Hoši máte pravdu, že ta baterie je blbě umístěná, na wr125r mám taky chladič vlevo a baterie vedle vpravo ve předu a při určitém pádu by to šlo taky do kopru, ale jsou to hobby dual motorky a s ostrýma to fakt nemá cenu srovnávat. Ty el. pásky nezpuchří, ale prasknou protože časem zkřehnou, hlavně v chladnějším počasí a z vl. zkušenosti vydrží víc černá než bílá. Hoši jaký program používáte na videa, mám z neděle 1,5 h a manželka to včera dávala do noťasu asi hodinu a ještě to musíme sestříhat. Nevím co má za program, ale třeba je nějaký rychlejší, nedovedu si představit, že bych tvrdnul dvě hodiny u pc, kvůli videu, díky.
Tak jestli ti zabere 2hod nacpat fullHD video do koplu, tak to radši ani nezkoušej stříhat a převádět na MPEG4 jinak u toho zestarneš Jinak já používám pineacle nebo tak nějak. Ale za střih bych to nepovažoval, prostě si jen vyberu pasáže a naskládám na osu, export, import na YT...hodinový FHD konvertuju tak půl hodinky, nahrávám na YT tak 2 hod + další hodinu zpracovává
Tak jestli ti zabere 2hod nacpat fullHD video do koplu, tak to radši ani nezkoušej stříhat a převádět na MPEG4 jinak u toho zestarneš Jinak já používám pineacle nebo tak nějak. Ale za střih bych to nepovažoval, prostě si jen vyberu pasáže a naskládám na osu, export, import na YT...hodinový FHD konvertuju tak půl hodinky, nahrávám na YT tak 2 hod + další hodinu zpracovává
Hele jsem pc jelito, takže jsem rád, že mi manželka pomůže, ač motorky nesnáší. Ty dvě hodiny jsme myslel celkově a ty mi chceš říct, že ti to trvá ještě déle jo. To si raději zlomim ruku a na tu vaší ukázaná platí kašlu
Ono ty obyč notebooky se s tím fullHD celkem perou.Nejdyl trvá to dostat na YouTube. Pokud máš 10min video, za půl hodinky by mělo být hotový. Záleží na pc a zručnosti obsluhy
Ja stříhám v Sony Vegas. Pinnacle jsem chvíli používal, ale práce na něm trvala déle, než v pokročilejším Vegasu (vse dele nabíhá, občas i padal). Jinak na méně náročné stříhání doporučím Corel Video studio (12 , Pro X3...). Nemá naroky na počítač, vše běhá bleskově, je jednoduchý Movie makeru se vyhni velikánským obloukem
2 hodiny je minimum. Často u střihu většího videa strávím i 15, 20 hodin
Ono ty obyč notebooky se s tím fullHD celkem perou.Nejdyl trvá to dostat na YouTube. Pokud máš 10min video, za půl hodinky by mělo být hotový. Záleží na pc a zručnosti obsluhy
Manželka zručná je a noťas (pc cca 45t) asi taky bude ok. Teď jsem s ní mluvil, tak používá .movie maker (musí být nějaký ofisy ), proto to nedělá na PC (tam ofisy nemám). Ale určitě to jde i jinak (říkala), ale nehodlá kvůli blbejm motorkám ztrácet čas
Ja stříhám v Sony Vegas. Pinnacle jsem chvíli používal, ale práce na něm trvala déle, než v pokročilejším Vegasu (vse dele nabíhá, občas i padal). Jinak na méně náročné stříhání doporučím Corel Video studio (12 , Pro X3...). Nemá naroky na počítač, vše běhá bleskově, je jednoduchý Movie makeru se vyhni velikánským obloukem
2 hodiny je minimum. Často u střihu většího videa strávím i 15, 20 hodin
Chlape ty si se zbláznil (15 hodin) mám práci, melouchy a rodinu
Včera som strihal FullHD video a len renderovanie 11 minútového zostrihu vo Vegas do výsledného MP4 súboru o veľk. 1 GB trvalo nejaké 3-4 hoďky Upload na Youtube už záleží len od rýchlosti uploadu internetu...
