Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

KTM 530 2008 žere olej.

#61 08.02.2016 20:10:22

KTM-Ludek
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 530
Věk: 18
0 0

Re: KTM 530 2008 žere olej.

Janek:

taky jsem to do toho inzerátu uvedl!!!. že motor jsem nedelal komplet. a nedelal jsem jen kosmetiku, ale všechny ložiska tlumiče, prostě vše, motor jsem nedelal, jen co byla potreba a preventivne rozvodak. to že sem se spalil na kruhach se stalo, nejsem jeden z tech co by tam nalili hustsi olej a prodali dohajzlu, proste se to vyřeší.. jsem tu chvílu, ale většina místo diskuze a rady, spíše buzeruje, a to mi docela vadí.  ee4 

#62 08.02.2016 20:13:24

KTM-Ludek napsal(a):

Janek:

nemusis me chytat, za slovo, jen ti rikam ze jsem nedelal kruhy ale gufera na ventilech protože pri koupi mi bylo řečeno ze kruhy sou ted delany, ze je to guferama, a na motoru se udelalo vse co byla potreba, krom tech kruhů, o kterych jsem si myslel ze jsou teda ok a nezmeril jsem je ( moje chyba) a kdyz rikam ze hned jak to zakouřilo tak jsem to z inzerce stahl, asi svedci o tom ze to chci vyřešit a ne prodavat neco co je nahovno....

No vono by to asi bylo i tak neprodejný, že ano, když to hulí 3x tolik jak studenej 2T ... co ti asi zbylo jinýho než to stáhnout ..... Jsem vůl, ale ne takovej ano 
Furt se oháníš tím, že ti bylo řečeno ... takže na nový píst od Proxe dal někdo starý kroužky z jinýho pístu? Asi tam pasovaly kruhy z origo pístu, tak je pečlivý předchozí majitel dal na nový píst ... jedeš fakt bomby ano ... a já měl za to, že když objednáš pístní sadu od proxe, bude i s kruhama, segrovkama, ...
Ale že je všechno krom kruhu nový - po GO - ti fakt věřím, protože to předchozí majitel říkal a tys to přece rozohdil a pohledem zkontroloval, usoudil, že OK, ...
Ahoj
Smazat 

#63 08.02.2016 20:14:40

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Já od jisté doby neberu vážně obsahy inzerátu, naopak věřím měřidlům a jiným jasným ukazatelům.

Tady hodnotit jedince nemá dle mého soudu význam - k ničemu to není a nikam to nevede, pokud se dotyčný nemá snahu něčemu přiučit a vůli se změnit.
Někdy se jeden chaoticky vyjádří, ale realita ukazuje na čisté záměry, jiný zase sepíše krásný sloupek a úmysl je pokřivený - těžko vybírat a hodnotit podle psaného projevu.

Mě ale překvapila jedna část věty :"...samozřejmě co nejlevnějc".
KTM 530 a samozřejmě co nejlevnějc?

Dělej jak umíš...

Janku, pokud máš pravdu, není co dodat, jen tam dej příště nějaký tečky nebo tak - díky.

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#64 08.02.2016 20:25:41

Fireman
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: J.Č.
Motorka: KTM 525 exc
Věk: 32
Tel: 150
8 0

KTM-Ludek napsal(a):

Janek:

taky jsem to do toho inzerátu uvedl!!!. že motor jsem nedelal komplet. a nedelal jsem jen kosmetiku, ale všechny ložiska tlumiče, prostě vše, motor jsem nedelal, jen co byla potreba a preventivne rozvodak. to že sem se spalil na kruhach se stalo, nejsem jeden z tech co by tam nalili hustsi olej a prodali dohajzlu, proste se to vyřeší.. jsem tu chvílu, ale většina místo diskuze a rady, spíše buzeruje, a to mi docela vadí.  ee4 

Musíš to příště napsat trochu rozumě a přehledně. Z tvého projevu to tu nemohlo dopadnout jinak. Na rovinu a ne jak "chlupatá deka" .

Co shoří neshnije

#65 08.02.2016 20:31:33

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Raduz TT600r napsal(a):

Já od jisté doby neberu vážně obsahy inzerátu, naopak věřím měřidlům a jiným jasným ukazatelům.

Tady hodnotit jedince nemá dle mého soudu význam - k ničemu to není a nikam to nevede, pokud se dotyčný nemá snahu něčemu přiučit a vůli se změnit.
Někdy se jeden chaoticky vyjádří, ale realita ukazuje na čisté záměry, jiný zase sepíše krásný sloupek a úmysl je pokřivený - těžko vybírat a hodnotit podle psaného projevu.

