INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
Re: AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
xfany:
Fando, to ti žerou ti tvý kámoši tady. 100 až 200 m výjezdy, ty vyfotíš 2 fotky , když už jsem nahoře. Vy víte po pár příspěvcích, no a já taky vím. Boj s větrnými mlýny.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
Jak já bych chtěl tohle někdy vidět naživo... 
jopr napsal(a):xfany:
Fando, to ti žerou ti tvý kámoši tady. 100 až 200 m výjezdy, ty vyfotíš 2 fotky , když už jsem nahoře. Vy víte po pár příspěvcích, no a já taky vím. Boj s větrnými mlýny.
Vo cem zase pises? O tech foto kde na jednecjsem ja a na druhe ty na stejnem miste? Nebo neveris ze sem te videl nekolikrat padat?? Zacinas bejt ten vetrny mlyn ty kamarade.
green.bear napsal(a):Jak já bych chtěl tohle někdy vidět naživo... 
Vzdyt vidas
xfany napsal(a):green.bear napsal(a):Jak já bych chtěl tohle někdy vidět naživo... 
Vzdyt vidas
Werd s tím zas tak moc nemlátí... Většinou. Spíš odpadávají samovolně některý části za jízdy.
- WERDISKO
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Letovicko
- Motorka: Čínská mrdka 2pade
- Věk: 32
0 1
jopr napsal(a):Strejda-GC:
Ty si taky frajer, po 16 km. To startování mě zlobilo už před projížďkou s Fandou. A jestli to řazení se posralo po 20 km s Fandou , nebo bylo načatý už dřív, To víte s určitostí jen vy.
Kua P ti už 4x spravoval motorku,pak se snažíš se svým umem nacpat s HOBBY píšeš HOBBY motorkou k Jankovy,kde se ti zas rozloží na kousky,kdy na zavolání přijedou z Plzně a v záruce opraví. Tak s frňákem nahoru se nacpeš k Fanymu se stejným výsledkem .... Ale tak dobře ti ták
Učím se pomalu,zato rychle padám ...
green.bear napsal(a):xfany napsal(a):green.bear napsal(a):Jak já bych chtěl tohle někdy vidět naživo... 
Vzdyt vidas
Werd s tím zas tak moc nemlátí... Většinou. Spíš odpadávají samovolně některý části za jízdy.
Aha ja videl jen jak to vypada po padech ....tedy takove odlozeni.....a nektere veci proste nevis jestli byli nacate z jindy.
jopr napsal(a):Teď opravim já tebe. Videa super, ale nikde jsem neviděl brutálnější pád motorky, možná si myslel 3:31 na prvním videu ? Tak to jsem proti tomu opravdu Čestmír. .....
Podívej se v cca 20s ... pro mě jsou tohle na techniku nejděsivější pády, jak to jde na tvrdý šutrák, tupá rána .... a představ si, že takhle na komoru dáš AJP, máš to s garancí, že už neodjedeš, celou tu slavnou debilní přístrojovku rosekáš a bez pomoci tlačíš .... já jen zvednu, uroním slzu a jedu dál ... a časem dotáhnu šrouby držáků řídítek, protože tohle vymačkává dural ... https://youtu.be/zcm7X6uWDAY?t=19s Nejsi pády nijak zajímavý , co jsem slyšel o Hansrovi a jak se choval k motorce ... nepochopil bys, co to vydrží Foto první masky, abys věděl, jak to vypadá, když se trénuje Foto jednoho místního člena, abys věděl, co je morál a práh bolesti
jopr napsal(a):Strejda-GC:
Ty si taky frajer, po 16 km. To startování mě zlobilo už před projížďkou s Fandou. .... .
měl jsem za to, že před vyjížďkou u tebe byl Prochy a servisoval ... žes mu o tom startování neřekl nebo se nezmínil nebo je to normální nebo si neví rady nebo si výrobce neví rady .... 