Manželka zručná je a noťas (pc cca 45t) asi taky bude ok. Teď jsem s ní mluvil, tak používá .movie maker (musí být nějaký ofisy ), proto to nedělá na PC (tam ofisy nemám). Ale určitě to jde i jinak (říkala), ale nehodlá kvůli blbejm motorkám ztrácet čas
Používám jen movie marker a krom dlouhýho načítání videí do programu se s tím dělá pěkně - zdarma, česky, základní fce. Jediný, proč budu hledat jiný program je, že neumí dvě videostopy do obrazu. Je to jednoduchý ... dělej při tom i nšco jinýho, žehli prádlo, umej nádobí .... asi je blbost u toho sedět a čumět na upload Střih už bude časově u všech progamů podobný a záleží na zručnosti.
Další ... netoč na fullhd. Hlavně první videa, kde se budeš učit co s tím .... bohatě stačí pro monitor bnějaká nízká kvalita záznamu. Značně snížíš objem dat Je to jako každá jiná práce - dobrý výsledek vyžaduje značný úsilí Ideálně netočit stále a kameru zapínat jen na zajímavých místech - ušetříš si zdlouhavý pasáže, který stejně střihneš, ale navíc musíš čekat, než se natáhnou do pc a programu.
Nejelpší je podle zkušeností Adobe Premiera - rychlý přenosy dat, funkce .... je to profi program
Já točit jen zajímavý úseky, tak mám uši zedraný do krve jak furt sundavám a nandávám helmu mám starou SJ4000 a tehdy byl dalkáč ještě sci-fi. V pineacle to mám 4Gb video nahraný za minutku, dvě... Normálně to tam házím jako fotky. Add natáčet nižší kvalitou- ono to YT dost zkurví, takže pokud ta kamerka na to má, natáčet na full. Lepší přijít o trošku z 1080 než VGA
Používám jen movie marker a krom dlouhýho načítání videí do programu se s tím dělá pěkně - zdarma, česky, základní fce. Jediný, proč budu hledat jiný program je, že neumí dvě videostopy do obrazu. Je to jednoduchý ... dělej při tom i nšco jinýho, žehli prádlo, umej nádobí .... asi je blbost u toho sedět a čumět na upload Střih už bude časově u všech progamů podobný a záleží na zručnosti.
Další ... netoč na fullhd. Hlavně první videa, kde se budeš učit co s tím .... bohatě stačí pro monitor bnějaká nízká kvalita záznamu. Značně snížíš objem dat Je to jako každá jiná práce - dobrý výsledek vyžaduje značný úsilí Ideálně netočit stále a kameru zapínat jen na zajímavých místech - ušetříš si zdlouhavý pasáže, který stejně střihneš, ale navíc musíš čekat, než se natáhnou do pc a programu.
Nejelpší je podle zkušeností Adobe Premiera - rychlý přenosy dat, funkce .... je to profi program
Asi máš pravdu, fakt tomu nerozumím a manželka říkala, že se jiný program učit nehodlá. To , že u toho nesedíme je snad jasný a kameru jsem nastavil též na horší kvalitu ( tak blbej zase nejsem). S tím vypíná ím a zapínáním jsem to chtěl taky dělat, ale jak je kamera na helmě neviděl jsem jestli jsem ji zapnul a po dvouhodinový jízdě jsem zjistil, že se mi nahráli tři minuty , tak jsem to jel znovu a pořád zapnutý
většina se snaží používat složité a nákladné programy, které funkcemi využiji z 20 %, následné video je jen spousta snímků bez jakéhokoliv efektu - přechodu - grafiky a na to opravdu bohatě stačí Movie Maker který je zadarmo a zvládne základní (hezký) střih s přechody, efekty, titulky, hezkým fontem výsledné video jde nastavit v jakékoliv kvalitě
rendering či jiné procesy, které zatěžují PC, mi trvají stejně v MM, VideoPad či Pinnacle