INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
4taktní 3kila
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
Re: 4taktní 3kila
PETARDAK: Já se nestydím, jen jsem lama, která jezdí na starých vránách a pak je vyjukaná, kam až technika pokročila Tím pádem mám šok z toho, co je pro ostatní normální
Výška sedla dobrá, překvapilo mě, že jakž takž dosáhnu. Ale při rozjezdu a prvním stoupnutí do stupaček jsem se lekla, kam mi motorka zmizela. Maličký, maličký... jako by ten rám byl jen tříčtvrteční. Nemohla jsem se na ní srovnat a to mám jen 170cm. Lehkost plynu je daná novotou a stříkačkou a je to asi normální, ale pro mě to bylo nepříjemný, chyběla mi tam odezva plynové rukojeti k zápěstí, kdy člověk cítí, jak moc točí heftem. Motor mi přišel jako elektrika, hladký, nevynucující si spojkování (tam kde Beta ano), všechno jsem jela o kvalt výš, než na Betě a jakoby s Reklusí. Motor byl příjemný (majitel 350 jel na Betě a jemu se zase více líbil motor Bety). Podvozek zvláštní. Hrby to pobírá a žehlí, ale úplně jinak. Jakoby byly kola spojené se zemí a fungovaly jen tlumiče. Zvláštní, neumím to popsat. Celkový dojem byl spíš negativní. I 250 i Beta mi padly do ruky hned napoprvé a věděla jsem, že to bude dobrý. To samé když si někdy vyměníme motorky s klukama. Tohle je první motorka, která mi do ruky nepadla
Omlouvám se všem majitelům 350 (a majiteli této konkrétní zvlášť) a prosím nekamenujte mě, já proti té motorce fakt nic nemám. Jen na ní neumím
....jsem líná jezdit rychle....
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
Klasika:
Ta fotka fakt působí, že je ta motka maličká, sem nejdřív kouk na fotku a pak až čet a říkal sem si že musíš být hodně vysoká
- krestak
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mělník
- Motorka: Husqvarna TE 250 2015 Kawasaki KDX 250
- Věk: 38
- Tel: 721763960
0 0
offroaderTE napsal(a):Janek:
no to je aspoň příspěvek, porovnávat se tu budou 300/350 a hotovo, na 4kila si založte vlastní vlákno (kaziči)
proč FE škrtat ?? že jo to to samé jako EXC ?? ale tak nebuďme cimprlich
Novou FE 350 je velkej problém sehnat
Furt luční mrdal :-)
krestak napsal(a):offroaderTE napsal(a):Janek:
no to je aspoň příspěvek, porovnávat se tu budou 300/350 a hotovo, na 4kila si založte vlastní vlákno (kaziči)
proč FE škrtat ?? že jo to to samé jako EXC ?? ale tak nebuďme cimprlich
Novou FE 350 je velkej problém sehnat
Nova fe uz nejni no....max te :-) ale ta je dostupna....3002T je jak za dob tuzexu :-D
310 hsq a 350 new perfekt moto....pro sirokou skalu jezdcu
na začátku týdne, mi bylo řečeno, že mají několik kousků skladem přímo na prodejně
http://www.dypree.cz
- seznam
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR250F
- Věk: to nestojí za řeč
- Tel: 0609 jsem celý vlhký
0 0
Mi se ta Swm 300r líbí, sice je to taková Dacija, ale myslím ze TE 310 byla celkem povedená. Jenom asi počkám na nějaký průser až zlevní Euro. To pak bude ještě zajímavější
jez do polosyta, pij do vybuleňa..
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
xfany:
na BVV na moto vystavě měli FE 350 na výstavce a tvářili se v Dypree, že jich mají vagóny , samo dělám si prdel, neptal jsem se, ale předpokládám, že budou normálně k mání (za ty prachy ) nebo zase uspokojují důležitější trhy (USA, D a pod) ???
vím, že jetých FE 350 na inzerci je minimum nebo žádné, ale ta motka je celkem novinka, KTM 350 se dělá mnohem dýl, ale taky moc nejsou vidět, buď je téměř nikdo nemá, nebo jsou tak dobrý, že se jich nechce zbavit
seznam:
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
offroaderTE napsal(a):xfany:
na BVV na moto vystavě měli FE 350 na výstavce a tvářili se v Dypree, že jich mají vagóny , samo dělám si prdel, neptal jsem se, ale předpokládám, že budou normálně k mání (za ty prachy ) nebo zase uspokojují důležitější trhy (USA, D a pod) ???