Janek:
Jo byl a když mi montoval ten chcípák mluvili jsme o tom, ale zrovna to fungovalo, tak řekl, kdyby to zlobilo, ze to vymění. Dnes vyměněno, dále montáž té malé baterky a duralovych výztuh chladiče. Dále nabízel nový plast sedla, jak to mám urvaný, celé sedlo je prý zbytečné, ale taky je maj, odmítnuto. Pořád mi ale vrtá hlavou, když já jsem ten kokot a vy víte úplně všechno, kde ty díly bere, když žádný mít nemá a každý na ně čeká měsíc. Jo už vím, Fanda se zmiňoval, že někteří lidi na fóru jsou placený prodejcema, tak to budu kouknout na účet, jestli tam není nějaká platba od streetmota
jopr:No, většinou když chceš mít nějaký výhradní zastoupené pro značku, tak ti fabrika nadiktuje, co musíš mít skladem, jaký díly, servisní nářadí, .... firemní kodex .... takový věci se neřeší hop na krávu a je tele, pardón, zastoupení AJP pro několik zemí, jako má Streetmoto. Další věc je zkušenost a servisní informace = zpětná vazba na provoz a vady, častý závady, .... proto má třeba ten ventilátor, má sedačku a tisíc dalších věcí ... o kterých se ví, že jsou "spotřebák" když to taháš do terénu. Ono to chce trochu přemýšlet, než napíšeš zas něco rádoby "ptipnýho", co má odvést pozornost
AJP FANS CZ napsal(a):jopr: Není špatný si nejdříve motorku oťukat na loukách a trochu jen houbařit v lese a nehnat se hned do nejtěžšího. Ale zase máš velkou odvahu, že jdeš rovnou do jámy lvové s tím, že si tam rozsekáš motorku a třeba i sebe Já bych do toho takhle hned nešel, za to obdiv První AJP máme od května 2015 s tím, že jsme kraviny (výjezdy a prostě nějaký víc enduro ježdění), ne jen loukrocrossaření, začali dělat někdy v listopadu, do té doby jsme tehdy najezdili 3000 km (upozorňuji - 2 lidech!). A i za to jsme sklízeli, že jsme dementi, že máme bílý dresy (bylo jedno z nejsušších letních období vůbec ) atd atd. Za tu dobu jsme se s motorkou, alespoň trochu sžili, naučili wheelie - to třeba pociťuju, že se mi v terénu hodně hodí - když se se ti ve výjezdu motorka zvedne, nelekáš se, přeskoky klád, překážek, příkopů se naučíš atp. A stejně, když naše první opravdu větší enduro vyjížďka s klukama, co umí jezdit, přišla, málem jsem tam taky plivnul duši a dost věcí pro mě bylo velkým překvapením https://www.youtube.com/watch?v=XU00ea8_u7U (byla to tahle) A od té doby mi každá vyjížďka dá neskutečně moc a sám vidím, pokrok (ono těch vyjížděk větších zase nebylo tolik od té doby, prsty 2 rukou by mi bohatě stačily) No a teď jsem na motorce zase dlouho pořádně neseděl a ani sedět nebudu Takže o prázdninách mám co dělat Takže bacha bacha, kam se pouštíš, ať se ti třeba něco nestane
co ještě hezkyho napises???
jinak jopr- za me palec nahoru za odvahu....
Janek:
No Honzo vždyť jsem to tu před časem psal, že díly ( spotřebák ) maj skladem a věci co se tak moc neřeší doobjednávaj. Vy si stejně jedete svou a že má prd, motorka moc netáhne ( nikdo jí nechce) atd. Už nechci přemýšlet, natož vtipně odvádět pozornost ( nemám od čeho ). Jak psal Baba, na společ. vyjížďce super a tady pitomci ( včetně mě )
jopr napsal(a):Janek:
No Honzo vždyť jsem to tu před časem psal, že díly ( spotřebák ) maj skladem a věci co se tak moc neřeší doobjednávaj. Vy si stejně jedete svou a že má prd, motorka moc netáhne ( nikdo jí nechce) atd. Už nechci přemýšlet, natož vtipně odvádět pozornost ( nemám od čeho ). Jak psal Baba, na společ. vyjížďce super a tady pitomci ( včetně mě )
Už se zrácím v tom, co píšeš, proč řešíš, co má za díly skladem, .... ??? Určitě bude mít nějaký skladový motorky, takže v případě potřeby sundá z moto a až mu díl přijde, tak namotnuje. to se dělá naprosto běžně všude, kde jsem v dílně a značkových servisech dělal. Krom toho je to bezúdržbová motorka, krom řetězovky jednou za 5 t km není nic potřeba . Už máš nějaký doklad na ceny dílů? Hoď scan, ať to tu zase trošku popoženeš správným směrem - téma o motorce
Dobrý den,
akorát se dala Vaše moto na zdviž a jdeme na to.
Prosím Vás, takže pro upřesnění: udělám tu osičku řazení - to mě fakt mrzí a zajímá co se tam přihodilo , dál mrkneme na to startování.. projdeme všechny kabely a dáme relé - to máte v rámci záruky ..
Trošku na naší obranu,je ,že to byla motorka pana Velikovského,takže jsme měli mít nějakou lepší dokumentaci,co vše bylo a nebylo se strojem,ale popereme se s tim.
------
Dále vyměníme Vám zadní blatník, ten je Váš a zkusím tam napáchat jiné světlo..
