Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

AJP PR5 - Reinkarnace XR250?

#721 10.06.2016 10:55:33

Re: AJP PR5 - Reinkarnace XR250?

a26  fakt....kdyby jste radsi jeli na vysledky a nenicili les .....

#722 10.06.2016 10:57:49

Janek napsal(a):

babaexc napsal(a):

Hoždy:

Vše pochopiš  v nemocnici až budeš čumět do blba a přemejšlet.(samo že to tobě ani nikomu nepřeju)

Sirr, Brůča, a další .... musím vám dát za pravdu a omluvit se.  a2  a2 
Pravda o PEHu a asi i dalších zde prezentovaných lokalit  je strašná. ne  ne  ne 

ted si mě zabil, jdu skočit z okna  lol  lol 

#723 10.06.2016 11:15:40

enduroracer: Kdyby to bylo všechno .... chudáci začátečníci ne  ne 

#724 10.06.2016 11:17:28

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Jako joooo  lol 

#725 10.06.2016 11:31:06

Tristan napsal(a):

Mikiberg se živí vývojem endur nebo pracuje jako nejtajnější externista pro nějakou značku? Nebo na čem stavíš svůj názor že konkrétně Tebe dokáže ohromit nebo máš nějaké podklady že dokáže udělat funkční enduro pro širokou veřejnost nebo jen ze svého pohledu vůči sobě a par lidí které ovlivní jeho názor.Jsou to docela silná slova protože tady v republice jsou kluci co dokazali hodit funkční enduromoto  na papír jak po stránce motoru tak geometrie rámu došli mnohem dál než si vubec dovedeš představit. Jseš si jistej že jsi se vyjádřil dost intelgentně a že to neměla být pohádka pro hloupé ovečky na dobrou noc aby vlk měl čistý vzduch.
Dej pak vědět jak dopadlo zero jestli se na tom třeba projel nějaky profík a byl z toho odvařenej poznatky polácání po rameni konstruktéra a jeho komparzu a tak pokud to nebude úplně tajné.

Vy od Olomouce jste známí touhou po vyšetřování, snahou dobrat se pravdy, obvinit kde koho, .... hlavně ať je v médiích vidět, že děláme ... tak i ty hledej svoji "pravdu". Já ji v některých věcech našel. Znám jen jednoho stavitele dragterů, jinak nic. Proto jsem uvedl Mikiho, protože mám hrubou představu o jeho potenciálu. Taky by se mohlo stát, kdybych napsal, že x lidí by zvládlo funkční přetavbu AJP, a asi by se i díky chytrolínům stalo, že by tu byl dotaz "a kolik takových znáš?"
Proto jsem uvedl jednoho, o kterým vím - neber to jako urážku a zneuctění ostatních schopných.
Ať tak nebo tak, motorce by to prospělo ano 

#726 10.06.2016 11:36:21

Janek:

lol super práce,  čůrám smíchy  ano 

Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj

#727 10.06.2016 11:38:03

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Janek:

Motorce by prospěto dát chlazeni do rámu a misto chladiču gumu s auta  jako náraznik  usch 

#728 10.06.2016 12:00:54

babaexc napsal(a):

Janek:

Motorce by prospěto dát chlazeni do rámu a misto chladiču gumu s auta  jako náraznik  usch 

No nebo kazdej kopec vyject na 1q na bublaka ano 

#729 10.06.2016 12:10:33

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

xfany:

Přesně tak   ano  skutalet se dolů s padesátikoňovou mašinou umi každej.
NA ODBORNOU PRÁCI JE NÁM TŘEBA ODBORNÍKŮ  cool  ano 

#730 10.06.2016 12:10:43

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

Janek napsal(a):

Tristan napsal(a):

Mikiberg se živí vývojem endur nebo pracuje jako nejtajnější externista pro nějakou značku? Nebo na čem stavíš svůj názor že konkrétně Tebe dokáže ohromit nebo máš nějaké podklady že dokáže udělat funkční enduro pro širokou veřejnost nebo jen ze svého pohledu vůči sobě a par lidí které ovlivní jeho názor.Jsou to docela silná slova protože tady v republice jsou kluci co dokazali hodit funkční enduromoto  na papír jak po stránce motoru tak geometrie rámu došli mnohem dál než si vubec dovedeš představit. Jseš si jistej že jsi se vyjádřil dost intelgentně a že to neměla být pohádka pro hloupé ovečky na dobrou noc aby vlk měl čistý vzduch.
Dej pak vědět jak dopadlo zero jestli se na tom třeba projel nějaky profík a byl z toho odvařenej poznatky polácání po rameni konstruktéra a jeho komparzu a tak pokud to nebude úplně tajné.

