INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Roadbook
- doktor
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Benešov
- Tel: 606 660 601
0 0
Re: Roadbook
tyfoza: takové snímače mají (z těch motorek, co mi prošly pod rukou) KTM LC8 a 690. Tedy ano, na SERku používám. Ale tak nějak si říkám, že jsi to myslel spíš jako otázku na poptávku, nebo jak?
- tyfoza
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Uherský Brod
- Motorka: DL 650 K9
- Věk: 35
- Tel: 608 376 241
- Web
0 0
doktor: Ne, ne, žádná poptávka. Jenom se ptám, jaké snímače se používají. Já mám snímač jazýčkový a magnet. A zjišťuju, jestli se používají i ty indukční, které snímají jenom kov a nikoli magnet.
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola.
- tyfoza
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Uherský Brod
- Motorka: DL 650 K9
- Tel: 608 376 241
- Web
0 0
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola.
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
Zdar, používá někdo tenhle ovladač tripmasteru co je na obrázku? Chtěl bych ho dát na KTM950ADV 03 a nevim jestli se zapojuje jen na konektor nebo musim rozhodit tachák. Nedostnu se ted nějakej čas do garáže abych kouknul jak to vypadá, díky.

- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
PaveleR:
Díky, sice sem to tam nikde nenašel, ale Petr 11 tam někde psal, že to bude objednávat tak mu napíšu
- danka
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha východ
- Motorka: 300 EXC, Free 250
- Věk: 43
1 0
Ahoj, trochu to tady ozivim 
1. Mate nekdo praktickou zkusenost s novou verzi Offroad navi X720? Zajima me jak bezne cestovani, tak i rally pouziti (nahrada za rodbook a tripmaster)
2. Pouziva ji nekdo na male motorce (KTM 450)? Ptam se primarne kvuli velikosti a montazi.
3. Da se navigace prohazovat bez komplikovane montaze mezi motorkama? Na 1200 GS Adv bych ji vyuzival hlavne jako cestovni navi a na 450 rally?
Diky dan
Sorry pisu z tabletu tzn bez hacku a s chybama
- danka
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
blejdamint:
Sorry to jsem nejak nechyt, co to ma spolecnyho s OffroadNavi?
Zajimalo me, jestli s ni nekdo tady z offmoto jezdi (idealne na ostre) a pouziva ji jako roadbook.
- danka
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
blejdamint:
Jj dobrej napad, ted tam akorat s ni nekdo jede intercontinental Rally takze zkusenosti budou. Diky za tip.
- Alexanderovic
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: Husaberg Fe 450 '08 ; KLX 250, ex-DR Z 400 S
- Věk: '92
- Tel: 60551osm894
1 1
Njn, nemam takovy oko odbornika. Ta pulka A4 je presne jak pises :-/. Tak 500kc to asi bylo kvuli tomu kompasu :-D. Vsak jidlo-krabka a varecky zatim fungujou (jen se pri navijeni musi opatrne), jen jsem myslel, ze si polepsim necim "profesionalnejsim". O vikendu je LS, taky pro open. Jaktoze RBM nebude?
Alexanderovic: Kompas se hodí, to jako jo ... nepoznám jih, ani když svítí sluníčko Čížek není nic profesionálnějšího než dobrý home made ... základ je jen dobrá krabice, zbytej jen hřídelky a čudlíky ... a trochu to odladit ... krom toho už asi svý rb nedělá a prodává značkový. LS neznám, ale mám zrovna jinou akci. Místo RBM se plánuje Rallye Bosna http://www.bosnianwarrior.estranky.cz/c … rmace.html
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Tel: +421904249455
1 2
aj na SK budú min. 3 RB Relyyyý
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
Ahoj, hledám nějaký levný mechanický roadbook, vyrábět si ho nechci, díky ;-)
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- super-biker
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jihlava
- Motorka: AJP PR5 250 Enduro
- Věk: 30
0 0
wáca:
ahoj, mě ho vyráběl tento pán a jsme spokojen. Cena je taky dobrá. http://www.motorkari.cz/motobazar/dopln … 40324.html
na začátek to určitě stačí, horší je jak vyřešit levně tripmaster, já použil moto tachometr ale to se moc neosvědčilo, páč blbě máčkneš a musíš promačkat celé menu znovu, a držet 5sec prst na tlačítku vynulování km je taky při rally na hovno, zvlášt když to musíš mačkat každých pár set metrů.
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
super-biker:
díky za odkaz ;-) já mám na africe tripmaster, kde mám 3denní počítadla a můžu si tlačítka vyvést k rukojeti, ale já žádný rally nejezdím ;-) jen ted jedu na sraz kde bude projížďka pomocí roadbooku a třeba mě to chytne.
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- Alexanderovic
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: Husaberg Fe 450 '08 ; KLX 250, ex-DR Z 400 S
- Věk: '92
- Tel: 60551osm894
1 1
Jestli miris na touratechackej event a jedes pres Prahu, tak ti bud prenecham za 500kc malyho (kratsi pulka A4) cizka, nebo pujcim svuj lunchbox s vareckou (odzkousenej na trech zavodech a jenom se trosicku protaci). Nevim jakej format dostanete.
|