INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Re: AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
enduroracer napsal(a):jopr napsal(a):Janek:
Tak nadsázku mám, psal jsem, že basnička super, jen to jedno slovo si mohl řešit jinak. Koukám, ze tě bere můj práh, tak to můžeme někdy zkusit, nechat kousnout psa do předloktí a co vydržíš. Takhle jsem si vydělával prachy. Je toho víc, ale až soukromě Motorka pěkná, ale nejdřív musím zrasit Ajp, abych si to užil.
Ja vydržím dost
http://www.offmoto.com/domains/offmoto. … c_9799.jpg
na fotce nejde vidět že váží asi 80kg
xfany:
Mě jen fascinuje, jak se tady osočujete/me a když se sejdete/me na vyjížďku, Tak se objímáte/me div se nelíbáte/me
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
jopr napsal(a):xfany:
Mě jen fascinuje, jak se tady osočujete/me a když se sejdete/me na vyjížďku, Tak se objímáte/me div se nelíbáte/me
Me zas fascinuje ze jako co cekas od zmrdu co nepomuzou nic pro nikoho neudelaj a maj jen nepodlozene keci?
xfany:
Začínám si zvykat na NO HELP ZÓNY
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
sirr napsal(a):xfany napsal(a):sirr napsal(a): Sefe co chces slyset, jo v minulosti pred cca 5rokama kdyz jsem se po cca 10 lete pauze po uraze k Mx vracel, vyhral jsem par mx zavodu na enduro motorce z roku 2001 .... to ze se tomu smejete, me netrapi... Ona dnes je doba jina, republiku jezdej jen profici s licenci A a vse niz je hobby..(drive licence B a C pro kraj zcela vymizela), nejsou postupove klice atd.. Takze jakou licenci si koupis, to muzes jet, i na hobby je potreba licence.. Trochu me mrzi tve chovani, mel jsem o tobe jine mineni (ale znovu se projevil Vseznalek, vsimalek,husibrk,spacak atd...) ja se o to co jste dokazali nezajimam, staci mi videt vase fotky 😂 Jaryne, zapomels napsat ze umis hovno, podobne jako za kazdym rycim citatem .. Hosi je to tu vase hriste... 😂
A takle to tu zacalo, co jak bylo a rovnal se pokriveny pohled. Nic vic nez ukazka toho ze kdyz delas machra mezi amaterama stylem start cil jsi egomaniak a honibrk jednou provzdy. Ahoj
Fando, při pohledu natebe mi je jasný, že nejsi závodní TYP,tak nežvaň o něčem - očem nemáš ani ponětí,nehodlám tě krmit a dej si jitrničku Jistě máš zastaní v místních kámoších cos proved řáholcem.... větrné mlýny?
https://www.youtube.com/watch?v=mnkdrFQ19z0
To neznamena ze jsem nezavodil ty moje jitrnicko k snidani, superhobby boy Pokud se nepletu psal jsi ze uz nemas cas a nechces ho tu travit hloupostma, ty jsi hloupej?
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
WoxmenRX:
Ježděni na motorce,kole,koloběžce povětšinou terén. Pokud tě někdo s motorkou hodi do diry plné bahna a tam se budeš celej den plácat tak tomu se řiká E.K.R. A bude veseloooo
Editoval babaexc (09.06.2016 08:11:17)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
sirr napsal(a):Jaryne, zapomels napsat ze umis hovno, podobne jako za kazdym rycim citatem .. Hosi je to tu vase hriste... 😂
Me jen kouslo tve podani endura,ze to vlastne jedou ti co nemají na mx... Je videt ze o tom vis fest
babaexc napsal(a):WoxmenRX:
Ježděni na motorce,kole,koloběžce povětšinou terén. Pokud tě někdo s motorkou hodi do diry plné bahna a tam se budeš celej den plácat tak tomu se řiká E.K.R. A bude veseloooo
Ty už si na ekr byl, rádoby pane chytrej?
Spacak uz svaci
- AJP FANS CZ
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: AJP PR5 2015, AJP PR5 2016, Gas Gas TXT 280
- Věk: mladý
- Web
3 4
Tak zase něco k motorkám...  Po dlouhé době jsem přijel na skok domů a jel se hned projet s dobrým kámošem na pohodovou projížďku po lesích, on má tu DR350. Jak jsem nedávno psal, že moc skal u nás není, tak jsme nějaké objevili Někdy až bude čas, tak to vydám jako video, teď jsem ty obrázky jen takhle naházel, snad to vyzní a popíše situaci Každopádně jak se tu nedávno mluvilo o chráničích chladiče, opět si na ně ztěžovat nemůžu
Skalku a hlavně její podklad jsem neodhadl a výsledek bylo, že jsem to přepálil s plynem a letěl jsem záda. Jak je na druhém obrázku vlevo nahoře vidět taková ta oblá skála, tak přesně na tu motorka ze vzduchu přistála a přímo na chladič plnou vahou, silou, jak to prostě (ne)chcete slyšet Výsledkem bylo, že prasknul levý plast (nevydržel to prásknutí, kdy z jedné strany tlačila skála a z druhé chránič chladiče). Nejprve tam byla jen malá prasklinka, která se ale zvětšila, než jsem přijel domů. Každopádně chrániče zafungovaly a kdyby tam nebyly, jisto jistě by bylo po chladiči. Přikládám fotky. Takhle je jen lehce prohnutý chladič, vliv na fci to mít nebude. Ikdyž je pravda, že kdyby tam nebyly hliníkové plíšky, ale nějaká pevnější ocel, bylo by to lepší Samodomo výroba by byla lepší a levnější
Plast měnit nebudu, zatím jsem ho správně strojařsky podlepil zespoda americkou páskou a zvrchu izolepou. Docela to drží, estetický to není, časem to budu třeba řešit, nový plast dávat ale nebudu.
Jinak ty chrániče se opírají o rám (dole i nahoře), což eliminuje ten problém, jak kdysi (je to pár dní, ale 10 stránek v diskuzi ) psal Jopr že mezi chladičem a rámem je mezera. Tvarování dobré, materiál by šel zvolit vhodněji.
Váš pohádkář
Spacak posvacil jitrnici a pak se začaly dít věci
|