-----------------------------------------------
ted dál :
chtěl jste po mě:
- lithiová baterie - máme a cena je : 2980,- tu kupujeme od dodavatele -není AJP
- výztuhy chladičů AJP - cena zákazník katalogová je 2490,- - někdo je měl levněji ,např. jako bonus při koupi nového stroje. Nebo jim je dal nějaký prodejce v akci, težko říci.. ale katalogová cena je taková - pro Vás - montáž zdarma, pokusíme se je tam napáchat a srovnat chladiče.
-------------------------
to je co se týče věcí ze včera.
-------------
ted odebrané věci :
závady které vznikly díky pádu a poškození chladiče a Vámi objednané věci :
- ventilátor : 1395,- vč DPH
- čidlo teploty : 223,- vč DPH
- přepínač startu - 340,- vč DPH
- chladící kapalina Motul - 150,- vč DPH
- Motul sprej na filtry- 400 ml - 270,- vč DPH
- boční plast AJP - tady bohužel se jedná o jednu část AJP ,kde je cena prostě jako origo díl,protože je to maloserie, ikdyž ted AJP tyto díly lehce zlevnilo... - 798,- vč DPH
--------------------
celkem tedy : 3176,-
to by mělo být vše..
Jinak jsem si dnes pročetl offmoto a zase žasnu. Na jednu stranu je chápu,ale zase na druhou stranu,škoda ,že z tohohle světa vymizela slušnost a víra v to,že se lidi a hlavně i v obchodě k sobě můžou chovat slušně. a měli by být rádi za nějaké více služby a ne tím hned všechny podezírat. NJN.
prosím Vás třeba k rozkresu ND , každý má CD s rozkresem a navíc odjakživa jsou díly u nás na webu pod názvem náhradní díly:
http://ajpmoto.cz/ajp-pr5-250-enduro-lc … em=4#items
stačí pak zaslat objednávací číslo a my obratem zašleme cenu.
jinak jsem dnes mluvil s Motozlochem a v příštím týdnu by měl mít on katalog druhovýrobných dílů a já do konce týdne aspon na PR5 pro remcali vydám ceník ND v PDF.
Snažíme se vyvíjet něco takového:
http://www.ajpaustralia.com.au/pr5
http://www.ajpaustralia.com.au/pr5/air-filter-c1260
------------------
snad bude brzy hotovo..
Dejte vědět.
S pozdravem Procházka AJP
jopr: AZ něco takového napíše servis ktm tak si mr... oranžovou půjdu koupit
tomasg:
Sorry, ale nevím jak to myslíš, co je mr... . Už se ztrácím v těch dvojsmyslech atd., takže beru všechno, jako útok, proto ani nevím, za co mi dává Filip palec nahoru.
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Hoždy:
konečně po dlouhé době něco k věci. O té kvalitě není pochyb, proto říkám, že Ajp na to co jezdíte není a logicky, když k tomu přidáš jelito jako mě, co s tím během vyjížďky 50 krát šlehne, tak ta motorka nevydrží. Když budu jezdit loukokros na který jsou hobby motorky dělaný, tak na to nešáhnu taky. Kolik tě stála nová ?
- AJP FANS CZ
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: AJP PR5 2015, AJP PR5 2016, Gas Gas TXT 280
- Věk: mladý
- Web
3 4
Hoždy: Přidávám se k Joprovi, tohle bylo rozumný a Docela mě zaujala videa právě z PEHu a ještě nějaký, co jsem pak našel,(pěkný sestřihy, koukatelný!) líbí se mi, co tam jezdíte a rád bych si to někdy zkusil, i když je tam vidět, že tam ty motorky dostávaj pod kožich hodně moc a tam je už AJP opravdu hodně zatěžovaný a motorku bych dost litoval a některý záhozy by měl bolely i vnitřně 
Jen bych podotknul - ta bájná bezúdržbovost je vámi malinko jinak interpretovaná - to co jezdíme tam u nás (prostě hobby a ne extrémy) - Janek a jiní potvrdí - tam je ta motorka jako ryba ve vodě, olej vyměním max 2x do roka (řekněme, že měním po cca 70- 80-ti mth (1500 - 2000 km)), skal tu moc není, takže jsem osobně ještě nic neurval a prostě se o tu motku fakt moc nestarám. Hlavní "bezúdržbovost" jsou ty výměny oleje - idea starších endur. Když s AJP budu pravidelně jezdit na PEHu, EKR, bezúdržová nebude nikdy a bude trpět a ano oranžovo modro žluto bílá konkurence je na tohle a nejspíš tam i víc vydrží. To jen pro narovnání a jestli jsem někdy psal něco jinýho, berte to jako procitnutí
|