INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
Re: AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
Hugila napsal(a):jopr napsal(a):Hoši na mou fyzičku se vyserte, kdyby jste tu motorku zvedli tolikrát co já v těch krpálech, tak jste taky v prdeli a věřím, že někteří ještě víc. Bla, bla borců jsem poznal v životě hafec.
to bude chtít přidat dřepy a kliky , aspoň tisíc denně, pak to bude dobrý
Na dřepy kašlu (artróza ) a s klikama si mě pleteš s Jankem, já dělám jen 300
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
Hugila napsal(a):jopr napsal(a):Hoši na mou fyzičku se vyserte, kdyby jste tu motorku zvedli tolikrát co já v těch krpálech, tak jste taky v prdeli a věřím, že někteří ještě víc. Bla, bla borců jsem poznal v životě hafec.
Nebo zacit pomalejs, jit na to jako ajp fans...... louky .....nekolik 10tis km
jopr napsal(a):Hugila napsal(a):jopr napsal(a):Hoši na mou fyzičku se vyserte, kdyby jste tu motorku zvedli tolikrát co já v těch krpálech, tak jste taky v prdeli a věřím, že někteří ještě víc. Bla, bla borců jsem poznal v životě hafec.
Na dřepy kašlu (artróza ) a s klikama si mě pleteš s Jankem, já dělám jen 300
Kecas dnes sis nedal
xfany napsal(a):Kecas dnes sis nedal
Blázníš , já jen když mi napíše Janek
xfany napsal(a):Hugila napsal(a):jopr napsal(a):Hoši na mou fyzičku se vyserte, kdyby jste tu motorku zvedli tolikrát co já v těch krpálech, tak jste taky v prdeli a věřím, že někteří ještě víc. Bla, bla borců jsem poznal v životě hafec.
Louky jsem rovnou přeskočil, teď vidím, že to byla chyba, asi se vrátím do první enduro třídy
jopr napsal(a):xfany napsal(a):Hugila napsal(a): to bude chtít přidat dřepy a kliky , aspoň tisíc denně, pak to bude dobrý
Louky jsem rovnou přeskočil, teď vidím, že to byla chyba, asi se vrátím do první enduro třídy
No rozhodne ti to usetri nejaky kacky a muzes po roce kouoit new moto nesmrtelny ....
- AJP FANS CZ
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: AJP PR5 2015, AJP PR5 2016, Gas Gas TXT 280
- Věk: mladý
- Web
3 4
jopr: Není špatný si nejdříve motorku oťukat na loukách a trochu jen houbařit v lese a nehnat se hned do nejtěžšího. Ale zase máš velkou odvahu, že jdeš rovnou do jámy lvové s tím, že si tam rozsekáš motorku a třeba i sebe Já bych do toho takhle hned nešel, za to obdiv První AJP máme od května 2015 s tím, že jsme kraviny (výjezdy a prostě nějaký víc enduro ježdění), ne jen loukrocrossaření, začali dělat někdy v listopadu, do té doby jsme tehdy najezdili 3000 km (upozorňuji - 2 lidech!). A i za to jsme sklízeli, že jsme dementi, že máme bílý dresy (bylo jedno z nejsušších letních období vůbec ) atd atd. Za tu dobu jsme se s motorkou, alespoň trochu sžili, naučili wheelie - to třeba pociťuju, že se mi v terénu hodně hodí - když se se ti ve výjezdu motorka zvedne, nelekáš se, přeskoky klád, překážek, příkopů se naučíš atp. A stejně, když naše první opravdu větší enduro vyjížďka s klukama, co umí jezdit, přišla, málem jsem tam taky plivnul duši a dost věcí pro mě bylo velkým překvapením https://www.youtube.com/watch?v=XU00ea8_u7U (byla to tahle) A od té doby mi každá vyjížďka dá neskutečně moc a sám vidím, pokrok (ono těch vyjížděk větších zase nebylo tolik od té doby, prsty 2 rukou by mi bohatě stačily) No a teď jsem na motorce zase dlouho pořádně neseděl a ani sedět nebudu Takže o prázdninách mám co dělat Takže bacha bacha, kam se pouštíš, ať se ti třeba něco nestane
jopr napsal(a):No ,ale to jsme odbočili a teď k motorce. Ve 22:40 si jí odvezl p. Procházka a zítra prý snad doveze.
To je super, ze zrovinka nema ted tolik prace, co jindy a ma na to hned cas.
A na ty fyzicce fakt makni, to je zoufaly, co predvadis. Ja te tu wole ucim, taham, vyjizdim, sestavuju cvicebni programy, .... a ty ledva vyjedes, delas takovou vostudu.
jopr napsal(a):Ve 22:40 si jí odvezl p. Procházka a ...
ve 22:54 uz sedis u PC a odesilas o tom zpravu na OffMoto.
