INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
K: EXC300, EC300, TE300
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Chemička
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
3 0
Re: K: EXC300, EC300, TE300
Řezňa napsal(a):Filda: Odkud je pořízena fotka?
Proč se ptáš? ty znáš to místo?
Editoval Filda (09.02.2016 21:15:39)
Žádný kopec není tak velký, aby nešel vyjet.
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožnov:Pr
- Motorka: Gas Gas 450FSR
- Věk: 35
- Tel: 608713226
- Web
3 0
Filda:
Jo znám Je to v lese
Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožnov:Pr
- Motorka: Gas Gas 450FSR
- Věk: 35
- Tel: 608713226
- Web
3 0
Jarynn napsal(a):Faryn napsal(a):Filda:
Jo znám Je to v lese
Za hory,za doly ,me zlate parohy
Aha ty SIS pořídil Větrnika Proto jde vri s domu
Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.
- GG300
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: BXT 300
- Věk: 55+
3 0
Kostik napsal(a):už přes zimu nejezdim, sundám z hřebíku zase jak bude 10°+ , lichotí mi, že se tak zajímáš.
Na těch foto vidím někoho, jak tlačí motorku a někoho jak stojí na místě. Pokud jsi to ty, tak to teda čumim jak seš skvělej, já bych se v tý studený vodě s takovou chutí určitě nerochnil, to musím uznat. Ti došel benzín?
Čau, Kostiku, nenech se vyprovokovat Pokud máš nějaké foto nebo videjko tak ho nedávej = nemusí všichni vědět jaká jsou to místa......video stejně zkresluje a když máš GG tak to je stejně úplně v dupě, protože to bude označeno jako kamuflage .
Ať ti to jezdí a někdy čau.
GG300 napsal(a):Kostik napsal(a):už přes zimu nejezdim, sundám z hřebíku zase jak bude 10°+ , lichotí mi, že se tak zajímáš.
Na těch foto vidím někoho, jak tlačí motorku a někoho jak stojí na místě. Pokud jsi to ty, tak to teda čumim jak seš skvělej, já bych se v tý studený vodě s takovou chutí určitě nerochnil, to musím uznat. Ti došel benzín?
Čau, Kostiku, nenech se vyprovokovat Pokud máš nějaké foto nebo videjko tak ho nedávej = nemusí všichni vědět jaká jsou to místa......video stejně zkresluje a když máš GG tak to je stejně úplně v dupě, protože to bude označeno jako kamuflage .
Sel jsi kolem, nahodou a zaujmulo te taky nepretrzity provoz od rana do noci uz par let bez udrzby Hyje kone http://viktorz.rajce.idnes.cz/RBR2015/#VI000058.jpg
Editoval Xfunny2 (09.02.2016 22:03:17)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Faryn napsal(a):Jarynn napsal(a):Faryn napsal(a):Filda:
Jo znám Je to v lese
Za hory,za doly ,me zlate parohy
Aha ty SIS pořídil Větrnika Proto jde vri s domu
Tak tak ,tik tak
Míra 89 napsal(a):https://youtu.be/vEhKuhCfMk4
- Monix
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC300TPI, YZ250F/20
- Věk: 50+
2 0
sloofa napsal(a):Monix:
to co popisujes se delalo kvuli zobrazeni otacek motoru, ne kvuli mereni mth, mth to merilo standardne
je to možné - už je to už dost let, co jsem GG měl
- GG300
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: BXT 300
- Věk: 55+
3 0
Xfunny2 napsal(a):GG300 napsal(a):Kostik napsal(a):už přes zimu nejezdim, sundám z hřebíku zase jak bude 10°+ , lichotí mi, že se tak zajímáš.
Sel jsi kolem, nahodou a zaujmulo te taky nepretrzity provoz od rana do noci uz par let bez udrzby Hyje kone http://viktorz.rajce.idnes.cz/RBR2015/#VI000058.jpg
Jenom maličká vsuvka - ano, to videjko je moje a týká se Xtraineru při záběhu - lokalita se vůbec netýká Kostika - v info mám uvedeno moto(i věk) - pro rychlejší orientování
Reakce prosím do SZ = už je to tu zas.ané dost
GG300 napsal(a):Jenom maličká vsuvka - ano, to videjko je moje a týká se Xtraineru při záběhu - lokalita se vůbec netýká Kostika - v info mám uvedeno moto(i věk) - pro rychlejší orientování
Reakce prosím do SZ = už je to tu zas.ané dost
Vek uctyhodny na enduro Jen malinka vsuvka myslis ze nekdo pozna les ? Kostika se jen tykaj ty nesmysli o kazdodenim provozu imrvere furt a motorka nepotrebuje nic jen olej a to po nekolika letech. Tomu ty starej pardale rikas koser recenze?
Editoval Xfunny2 (09.02.2016 22:51:35)
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Chemička
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
3 0
Faryn napsal(a):Filda:
Jo znám Je to v lese
Ano uhodl, vyhráváš zlatého bludištáka
Žádný kopec není tak velký, aby nešel vyjet.
|