INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Změny a vylepšení webu, příspěvky
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
Re: Změny a vylepšení webu, příspěvky
Faryn: jezdil s vlčákem a teďka trénuje jinde
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožnov:Pr
- Motorka: Gas Gas 450FSR
- Věk: 35
- Tel: 608713226
- Web
3 0
Slow napsal(a):Faryn: jezdil s vlčákem a teďka trénuje jinde
Jo byl sním u Capa
Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.
Slow:
chtělo by to si s tím pohrát, více lidí, vlevo je 10 sekcí, do každé aspoň dva moderátoři, ale ne "děcka z netu", moderovat témata kterým rozumím
Systém je starý, ale za pár korun jde lehce přejít na nový systém a pak si to pěkně držet v lajně a mít spousty vymožeností, které by provoz fóra usnadnily.....
Faryn : Zamknu, nechám vychladnout a pak odemknu A kde je raduz? Pravdu se stejně nedozvíš, i když všichni ví, že lije doma v garáži, tak stejně bude plácat o něčem jiném
Editoval Strejda-GC (31.12.2015 00:10:36)
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: OSTRAVA!!!
- Motorka: KTM 520exc
- Věk: 30
- Tel: nakousnutý
4 3
Ono si staci ty sracky v tomhle vlaknu precist cele dozvis se dost veci a ne jeden tady psal jak byly jeho funkce omezeny
Editoval Ditrow (31.12.2015 09:55:38)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Jen stručně:
Nábor skutečně probíhá, nic se nezaseklo(o Svátkách jsem se věnoval činnostem typickým pro tento čas), o výsledku budu informovat.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
Je 2.1.2016 a ty už si zase vymýšlíš
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: J.Č.
- Motorka: KTM 525 exc
- Věk: 32
- Tel: 150
8 0
Strejda-GC napsal(a):Je 2.1.2016 a ty už si zase vymýšlíš
Tvl co se tady vlastně stalo. Starosta terč na zádech, několik lidí tu začína odznovu, nějak se ztrácím
Co shoří neshnije
Fireman:
Právě že se neděje nic, ale to je součástí nového teamu a s tím i fungování fóra A Raduz má terč na zádech díky přesně těmto výrokům
A kašlem na to, venku sněží, tak jdu bobovat
Editoval Strejda-GC (02.01.2016 18:23:31)
Mýlil jsem se : TOHLE FORUM NIKDY NESKONCI Je to lepší než telenovela velmi křehké vztahy.
Jen tak dal. Radůz kloubok dolu
mikagen napsal(a):Mýlil jsem se : TOHLE FORUM NIKDY NESKONCI Je to lepší než telenovela velmi křehké vztahy.
Vo co jde, dlouho jsem tu nebyl?
Xfunny2 napsal(a):mikagen napsal(a):Mýlil jsem se : TOHLE FORUM NIKDY NESKONCI Je to lepší než telenovela velmi křehké vztahy.
Citace "Stejne jako kopat do mrtvoly" Rekne asi vse a nejlepe.
Raduz ude posilat penize za sebe vzdelavani, sice jen v nervove odolnosti, ale v te dosahl dokonaloti. X lidi do nej vergluje a dotazuje se odpovedi, zkousi to vsemi zpusoby a on se nenecha rozhoitma stle si jede tu svoji pisnicku. Priznam se bez muceni, ale ja bych to nedal.
mikagen napsal(a):Xfunny2 napsal(a):mikagen napsal(a):Mýlil jsem se : TOHLE FORUM NIKDY NESKONCI Je to lepší než telenovela velmi křehké vztahy.
Citace "Stejne jako kopat do mrtvoly" Rekne asi vse a nejlepe.
Raduz ude posilat penize za sebe vzdelavani, sice jen v nervove odolnosti, ale v te dosahl dokonaloti. X lidi do nej vergluje a dotazuje se odpovedi, zkousi to vsemi zpusoby a on se nenecha rozhoitma stle si jede tu svoji pisnicku. Priznam se bez muceni, ale ja bych to nedal.