vím, že jetých FE 350 na inzerci je minimum nebo žádné, ale ta motka je celkem novinka, KTM 350 se dělá mnohem dýl, ale taky moc nejsou vidět, buď je téměř nikdo nemá, nebo jsou tak dobrý, že se jich nechce zbavit
seznam:
Promoto 350 ma nebo brzo prijdou.....3000 2t problem 450 taky.....dulezitejsi nejni zadnej trh ale vycukat lidi do bezvedomi....aby jim bylo fuk co za to daj....hlavne aby uz ji meli doma :-D
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
v sobotu jsem měl možnost na předváděčce Sherco v Brodku u PV vyzkoušet tyhle motky. Samo nejvíc jsem se třásl na nové 4taktní 3kilo :
na předváděčce byly nachystány 3 motky, 300 i 4T, 450 i 4T a 300 2T
o 300 4T byl mezi účastníky největší zájem, psal se pořadník, sem tam někdo sedl na 450, nejmenší zájem byl o 300 2T, takže se tam asi sešli vesměs hobíci a mrdalové, kteří milují prcání se po lesích
k motce : - 3kilo 4T bylo ve verzi Faktory, mělo vidle 2 komorové WP, vzadu WP s přepákováním, Akrapa včetně svodu, standardně se montuje přepínač map (želva x zajíc)
1. dojem - úžasný podvozek, který neskutečně žehlí nerovnosti a že tam těch velbloudů bylo dost
2. neskutečně pružný motor, při jízdě na mapu "želva" motka doslova lezla po zdi, při kličkování mezi stromky ve svahu nebylo třeba spojkovat
3. sqěle naladění vstřikování, motka jde parádně za plynem, motor nechcípne ikdyž jsem s ním dělal různé harakiry
4. nemá kick start, což považuji za nevýhodu, ale je to prý současný trend a i nové KTM jsou prý bez kicku (nevím)
chci poděkovat prodejci Sherco z Prostějova za perfektní akci, příjemnou atmošku a občerstvení
pokud jsem někdy něco napsal, že Sherco never more , tak tímhle to beru zpět, na lepší motce jsem neseděl
ještě se chystám vyzkoušet HQ FE 350 a SWM 300 RS, abych měl objektivnější srovnání
P.S. zkoušel jsem i 450, motor výborný, ale tohle pro mne není, motka chce jet i tam kde já už nechci a nemám zájem se rvát s motorkou, na to už nemám roky a EGO
na 3kilo 2T jsem ani nesedal, stačily mi reference těch co se na tom svezli - neskutečná PILA
Editoval offroaderTE (02.05.2016 10:12:19)
offroaderTE: tak jeden z prvních co objevil ameriku,tak ještě vyskouset vse ostatní bez predsutku a polopravd a mozna poznate ze je to dobra moto ikdyz to není oranzovy
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
tomasg napsal(a):offroaderTE: tak jeden z prvních co objevil ameriku,tak ještě vyskouset vse ostatní bez predsutku a polopravd a mozna poznate ze je to dobra moto ikdyz to není oranzovy
Moto bude fajn, u nás je jeden fungláč 300 2T, vzhledově pěkný strojek,jede jak píchlá svině,podvezek prý paráda,lehoučká. Snad se bude prodejce snažit a zlomí zažitou kletbu s ND. Když kolega kupoval, tak ceny prý podobné jako u ostatních ,nic není problém. Problém byl že uvěřil ,vystřízlivěl hned při nákupu spotřebáku do batohu (řadička ,páka z. brzdy). Nevadí mu to ale takže no problem.Třeba ostatní věci nebudou taková raketa ,nevím. Mi se ta motka líbí,ale asi by mě zabila,prý se s výkonem díky el přívěře nedá moc laborovat a i hodný režim je na mě moc. Třeba je to ale jinak a dá se ještě umravnit jinak (neberu zvětšování detonační mezery, tam je to asi jasné)
Jarynn:
,prý se s výkonem díky el přívěře nedá moc laborovat
čoveče, já sem se na el. přívěru ptal u prodejce u TM, a ten naopak říkal, že díky el. přívěře se průbeh výkonu dál ladit ještě líp. Protože při přepínání mapy zapalování se přepíná i mapa přívěry. Teoreticky by se tak mohla dát vytvořit i vlastní "tuningová" mapa pro přívěru:)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Hugila:
Logiku to ma,mozna jsem ho uplne nepochopil a myslel v domacich oodminkach,nejaky flash softu by to asi melo zvladnout,jsem nad tim ani moc nepřemýšlel, bral jsem to jako info ze to tak je. Kazdopadne jede s nama dnes na tyden na ua tak to prodebatime..Bohuzwl jede asi jeste se starou moto..
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
předváděčka SWM se dá domluvit individuálně u Císařů poblíž Znojma
Jarynn napsal(a):Hugila:
Logiku to ma,mozna jsem ho uplne nepochopil a myslel v domacich oodminkach,nejaky flash softu by to asi melo zvladnout,jsem nad tim ani moc nepřemýšlel, bral jsem to jako info ze to tak je. Kazdopadne jede s nama dnes na tyden na ua tak to prodebatime..Bohuzwl jede asi jeste se starou moto..
Kdo si pořídil Sherco?
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Čisté teoreticky za 20 se da na ktm napasovat elektronická privera s vlastnimsoftem a programem pro upravu. Sherco je v tomhle nejdál hlavně 4T 3mody decelerace a mapy u 2t si myslím nejde ladit priverou zas tak dokonalá hardverove ta krabička neni. A má pevné nastavenéjen dva mbody bavim se 2roky zpet. Ale bezporuchové to není.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Já se na tom Sherco dni byl podívat taky a za sebe můžu řícz jen toto: 300 4T super - ovladatalná uzoučká lasička, vákonná, točivá, vespod jí malinko chyběl krouťák, takže se to muselo víc točit, ale jinak zatím nej stříkačka, co jsem měl pod rukama. Jen ta cenovka...
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
|