INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Hledáme lidi na Rumunsko
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Re: Hledáme lidi na Rumunsko
Hoždy:
no to já taky vím, že ve skupině nějakých střelců bych byl pro srandu králíkům, a proto se do takových skupin necpu
Proto vždycky zjištuju, kdo a jaké motorky jedou a jestli budu mít s kým jezdit. Popř. sem taky schopný se už projet klidně i sám, nepotřebuju vodiče
- Beldor
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: žádná
- Věk: 33
0 0
Hoždy:
V poho, nic nezasíráš. Toto téma bylo aktuální před rokem, kdy jsem s Honzou XT a Noendem hledali lidi na doplnění stavu. Nejsme žádní střelci, ale chtěli jsme jet náročnější terén a proto jsme hledali lidi s lehkýma.
Nejlepší by byla sestava lidí z Drapak chaty a jak Venda nabízel možnost jet s ním Rumunsko, to by bylo super
Hugila:
Věřím, že jsou lidi, kteří to na velké motorce umí mnohem líp, než x lidí na lehkých, ale když se jede pak náročnější terén, tak ten co to na té lehké neumí má pořád značnou výhodu a nakonec se na něj nečeká tak jak na tu velkou motorku.
Rumunsko je už i finančně náročnější než vyjet za barák a blbnout v lese, kde se můžeš půl dna válet, ale tam si to chce každej za ty prachy užít a pojezdit co nejvíc a nejmíň čekat a nikdo se nebude chtít omezovat terénem, že to někdo ve skupině nebude chtít jet nebo to nedá, proto se ta parta celkem dost těžko hledá, protože jezděj lidi co se znaj vědí že to daj a na nikoho nečekaj a sehnad solidní partu je dost těžký. Nám to ten minulej rok ani nevyšlo nikoho jsme prostě nenašli a ve třech se nám jet nechtělo.
- honzaWR450F
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Prajzská
- Motorka: KTMEXC400,YamahaXt660X
- Věk: 43+
- Tel: 5palec pro slepýše
1 0
Aprilia AR350,Dr 350,DR600,DR650SE,CR250,WR450F,KTM EXC 400 2007 a ted už jen Yamaha X660X asfaltomrd..
honzaWR450F:v Rumunsku mužeš vybrat kam pojedeš,cestovni enduro bude mit trošku problem z partou kdo jede lehki,nebo 4kolu,pokud je mistr tak zajede na vratech od chliva parta trech...4lidi akorat,pokud je vic tak se rozdeli na skupiny..a žadny problem,je tam krasne a bez omezeni.
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HQFE350, HondaXR600R,KTMsxf450
- Věk: 35
- Tel: s poškrábanym displejem
5 2
Kdo maže - ten jede, Bláto louže kamení, to je naše znamení Made in Japan
- dejvV
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Všetaty
- Motorka: JAWA PICO ! Praga ED250, Gilera RC600R, AfricaTwin XRV750 RD07
- Věk: +30
- Tel: na požádání
- Web
0 1
prosím někoho,kdo má najeté enduro trasy v rumunsku, je ochotný mi je poslat ? Trasu kolem Baia Mare, pak trasu z Vatra Dormei směrem na Borsec a pak na TransAlpině v Petrosani doleva na Herkulovi lázně, kdy je po cestě někde kolem Uricani enduro ubytování, je to nějaký mladý majitel a má taky lehkou motku. případně i jiné trasy, přejezdy přes pohoří. Děkuji !
Život se dá prožít, proflákat, nebo enduro !
- Johny5
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Hsg TE 300
- Věk: mládí dávno pryč
3 0
Alf666: Taky nezapomen napsat že Mihaj chce za ubytování 35e
Skáču dobře skáču rád.
Johny5 napsal(a):Alf666: Taky nezapomen napsat že Mihaj chce za ubytování 35e
prvni den Jsem vypil 1.5slivovici,a každy den dalši nak podobne:-)na srač:-)snidane plus večere ktera nešla sežrat(množstvi)aspon psy nehladovely:-)...vim že jde najit levnejc...spani ve slame atd,ale nam se tam libilo,jen na disko mne v teplakach nepustily...musel jsem sehnat kalhoty:-)v čr za večir 150eček projde krkem:-)
Johny5 napsal(a):Alf666: Jsem pouze doplnil informaci nic víc
pochopil Jsem..od 10eček najdeš spani,jen problem u nas byl ten že na hledani levneho bydleni nebyl čas:-)ten servis od Mihaje byl dobry.
- dejvV
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
0 1
pánové díky, ale bylo to zde a v roce 2013
- dejvV
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
0 1
sorry špatná fotka, zde
- dejvV
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
0 1
35euro za polopenzi mě přijde dost. U Leonida je to kolem 20eur polopenze.
- Hellborn
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Želechovice (MORAVA)
- Motorka: WR450F, Suzuki TL 1000S
- Věk: 30
- Tel: Samsung
0 0
Alf666: Taky sme tam byli loni. Všechno v novotě a v masivu. Každej pokoj sociálka a teplá voda. Na umyvadlech sme sloupávali nálepky z obchodu, ještě je nikdo nepoužil. Jídlo perfektní, pečenej divčák a 3-4 chodovy večeře. Na cestu domů nám nabalili ovoce a tousty.
Tu kůlnu na motorky tenkrát ještě stavěl, ale když viděl, že se rejpeme v motorkách, hnedka přiskočil a snažil se pomoct.
Původně jsme jeli k Sašovi, kde to mělo být domluvené, ale zřejmě na poslední chvíli sehnal lepší kšeft, tak se neráčil poslední týden ani odpovídat na maily. Tak nějak jsme s tím počítali a vyrazili dřív, takže když nás ráno na místě Saša odpálkoval, že nemá místo, měli jsme čas hledat. Tohle jsme našli na doporučení místních (hlavně Christian a další 2 penziony měly plno).
Určitě těch 35 eček nelitujeme a máme v plánu stejné místo znovu. Je to opravdu nadstandart na ten kraj, ale člověk má pocit, že je opravdu na dovolené.
Až se ti před očima promítne celej tvůj posr*nej život.....tak ať je na co koukat
Zdravím, nejel by někdo do Rumunska? Konec srpna, září? Vlakem do Košic, potom po ose, projet pohoří Bihor. Nic brutálního, jen tak v pohodě se povozit. Díky za reakce Mikuláš TTR 600
Nebo kdybych se mohl k někomu vejít do výpravy. Úplně netrvám na Bihoru, nechce se mi samotnému.... Díky
Editoval kulda82 (27.06.2016 21:29:20)
|