Dělej jak umíš...

Janku, pokud máš pravdu, není co dodat, jen tam dej příště nějaký tečky nebo tak - díky.

Raduz TT600r:
Krásně mazlavý psaní  lol ... tvoje tolerance nezná mezí  vyk!  Není dobrý na foru soudit lidi podle psanýho slova?  A podle čeho teda ? 

Podle čeho se soudí lidi v životě ? Podle čeho soudí lidi tebe?

On to udělal špatně ale přece nechtěl, neuměl se přece dostatečně vyjádřit svými činy big_smile ... budme k němu tolerantní a nemysleme si, že je to pitomec big_smile 

Všeho moc škodí a tolerance je zvlášť zákeřný nebezpečí. Ve finále tolerance uškodí nejvíc tomu kdo toleruje.

A ještě bych napsal, že tolerance je projev neschopnosti racionálního rozhodnutí.

Osobně mám radši cestu reality, poučení, opatření.

#66 08.02.2016 20:34:20

Zobák310
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Jihlava
Motorka: KTM 350
Věk: 1989
5 0

Kdyz zmerim valec a pist s kruhama ne, tak co tim mimo ovality zjistim?ptam se pac mi neni jasny proc nekdo meri jen valec.a jestli je i ojka a zbytek po stejny "vymene" jak ty krouzky tak to je vazne topovka

Nejde o to zvítězit, ale zůčastnit se.

#67 08.02.2016 20:50:57

Faryn napsal(a):

KTM-Ludek:

Taky dost záleží v jaké poloze máš kliku.
To dělá na okinku balík.

ou2 

Nějaká osvěta

#68 08.02.2016 21:23:59

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Nic si z toho nedělej půlka těch rozumbradů ví úplný kulový a jenom hledají možnost si rejpnout  usch   Prostě spíše počítej že to nebude žádná prkotina ale asi ta pístní sada měněná nebude, nebo špatná montáž.  wink Pokud si s tím nebudeš vědět rady tak to dej Bobříkovi - ten si s tím poradí  ano  wink 

Editoval Hoždy (08.02.2016 21:24:32)

#69 08.02.2016 21:40:48

KTM-Ludek
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 530
Věk: 18
0 0

Hoždy:
 ano 

#70 08.02.2016 21:43:36

Hoždy napsal(a):

Nic si z toho nedělej půlka těch rozumbradů ví úplný kulový a jenom hledají možnost si rejpnout  usch   Prostě spíše počítej že to nebude žádná prkotina ale asi ta pístní sada měněná nebude, nebo špatná montáž.  wink Pokud si s tím nebudeš vědět rady tak to dej Bobříkovi - ten si s tím poradí  ano  wink 

Tak hlavně že ty seš chytrej ne  ne  ne 

#71 08.02.2016 21:48:10

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Janek: Rozhodně jsem dost chytrej na to, abych se tady nevozil po mladým klukovi  wink  blee1 

#72 08.02.2016 22:01:39

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

MikiberG napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

Dělej jak umíš...

Raduz TT600r:
Krásně mazlavý psaní  lol ... tvoje tolerance nezná mezí  vyk!  Není dobrý na foru soudit lidi podle psanýho slova?  A podle čeho teda ? 

On to udělal špatně ale přece nechtěl, neuměl se přece dostatečně vyjádřit svými činy big_smile ... budme k němu tolerantní a nemysleme si, že je to pitomec big_smile 

Všeho moc škodí a tolerance je zvlášť zákeřný nebezpečí. Ve finále tolerance uškodí nejvíc tomu kdo toleruje.

A ještě bych napsal, že tolerance je projev neschopnosti racionálního rozhodnutí.

Často lidi jinak píšou, jinak mluví do telefonu a jinak do očí. Jinak mluví a rozdílně se pak chovají, když přijde na lámání chleba. To jsem chtěl říct.
Proč lidi soudit vůbec?
Podle čeho soudí lidi mě, nevím - musíš se ptát jich.
Moje tolerance meze má, se zbytkem máš nejspíš pravdu - zajímavá myšlenka.