No a jak by to vypadalo u tebe ze by jsi to nedal? Napriklad ze by jsi udelal co? :-D
kick-start napsal(a):Pribyl dalsi radek s reklamou a kdyz ted najede stranka na plose 16:9 tak jsou videt uz jen reklamni banery Offmoto se pomalu riti do prdele. Je nutno si uvedomit ze tento web delaji predevsim jeho aktivni uzivatele a ne reklama, ta se jen veze zasluhou prispevatelu. Nemela by proto zabirat 90% uvodni stranky a 50% kazde dalsi. Nove slibovaneho vzhledu se asi jen tak nedockame, tak by nebylo od veci prepracovat index-page tehle stare. Ja bych to usporadani videl takhe, reklamni banery zustanou ale vzhled se vyrazne zjednodussi.

Raduz TT600r napsal(a):kick-start:Dej si do porádku prohlížec/PC. Tohle je chyba u tebe. Reklamní prostor se nezmenil.
Chyba neni u me, ani v prohlizeci ale v kodu stranky. Obrazky reklamnich baneru mas na strance definovany v radku za sebou jako obrazkove odkazy. Proto se pri zmene velikosti prohlizece (tazenim mysi), nebo pouzitim mensiho rozliseni (sirky) stranky odradkuji. Jak to fungje nyni a jak by mohlo treba vlozenim do obycejne tabulky se muzes podivat sem. Napsal jsem takove male srovnani.
V prohlizeci vypada uvodni stranka treba takhle. Hlavicka, reklamy a az kdesi dole po odrolovani hlavni obsah.

- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Já jsedm reagoval na tu rozhašenou polohu všeho na prvním obrázku.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
Raduz TT600r napsal(a):Já jsedm reagoval na tu rozhašenou polohu všeho na prvním obrázku.
Prvni obrazek jako myslis tenhle?
 Tak u toho jsem prece psal ze je to usporadano tak jak bych to videl ja. Tim ze jsi pridal ctvrty baner se me to pri mem rozliseni prohlizece odradkovalo a uz tam mam rekalmni radky dva. Tak me to nastvalo a na ukazku jsem index-page preskladal tak aby tam reklamni banery zustaly, ale vzhled se vyrazne zjednodusil. 1. Vypustil jsem to zbytecne nicnerikajici kulate logo vlevo. 2. V horni liste vpravo jsem vypustil dalsi zbytecny obrazek a misto neho dal rekamni banery a tvuj radek na podporu koupi samolepky. 3. Zobrazeni online uzivatelu jsem premistil do volneho prostoru uprostred horni listy.
Tim jsem prakticky vsechno podstatne vlozil do stavajici horni listy a uvolnil misto na hlavni podstatu tohoto webu - na diskusni forum.
Takhle napr. vypada PrtSc moji 14"LCD. Nepouzivam totiz FullHD rozliseni. Po nacteni stranky vidim jen horni listu a reklamu.
Kdyz odladujes web je dobre si ho spustit ve vicero prohlizecich, ne jen v tom co pouzivas ty sam. Mel by jsi ho odzkouset na vsech trech platformach co se pouzivaji. 1. Explorer 2. Opera nebo ted rozsirenejsi GoogleChrome 3. Mozilla FireFox A taky si ho otevrit nejen ve FullHD, ale taky HD a 1024
- seznam
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR250F
- Věk: to nestojí za řeč
- Tel: 0609 jsem celý vlhký
0 0
zdar, nevím jestli už to tady někdy nebylo, ale myslím že by bylo super nechat objednat samolepky s logem offmoto.com jak je nahoře na stránce s prázdnou kolonkou, kde by si každý mohl nechat dopsat nick a když pak někde někoho potkám v lese nebo na závodech, tak budu vědět kdo to je co vy na to?
jez do polosyta, pij do vybuleňa..
|