INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Nabíječka baterií - Lidl
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
Re: Nabíječka baterií - Lidl
A na AGM Vartu to môžem napojiť?
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
bobkuuu: jistě, i na nejnovější "lithiové" aku
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- Vizibable
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Yamaha TT 600 R
- Věk: 30
2 0
Já jen poznatek ze zkušenosti s těma nabíječkama co řídí mikroprocesor. Když nemáte po ruce trafo nabíječku na oživení...
Když je baterie úplně vymlácená tak nabíječka nerozezná napěťovou úroveň a nesepne. Dělám to tak že na baterii připojím 12V (500mA stačí) trafo. Připojím nabíječku, která si myslí že tam napětí je a začne nabíjet. Jakmile nabíječka sepne tak trafo odpojím a nabíječka vesele nabíjí dál.
Dělám to tak už 3 roky a nikdy nebyl problém. Trafo je otázka 100-200kč.
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 2
veď je s displejom... ja mám moto v teple pod zemou tak led udržovať potrebujem a Optimate 4 je o moc drahšia... na tých 5 hod denne čo robím moto pripojím aj Lídlovskú
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action … l&id=27189
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
bobkuuu : Ha ! Tak Slováci mají s displejem a my darební Češi socku s diodama No nejméně podle letáku CZ Lidlu to tak vypadá.
Ale co, já už svoji mám
Vizibable napsal(a):Já jen poznatek ze zkušenosti s těma nabíječkama co řídí mikroprocesor. Když nemáte po ruce trafo nabíječku na oživení...
Když je baterie úplně vymlácená tak nabíječka nerozezná napěťovou úroveň a nesepne. Dělám to tak že na baterii připojím 12V (500mA stačí) trafo. Připojím nabíječku, která si myslí že tam napětí je a začne nabíjet. Jakmile nabíječka sepne tak trafo odpojím a nabíječka vesele nabíjí dál.
Dělám to tak už 3 roky a nikdy nebyl problém. Trafo je otázka 100-200kč.
Místo trafa stačí připojit jinou nabitou 12V baterku a jak začne nabíjet, možno odpojit
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 2
no tak už nabíjam má to aj program na AGM batérie, (tú mám ja) ale len pre BAT s kapacitou 14-120Ah
Drake89 napsal(a):Můžeš prosím napsat, co máš za značku a typ té nabíječky? Díky
Vskutku ? Cituješ mě, máš tam odkaz, kde jsem napsal, že mám TUTO nabíječku. Vlákno se jmenuje nabíječka baterií LIDL a ke všemu je v mém příspěvku na ni odkaz (podobnost jaksi není náhodná). Mám ji taky z Lidlu pochopitelně, chce to jen nebejt zdechlej a číst celý odstavec (netřeba celé vlákno) 
Drake89 napsal(a):Omg, tak si zkus rozkliknout ty odkazy, na jednom není nic a na druhým je jen čistě obrázek, ze kterýho název nevyčtu. A pochybuju, že se ta nabíječka oficiálně jmenuje "Nabíječka Lidl", abych si ji podle názvu mohl najít a koupit jinde z netu.. A místo toho, abys jednoduše odepsal jako člověk, tak tu píšeš další odstavec o hovně, tak nevím, kdo tu je "zdechlej"
To je pravda, každej tady píše Nabíječka Lidl a asi nikdo ani neví co to vlastně je za značku, výrobce apod... já mám třeba jakousi nabíječku SENA z polska a taky bych nenapsal že mam nabíječku Tesco, byť ji tam mám koupenou :-)
http://www.offmoto.com/uploads/3388_201 … 602311.jpg
O hovně jsou akorát tvé rádoby chytré poučky.
Dej si do googlu "naíječka lidl"..Kdybys chtěl být chytrolín, můžeš i "Lidl battery charger".