Tohle vlakno a vira v Jezise je na veky
AJP FANS CZ napsal(a):jopr: Není špatný si nejdříve motorku oťukat na loukách a trochu jen houbařit v lese a nehnat se hned do nejtěžšího. Ale zase máš velkou odvahu, že jdeš rovnou do jámy lvové s tím, že si tam rozsekáš motorku a třeba i sebe Já bych do toho takhle hned nešel, za to obdiv První AJP máme od května 2015 s tím, že jsme kraviny (výjezdy a prostě nějaký víc enduro ježdění), ne jen loukrocrossaření, začali dělat někdy v listopadu, do té doby jsme tehdy najezdili 3000 km (upozorňuji - 2 lidech!). A i za to jsme sklízeli, že jsme dementi, že máme bílý dresy (bylo jedno z nejsušších letních období vůbec ) atd atd. Za tu dobu jsme se s motorkou, alespoň trochu sžili, naučili wheelie - to třeba pociťuju, že se mi v terénu hodně hodí - když se se ti ve výjezdu motorka zvedne, nelekáš se, přeskoky klád, překážek, příkopů se naučíš atp. A stejně, když naše první opravdu větší enduro vyjížďka s klukama, co umí jezdit, přišla, málem jsem tam taky plivnul duši a dost věcí pro mě bylo velkým překvapením https://www.youtube.com/watch?v=XU00ea8_u7U (byla to tahle) A od té doby mi každá vyjížďka dá neskutečně moc a sám vidím, pokrok (ono těch vyjížděk větších zase nebylo tolik od té doby, prsty 2 rukou by mi bohatě stačily) No a teď jsem na motorce zase dlouho pořádně neseděl a ani sedět nebudu Takže o prázdninách mám co dělat Takže bacha bacha, kam se pouštíš, ať se ti třeba něco nestane
Test rider snů
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Njn někdo je majstro od narozeni někdo se to musi učit
kick-start napsal(a):jopr napsal(a):Ve 22:40 si jí odvezl p. Procházka a ...
ve 22:54 uz sedis u PC a odesilas o tom zpravu na OffMoto.
Tohle vlakno a vira v Jezise je na veky
No jestli to nebude tím, že z garáže do baráku to mám 40 metrů, chceš dělat chytrého tady před svou rodinkou a děláš ze sebe akorát hlupáka. Teď mi určitě někdo z vás napíše , že já ho tu ze sebe udělal (nebo dělám ) taky, ale co bych neudělal pro ty lidi co to tu čtou a smějí se nám, vždyť na světě je přece krásně
babaexc napsal(a):Njn někdo je majstro od narozeni někdo se to musi učit
A nekdo je jitrnice na veky.....
Janek napsal(a):jopr napsal(a):No ,ale to jsme odbočili a teď k motorce. Ve 22:40 si jí odvezl p. Procházka a zítra prý snad doveze.
To je super, ze zrovinka nema ted tolik prace, co jindy a ma na to hned cas.
A na ty fyzicce fakt makni, to je zoufaly, co predvadis. Ja te tu wole ucim, taham, vyjizdim, sestavuju cvicebni programy, .... a ty ledva vyjedes, delas takovou vostudu.
Honzo já se ti divím, že to máš zapotřebí (poznal jsem tě a si dobrej kluk). Fanda ti dosvědčí, ze jsem s ním mluvil a říkal, že je v Jičíně na nějaké akci a že má místo v autě na motorku a až pojede zpátky vyzvedne jí, jestli mi teda nevadí, takhle pozdě. U mě říkal, že maj na dílně připravený 4 vyservisovaný motorky a tu mou by mohli možná opravit, protože ty věci na to maj. Dá mi tam navíc jiný světlo, aby mi ten držák na značku nelámal blatník. Jo, jo já vím, že ti dělám ostudu , u tebe to bylo super , s Fandou jsem trpěl, ale splnil co mi ve čtvrtek v pozvánce psal, ze dostanu za uši , taková výzvička se neodmítá , ale kopce i sjezdy děsivý
Editoval jopr (06.06.2016 08:42:58)
xfany napsal(a):http://quadundcross.de/pdfs/ajp/2013/ajp_pr5_parts_list.pdf
Tak vsichni tu mame vesteckou kouli tak by sme mohli dat do kupy tu prevodovku No a pak si muzete podle cisla dilu dopsat ceny
Špatnej katalog, je to pro vzducháče.
Věštím, věštím.. Pořád mlha. PR5 je vodník od 2014 myslím. V té době se tuším ztratil katalog s dílama. Prej ho maj majitelé někde na CD, ale potvrdit nemohu, Werd mi ho nechtěl ukázat.
Aha...no ja bejt fanousek znacky jako takovej Fans tak to proste dohledam a udelam si takovej rozkres jako je na odkazu a postupne zjistim ceny a to bych si dal treba do deniku na motorkari.cz to by byl misterstich A ne jezdit hard teren nekolik tisic km a mit furt stejnej bilej dres.
|