a s podvozkem z R - takze podle me nejlepsi varianta
Xt jsem koupil fungl novou v roce 2001 - do roku2007 jsem najel 78.000km a jediny problemy byly - praskla zarovka v tachometru a chcipnulo rele starteru. Pak se jeste ulomila olejova trubicka pod narzi ale to byla moje chyba protoze jsem tam dal 23 litrovou nadrz a nekontroval jsem ty gumy na kterych to drzi.Gumy se vymackaly a tezka nadrz v terenu skakala po ty trubicce az ji ulomila. Jinak jsem jen menil olej a 2x jsem nechal seridit ventily a asi 4x je nechal zkontrolovat - byly dobry. TT jsem koupil v roce 2007 - rocnik 2004 , prihlaseny v roce 05 a melo najeto 3600km - takze funglovka. Ted mam ujeto asi 35.000km a oproti XT je to dost rozdil - jako prvni me odesel nahon tachometru asi po 10T km po 33.000km odesel podruhy. Ve starteru po 12.000km se ohnul ten vymezovaci plisek - kdyz jsem rozebral XT tak to melo plisek uplne v poradku . Taky me asi po 20t km zacal mezi karterama prosakovat olej a podarilo se mi strhnout dva zavity pri vymene oleje - coz se mi u XT za tech 7 let nestalo (asi horsi material) Dalsi byla zlomena palubka - nahrazena nerezovou . Jako posledni se mi stalo asi po 20.000km ze po nastartovani se zacalo kourit z vejfuku jako by to byl dvou takt , po rozebrani airboxu jsem tam nasel asi 0,2 l oleje a od rozebrani airboxu me olej tece na kyvku a na zadni brzdu, podle konzultaci to vypada na podpalenej ventil. Jeste jsem nesehnal nikoho kdo by se na to kouknul - takze se uvidi.
Celkove bych rek ze XT je lepsi nez TT - krome podvozku ten ma TT lepsi. Normalne bych ho asi nemenil ale jednou jsem jel s partou na LC4 a docela jsem na XT trpel na TT uz problem nemam. TT ma asi o 10kg min nez XT ale tech 10 kg odtamtud vzali na ukor funkcnosti a pohodli - nema otackomer ,plasty jsou dost chujovy , svetlo mensi a hur svitici , palubka z takovyho materialu ze to praska, zrcatka ktery memaji zelezny klouby a pri rychlosti nad 100km se sklapeji atd...
Editoval HTB (15.11.2009 12:59:45)
|