Vy od Olomouce jste známí touhou po vyšetřování, snahou dobrat se pravdy, obvinit kde koho, .... hlavně ať je v médiích vidět, že děláme ... tak i ty hledej svoji "pravdu". Já ji v některých věcech našel. Znám jen jednoho stavitele dragterů, jinak nic. Proto jsem uvedl Mikiho, protože mám hrubou představu o jeho potenciálu. Taky by se mohlo stát, kdybych napsal, že x lidí by zvládlo funkční přetavbu AJP, a asi by se i díky chytrolínům stalo, že by tu byl dotaz "a kolik takových znáš?"
Proto jsem uvedl jednoho, o kterým vím - neber to jako urážku a zneuctění ostatních schopných.
Ať tak nebo tak, motorce by to prospělo ano 

Mužeš mluvit konkretněji protože díky mě asi křivdíš lidem od olomouce moc společnýho snima nemám. Pokud bereš jako obvinovaní že meleš hlouposti na základě sve hrube představy a jsi konkretní ve jmenech tak pak si protiřečíš ve svém kodexu navíc když tvuj ladič bere mín jak 12 ale neřekneš že jen tobě  a je to postavene tak že tobě ubere aby měl komparz a jinde přidá tak jsi hloupej že to žereš a ještě to tu hlásáš Tak to beru spíš jako konstatovaní než obvinovaní.Jediný chytrolín a hadankař jsi tady ty a kdyby něco nahodou tak ja nic konkretního neřekl a vždy trváš na pravdě a faktech od druhých jen když vidím jak jsi slepý tak si dělám jen obrazek o tom jak se vyjadřuješ a co pouštíš mezi lidi a není to vždycky pravda jen teorie.

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

#731 10.06.2016 12:24:12

Tristan: máš jako vždycky pravdu ano  ano  ano . A už snad od tebe bude zase chvíli klid ano 
Nedávno mě přes SZ Brůča obvinil, že jsem enduro začal jezdit, protože jsem přišel o papíry a abych to přiznal ...  protože jsem do tý doby jezdil jen silnice - on to ví jistě, já zas vím něco jinýho ... jsem zvyklý už na ledasco z todle fóra i na to, jak jsi většinou vedle jak ta jedle. Už jsem ti tvý psycho rozbory osobností opakovaně i tady vyvrátil ... už k tomu nemám potřebu wink 

#732 10.06.2016 12:24:53

babaexc napsal(a):

xfany:

A co delas ty ? lol 

#733 10.06.2016 12:34:49

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

xfany:

Jim sušenky (lina ořechová je supr ale nikomu to neřikej  usch )

#734 10.06.2016 12:35:29

babaexc napsal(a):

Já mám největší problém v botách ne , ale bubláka už zkouším ano 

#735 10.06.2016 13:03:20

babaexc napsal(a):

xfany:

Jim sušenky (lina ořechová je supr ale nikomu to neřikej  usch )

Tak super, to tu muzete udelat skupinu budete asi ve 3-4 lidech ....susenkove forum lol 

#736 10.06.2016 13:16:31

Janek napsal(a):

babaexc napsal(a):

Já mám největší problém v botách ne , ale bubláka už zkouším ano 

Hale ty jsi taky vemeno, takovej mistr, honis ego na svem uzemi a jeste to natacis a smejes se? To se nemuzete chovat normalne....trochu si pomoct, pochvalit, poradit.....je jasny ze jste byli dohodli  ne  a31 
Furt zvedam motorku tak je jasny ze jsem byl unaveny, mel jsem rymu jsem alergickej na pil a prach a praci vyk! 
Ze tam nevemete Brucu nebo babuexc nebo zanesenyho rafka?? Ty by vam ukazali vo co jako jde !!! 
Me je to fuk, neco potrenuju a ja se vratim, motorka je OK  vyk! 

#737 10.06.2016 15:14:43

xfany napsal(a):

Hale ty jsi taky vemeno, takovej mistr, honis ego na svem uzemi a jeste to natacis a smejes se? To se nemuzete chovat normalne....trochu si pomoct, pochvalit, poradit.....je jasny ze jste byli dohodli  ne  a31 
Furt zvedam motorku tak je jasny ze jsem byl unaveny, mel jsem rymu jsem alergickej na pil a prach a praci vyk! 
Ze tam nevemete Brucu nebo babuexc nebo zanesenyho rafka?? Ty by vam ukazali vo co jako jde !!! 
Me je to fuk, neco potrenuju a ja se vratim, motorka je OK  vyk! 

Dostals lekci a konečně přišel na to, že na vrchol vedou jen krev, pot a slzy.
Já teda včera zažil hodně "vrcholů", ale nejvíc mě z toho bolí břišáky lol .
Trénuj, papej oplatky, jitrnice ...  ano 
Tohle je novinka - vhodné i pro jezdce endura lol  lol - internetová škola, něco jako tady :-)
http://www.prvni-letecka.com/

#738 10.06.2016 15:48:05

Fakt s tebou-s vama se neda bavit. Pochopte ze to beru vazne. Enduro pro me znamena realx, zabavu a spolecne sdileni zazitku a ne trenovat do krve a potu a mit vysledek nekde na preťekách !!! 
Vy si jen myslite a sem pisete zecjste me zlomily ale nejni to tak, vse jsem projel ciste a technicky key 

#739 10.06.2016 16:04:54

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Janek:
Njn boty občas blbnou  a2  horši je ten živej zátaras.Než se odstrani tak ti vychladne motor  a1  a1 

#740 10.06.2016 16:23:28

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

To je komedie  lol 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů