INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Doporucte servis na generalku Gas Gas EC 300
- SirIndy
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Slaný
- Motorka: Gas Gas EC 300
- Věk: 24
0 0
Doporucte servis na generalku Gas Gas EC 300
Cau, doporucil byste mi nekdo prosim dobry servis, kteremu byste sverili kompletni generalku dvoutaktu a je s nim dobra domluva? Nejlepe Stredni Cechy, jsem ze Slaneho u Kladna. Mate nekdo zkusenosti s Kotrbou v Klicanech u Prahy?
- Kulda73
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 125 LC2, HSQ WR 125, Honda XL600
- Věk: 17
- Tel: 605482397
0 0
Re: Doporucte servis na generalku Gas Gas EC 300
Neporadim,ale co vím občas sem někdo psal,že to dáva ke Kotrboj-krestak
Kawa Power!
Falco33 - Honza Kvasnička, v Gasech je kovanej
- Řezňa
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Třinec
- Motorka: EXC 200
- Tel: 776693366
4 0
Já svou EXC vezl na servis Raduzovi, zajistil nový píst, honování, přeměřnení, čištění a všechno ok. Nemůžu si stěžovat.
- Felipe
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC a HQ TE
- Věk: 4+
- Tel: služební a zvoní
3 0
Řezňa napsal(a):Já svou EXC vezl na servis Raduzovi, zajistil nový píst, honování, přeměřnení, čištění a všechno ok. Nemůžu si stěžovat.
To má ale ze Slaného krapet z ruky
Felipe napsal(a):Řezňa napsal(a):Já svou EXC vezl na servis Raduzovi, zajistil nový píst, honování, přeměřnení, čištění a všechno ok. Nemůžu si stěžovat.
.. tvl .. no a? ... dobrej servis a bez starostí a nebo servis blízko a starosti ? ... dneska ti moto převeze i balíková ... resp. paletová služba za relativně pár peněz ... zbytek si domluvíš třeba po skypu a máš toi s Radůzovou lebedou 
- Felipe
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC a HQ TE
- Věk: 4+
- Tel: služební a zvoní
3 0
MikiberG napsal(a):Felipe napsal(a):Řezňa napsal(a):Já svou EXC vezl na servis Raduzovi, zajistil nový píst, honování, přeměřnení, čištění a všechno ok. Nemůžu si stěžovat.
.. tvl .. no a? ... dobrej servis a bez starostí a nebo servis blízko a starosti ? ... dneska ti moto převeze i balíková ... resp. paletová služba za relativně pár peněz ... zbytek si domluvíš třeba po skypu a máš toi s Radůzovou lebedou 
Omlouvám se - Pravdu máš Jinak teda přidám něco k témě - dobrý (klučina) je ve ..... nad Sázavou - dělá motory do motokár a ne jen pro Čechy ale i Italy atp. Je to trochu jiná liga. Myslím že tady ho pár lidí bude znát.
Richichi je jistota 
přidávám hlas pro Ričího on sice bude asi dělat teď Sherco servisáka, ale Gase sfoukne taky
- WoxmenRX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Červená 350
- Věk: 23
0 0
No já nevím... ke Kotrbovi bych si asi motorku nedal teda spíš NEDAL Známej tam měl EXC 300 2008 myslím... Po "servise" nešla po zajetí pořádně do otáček a do vysokých vůbec ne. Po všemožným X měsíčním laborování přišla rozborka a zjitilo se např. že pístní čep tam byl nasazenej stylem svěrák a kladivo (na pístu byli vytlačený drážky jako od svěráku) a X dalších, věcí ale to už si napamatuju... je to už asi přes rok. Kdybych si měl vybrat tak asi Raduze od tud z Offmota recenze dobré 
Rada od zkušenějšího je k nezaplacení.
WoxmenRX napsal(a):No já nevím... ke Kotrbovi bych si asi motorku nedal teda spíš NEDAL Známej tam měl EXC 300 2008 myslím... Po "servise" nešla po zajetí pořádně do otáček a do vysokých vůbec ne. Po všemožným X měsíčním laborování přišla rozborka a zjitilo se např. že pístní čep tam byl nasazenej stylem svěrák a kladivo (na pístu byli vytlačený drážky jako od svěráku) a X dalších, věcí ale to už si napamatuju... je to už asi přes rok. Kdybych si měl vybrat tak asi Raduze od tud z Offmota recenze dobré 
Jezdi natacej videa testuj motorky to ti jde lepe nez informace z druhe ruky. Nebo muzem spolu dat hru ukazana plati a dat mu to spolu precist co jsi vyplodil.
- WoxmenRX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Červená 350
- Věk: 23
0 0
Xfunny2: Žádnou hru hrát nemusíme, nejsme přece ve školce. jen píšu co vím. Jestli má někdo s P. Kotrbou dobré zkušenosti já mu to neberu. Dotyčnej je ze stejného města a jezdíme spolu nepsal bych to kdybych nevěděl jaký s tím měl trápení. Přeci jen to zklame ,když to pak nefunguje
Rada od zkušenějšího je k nezaplacení.
WoxmenRX napsal(a):Xfunny2: Žádnou hru hrát nemusíme, nejsme přece ve školce. jen píšu co vím. Jestli má někdo s P. Kotrbou dobré zkušenosti já mu to neberu. Dotyčnej je ze stejného města a jezdíme spolu nepsal bych to kdybych nevěděl jaký s tím měl trápení. Přeci jen to zklame ,když to pak nefunguje
Naopak je to hra pro dospele, niceho se neboj uz jsi velkej kluk.
E: ale tezko neco resit kdyz ani nevis z jistoutou jaka to byla moto Tyhle recenze jsou akorat tak k prdu.....muzem je zvratit jen tou hrou pro dospele ukazana plati Priklad recenze: http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=5777
Editoval Xfunny2 (08.02.2016 09:13:15)
MikiberG napsal(a):Felipe napsal(a):Řezňa napsal(a):Já svou EXC vezl na servis Raduzovi, zajistil nový píst, honování, přeměřnení, čištění a všechno ok. Nemůžu si stěžovat.
Přesně tak až se mi s moto stane něco na co nestacim, jede to těch 305km opět k Raduzovi, nemám potřebu laborovat, ničit si nervy a poslouchat nesmysly. Raduz=seriózní jednání+bezproblémová domluva+spokojenost. Každej ať servisuje tam kde mu to vyhovuje, já to mám jasny.
- Palo7
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hustopeče
- Motorka: KTM 690 Enduro
- Věk: 41
4 1
kdybych měl Gase, tak chodím do TSS v České u Brna
Palo7 napsal(a):kdybych měl Gase, tak chodím do TSS v České u Brna
zeptej se atamana.....
- curcab
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC
- Věk: 33
0 0
Kdo je ze severní moravy , vřele doporucuji Petra Krocka z Petřkovic u Ostravy. Nezivi se opravou motorek, spíš jako solich nebo pro zabavu ale je to borec který má zlaté ruce a mnohaleté zkušenosti.Jediný problém je čas, je třeba se dopředu domluvit.Osobně bych nikam jinam s GO nešel. Kdoho zná ví. Kdybychtel někdo číslo klido dam.
i pád na držku je pohyb vpřed.
|