Co vidíš ? Já "Ultimate Speed". Pod takovou značkou se to prodává, tak je označená krabice. Jestli čekáš, že tam bude například napsáno, "CHONG SHOU Corporate Ltd. - licenced by Varta CZ, made in CHINA", tak to tam napsáno není.. Tak mě nepřesvědčuj, že nejsi zdechlej, když se ti nechce napsat do googlu 2 slova.
jirka87: O hovne jsou tu bouhuze tvoje odpovedi. Jelikoz je to el. zarizeni a je oficialne prodavano v obchodni siti CR musi mit schvaleni od ztatni zkusebny ze vyhovuje podminkam prodeje el. zarizeni v CR (nebo ted EU). Ze je el. zarizeni schvaleno pozna spotrebitel tak ze je na nem stitek se znackou CE, nebo je tahle zn. (jeste s doplnujicimi udaji) primo odlita nekde na povrchu plastoveho obalu. Stacilo by kdybys misto psani dvou prispevku o tom jak je Drake89 lenosny vzal nabijecku z regalu a opsal to co je na sitku. Drake89 te slusne pozadal o informaci a ty jsi mu odpovedel jako hovado 
PS: pokud by jsi opravdu zadne udaje nevycetl, stacilo do odpovedi napsat - bohuzel tam nic neni.
To není o tom, že to nejde napsat, odovědět ti...
To je o tom, že je někdo (nejen ty) zdechlej se zapojit nějak sám. Milionkrát napsané věci se tady opakují, protože lidi i přes opravdu super výsledky (dnes něco na netu najít je opravdu jednoduché), nejsou ochotni věnovat tomu čas a pomoct si sami a až s tím, co nejsou schopni najít sami žádat o pomoc.
Např.: Běž do vlákna o gumách a polož tam dotaz na 754-ku a uvidíme 
Zkrátka když tě někdo navede a tobě je zdechlo napsat do googlu 2 slova a přesouváš to na jiné "najděte mi to", tak je to Toto není tak brutálně technické téma, aby k tomu ty informace nebyly na 2 kliknutí.
kick-start napsal(a):jirka87: O hovne jsou tu bouhuze tvoje odpovedi. Jelikoz je to el. zarizeni a je oficialne prodavano v obchodni siti CR musi mit schvaleni od ztatni zkusebny ze vyhovuje podminkam prodeje el. zarizeni v CR (nebo ted EU). Ze je el. zarizeni schvaleno pozna spotrebitel tak ze je na nem stitek se znackou CE, nebo je tahle zn. (jeste s doplnujicimi udaji) primo odlita nekde na povrchu plastoveho obalu. Stacilo by kdybys misto psani dvou prispevku o tom jak je Drake89 lenosny vzal nabijecku z regalu a opsal to co je na sitku. Drake89 te slusne pozadal o informaci a ty jsi mu odpovedel jako hovado 
PS: pokud by jsi opravdu zadne udaje nevycetl, stacilo do odpovedi napsat - bohuzel tam nic neni.
Nejsem sam, kdo ji ma a nenosim i v kapse. Nejsem duchodce = jsem v praci, takze nepojedu do garaze pro nabíječku,kdy zadam do googlu "nabíječka lidl" a vidim o co jde.
http://lmgtfy.com/?q=nabijecka+lidl
- curcab
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC
- Věk: 33
0 0
Myslím že při registraci do tohoto fora by měl každý vyplnit dotazník s otázkama ...
1, Jseš si vědom že offmoto.com je forum a víš co to je forum? 2, Jses ochotný odpovědět na dotaz i když je třeba špatný, mimo mísu,hloupý nebo opakující se ? 3,Pokud nechceš radit nebo předat své zkusenosti dokážeš jen číst a neurážet tázající ho se? 4, Jseš si vědom ,že jsme všichni na jiné úrovni znalostí a zkušeností? 5, Jseš si vědom ,že se tu může někdo ptát podle tebe i na naprostou píčovinu a dokonce několikrát? A i přitom to muže být pro tázajícího se důležité?
atd .... ATD .....
i pád na držku je pohyb vpřed.
|