INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Lehké výkonné tupé enduro
- solidus
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC-f 350 2018; Triumph Speed Triple 1050 2009
0 0
Lehké výkonné tupé enduro
Čau chlapi,
chodím spíš na m.cz, ale na tohle bych se rád zeptal tady. Koupil jsem si na prodloužení sezony Kawu KLE500 a velmi brzy se ukázalo, že ač je to supr motorka, tak mě to táhne mnohem víc do terénu. V krátkosti řečeno, sháním něco, s čím můžu jezdit mimo sezonu silničních motorek a zdá se, že mě budou časem bavit různé lesní výjezdy, nějaké to bahno, nemám ambice na mx trať. Rád bych se pohyboval někde kolem 80tis rámcově. Samože 50tis lepší a pokud to bude potřeba, tak 120tis taky ok.
Koukal jsem na AJP PR5 (dražší vím), ale čím víc do toho čučím, tak je to spíš moje představa, ale konkrétně tuhle motku asi ne. Jedu se podívat na WR250R, uvidíme. Homologace na silnici nutnost. Představa tak 10-20% silnice (nejnutnější přesuny). Možná by to chtělo něco maličko ostřejšího, nevím, nechám si poradit. Měřím 178 a váha 100.
250 je možná na moje proporce málo. Fakt si nechám poradit.
Re: Lehké výkonné tupé enduro
Co takhle WR250F ? To je určitě do lesa lepší volba než R verze. Akorát to na silnici bude trochu trpět.
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR400F, exTT600R
- Věk: 5X
3 1
jen taková drobná úvaha - kdo tady začínal na univerzálu (TTR, XR, apod.) a zalíbilo se mu v terénu, většinou skončil u ostrýho endura (včetně mě), je otázka jestli po univerzálu, jakým je KLE, jít do univerzálu dalšího
modrá je dobrá ;-)
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jihlava
- Motorka: KTM 350
- Věk: 1989
5 0
Zkus do vyberu zahrnout u freeridera 350. Ja mel vloni pujceny na vikend a mile me prekvapilo jak to jede a jak je to hravy.ma to super spodek a je to paradne tichoucky.pro zacinajiciho enduraka idealni volba
Nejde o to zvítězit, ale zůčastnit se.
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
mart: zrovna KLE je univerzál asi jak Transalp nebo FMX supermotard.. Mě by zase jen u ostré chyběla ta "univerzálnost" tzn občas do práce a z práce legrace...(XR,TT,TTR, DR, DRZ..)
a nebo motorky dvě: KLE a k tomu něco krosového nebo ostrého na způsob EXC,TE ve 2T
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
- seznam
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR250F
- Věk: to nestojí za řeč
- Tel: 0609 jsem celý vlhký
0 0
Za mě wr450f 250 tupě nemají výkon, 250 ostré mají ale údržba ranec, 350 jsou ideál ale velice drahé, takže 450 a prošetřit Bo má výkon na rozdávání Nebo ještě jedna Husqvarna 310 cena + výkon + váha v jednom
jez do polosyta, pij do vybuleňa..
- vat
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jižní Čechy
- Motorka: TE 410, KX 450 F
- Věk: 31
4 0
solidus:
Vykone a tupe enduro asi nejde moc dohromady. Z jakyho duvodu to chceš? Jestli kvůli castejsim servisním intervalum, tak bych bejt tebou koupil bud již doporucovanou wr 450, nebo ktm 520/530, třeba kamarád ma husaberga fe 550 a je to opravdu neskutecny co ta motorka vydrží..
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 0
seznam:
Hq 310 taky super moznost ale aspon s baby motorem
- solidus
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
díky.
Hlavní motorka je Triumph Speed Triple 1050, ale to je prostě palba na silnici. Chci něco do terénu (silnice fakt jen nouzovka, nechci tahat moto na vozejku), ale nějaké přejezdy budou, takže určitě SPZ. Nějaké cestování na tom neplánuju. KLE půjde samozřejmě páápáá.
Proč chci tupou - protože nevím, co znamená ten "drahý" servis u ostré. Olej po 5mth? To bych asi přežil. Dál proto, že mám pocit, že ostrá bude vylítaná a budu do toho sypat. A nakonec proto, že ostrý jsou dělaný na trať a na to, aby je člověk držel u huby, což já dělat nebudu a prý tim trpí (údajně). A protože je pro mě těžký si tohle nějak ověřit, skončil jsem u tupých, kde by servis neměl být moc problém.
Editoval solidus (11.02.2016 19:33:28)
- solidus
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Jinak ty odpovědi jsou rozumné, to mě někam posune.
Na m.cz jsem skončil s tím, a lidi se snažili poradit, napište mi konkrétní motorku a já si to koupím Protože já tu zkušenost nemám, ty rozdíly ještě nevidím, nevím, které jsou vyhlášené držáky a který se serou, atd atd.
- solidus
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
A ještě drobnost - umím v terénu HOVNO (i když jsem na KLE dal to samé co kolega na G650 Xchallange BMW), tak taky proto možná ne ostrá
- duso
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: XR600 97
- Věk: 29
2 0
keď chceš byť s motorkou spokojný musíš hľadať ty sám, a ty sám potom zistíš ktorá ti vyhovuje a páči sa ti, ja som hľadal nakoniec sa mi zapáčila XR, zháňal som potom dva roky XR po inzerátoch s dokladmi a teraz ju mám 4 roky a som spokojný, furt má čo ponúknuť a je to univerzál jak sa patrí, nevnucujem ti XR sú lepšie stroje ale na ten moj účel je ideál a každý má iné požiadavky, len som ti chcel povedať že sa netreba uponáhlať ale sám si vyhladať aby si vedel zvážiť a zhodnotiť jednotlivé stroje ty sám. Kamarát tiež iba kupuje a predáva bezhlavo a to je o hovne...
Editoval duso (11.02.2016 19:53:18)
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 0
Strejda-GC:
Strejdo jak rikas, nejlepsi je si to odskouset radit muzem co chem a kazdej ma nejakou predstavu
- solidus
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Zítra jedu na AJP PR5 a na WR250R s velkou rozetou vzadu, tak budu mít základní představu.
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 0
solidus:
Tak sem zvedavej na postrehy.za me i ajp by mohlo byt ok.
- solidus
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
O ajp jsem toho tady přečetl tolik negativního, že to skončí fakt jen testovací jízdou
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 0
solidus:
O vlaknu na ajp se tu bavit nebudem.me je ta motorka celkem sympaticka a docela se tesim az se na tom svezu a udelam si vlastni obrazek.
|