Ale odbíháme od tématu  hmm 

#73 08.02.2016 22:09:25

Hoždy napsal(a):

Janek: Rozhodně jsem dost chytrej na to, abych se tady nevozil po mladým klukovi  wink  blee1 

Tak si od podobnýho ****** kup takovou motorku a uvidíš, po kom se budeš chtít vozit. Evidentně mládí už není synonynem pro nezkažené.
Nikoho nesoudím ... tady je to černý na bílým ano 

#74 08.02.2016 22:19:29

Faryn
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rožnov:Pr
Motorka: Gas Gas 450FSR
Věk: 35
Tel: 608713226
Web
3 0

Robinsson napsal(a):

Faryn napsal(a):

KTM-Ludek:

Taky dost záleží v jaké poloze máš kliku.
To dělá na okinku balík.

ou2 

Nějaká osvěta

Ty ses stim nesetkal?
Prostě to tak je. U tohoto typu. key 

Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.

#75 08.02.2016 22:24:46

Faryn
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rožnov:Pr
Motorka: Gas Gas 450FSR
Věk: 35
Tel: 608713226
Web
3 0

KTM-Ludek:

Proč?
Neřeknes na rovinu ze kontrolu na motoru dělal ricirici lol 

Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.

#76 08.02.2016 22:26:12

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Raduz TT600r napsal(a):

MikiberG napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

Dělej jak umíš...

Raduz TT600r:

Často lidi jinak píšou, jinak mluví do telefonu a jinak do očí. Jinak mluví a rozdílně se pak chovají, když přijde na lámání chleba. To jsem chtěl říct.
Proč lidi soudit vůbec?
Podle čeho soudí lidi mě, nevím - musíš se ptát jich.
Moje tolerance meze má, se zbytkem máš nejspíš pravdu - zajímavá myšlenka.

Ale odbíháme od tématu  hmm 

No to je další postoj k zamyšlení ... 
"Často lidi jinak píšou, jinak mluví do telefonu a jinak do očí." - to máš pravdu ale to jsou neupřímní lidé , často s dalšími negativními vlastnostmi - je lepší se jim vyhnout ne je obhajovat.
Druhá věc je co všechno ti chtějí říct tlf, napsat, říct do očí ... to je jen otázka vkusu... odvahy, přiměřenosti...

Jací jsou když přijde na lámání chleba máš málokdy možnost poznat. Navíc to lámání chleba přijde nečekaně když ty už sis myslel, že už se dávno lámal big_smile.

Proč soudit ? ... přece pro svojí vlastní bezpečnost , tvojí rodinu, ochrana zájmů ... atd ... potřebuješ se potkat s blbem který tě připraví o část blahobytu nebo něco víc?

Tvl nedělej hloupýho ... soudí tě podle toho co napíšeš a co mluvíš , jak se chováš, co děláš ... právě když se trošku láme chleba a podobně big_smile

Tak s tou mezí tolerance jsem to psal že ji máš mnohem dál než průměr ... bych to tak asi viděl ... protože nechápu proč si sedáš vedle takových týpků na jedno bydýlko.

#77 08.02.2016 22:32:58

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

cool  ano 

#78 08.02.2016 22:57:31

green.bear
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 300 22
3 0

Tady je to zase krásnej příklad toho, proč si radši koupit novou motorku, pokud to situace alespoň trochu dovolí.

Stroj po údajné GO, faktury za díly se samozřejmě určitě ztratily, protože jsou 3 roky starý, máme přece fotky, u kterejch se dá vyrobit datum pořízení jakýkoliv, podle pístu v krabici s nějakejma ložiskama je to jasnačka, že GO přece.. Předchozí majitel samo ale super týpek, co se o motorky stará, aby byly pořád ve stavu A1, tam žádná levota nehrozí, proč by Pepa říkal, že to dělal, když to nedělal, věříme si, no ne?

Ložiska na celým podvozku sice vyrezlý, tlumiče vyteklý, ale tak Pepa zrovna asi neměl čas servisovat, je to spotřebák, žejo.. Ložiska teda vyměním, nalepím proužek na ráfek, no koupil sem to za 100, ložiska vyšly na 5, repas podvozku podobně, proužky taky něco stály.. Tož těch 125 bych si za to mohl říct, přece jsem tomu dal jedno sobotní odpoledne na výměnu dílů a druhý nedělní sem ji vyvoněl VAPkou, to přece kupec musí ocenit!!

Krásně nám to tady v Čechách funguje.

Editoval green.bear (08.02.2016 23:07:01)

#79 08.02.2016 23:36:09

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

green.bear:  ano to je trh .. kdejakej mlaďáček to takhle zkouší ... znám jednu co se proužkama vytunila  ze 40 na 75 (GO je povinnost)  ano 

#80 09.02.2016 06:19:47

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Janek: Já už koupil a né jednou. A mám dojem že dobrou motorku prostě nekoupíš a když bude dobrá tak cena rozhodně né ne  Proto už jen nová only  wink  ano 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů