INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Zajímal by mě Váš názor na KTM
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Re: Zajímal by mě Váš názor na KTM
Unava matroše.Vše je předimenzovane ale stejně to občas rupne.
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
Ono to zase tak divný neni, v tom místě působí největší zatížení.
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
V připadě centralu je to nejnamahanějši misto.Prostě to sem tam rupne nooo.Možna by to křuplo i bejt to plne.
- Martin993
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 24
0 0
Je tu jinak někdo komu to ruplo u krku nebo na kyvce na modelu 07-10 jedno jaké kubatury ? Nebo jsou to jen výjimečné případy náročných jezdců ? Přemýšlím o koupi ale nerad bych pak někdy řešil rám 
Editoval Martin993 (19.11.2015 20:52:44)
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
U starejch motorek bylo naprosto běžne že chrommolibdenrupnul.Řešil to svařeč na zavodech a jezdec s timpočital.
- Kubicheck
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: GS mastodont 1994
- Věk: ... cet
0 0
... je to o koupi a o tom jak se staras a chovas ke stroji, stejne jak u aut. At napise nekdo kdo ma moto od nove a jezdi na ni x let souteze Ja mam ted babicku a modlim se at vydrzi ale mit na novou, vedu si zaznam o kazdym prdu coz delam i u ty svy starenky.
To nemůžem jet po normální silnici...
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Je mi jasne že z.k.v je dural.Pro rejpaly.uf
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberec
- Motorka: 200 neposedných Kubíků
- Věk: 45 už
7 6
o.k. tak ti zkusím vysvětlit co vidim, když napíšeš takovéhle zprávy: 1) "Tento obrázek mluví sám za sebe :-)!" Já vidím křuplej válec, nevidím z toho vůbec nic proč se to stalo. 2) "ale, takhle viditelnou destrukci jsem u japonských 2t nikdy neviděl." Kolik si viděl válců na renovaci/opravu od všech možnejch výrobců motorek? Bavil ses někdy s těma co opravujou válce, dělaj nikasil? Když maj dobrou náladu, tak se můžeš dozvědět, který model má kde slabý místa. Budu rád, když se podělíš. Já jsem se zatím jen dozvěděl, kde má slabý místo 200 KTM kvůli tomu, že vychází ze 125. Jsou to přepážky, které jsou zeslabené a rády praskají. Podělíš se taky?
A pak dál topíš pod kotel svých domněnek a úvah: a) "Asi jedině že by ojnici,válec a hlavu naříz kábrovkou..? Nebo jednoduše, tan materiál stojí za hovno... Že starší modely 2T trpěli na praskání válců, je známé..." b) "Měl jsem dost 2taktů a prasklej válec byl pouze na ktm milý Badyšote, to není spekulace ale fakt!" Tobě prasknul válec? Proč se to stalo? Nechal sis někde udělat rozbor destrukce? Můžeš se podělit o výstupy rozboru (fotky lomu materiálu, prezentaci zdůvodnění...)? To by nás mohlo posunout dál a mohli bychom vědět v čem je teda "slabý místo" u kterýho 2T. Ten tvůj zjednodušený závěr, že materiál stojí za hovno pro sebe neberu, protože jsem v rámci práce dával pár věcí na rozbor materiálu a pokus o nalezení příčin, takže takhle jednoduše od voka něco vypálit prostě lidi co to dělají nikdy "nedělají". Předchází tomu nějaký "pokus" o rozbor materiálu, porovnání s tím, jak by to standardně mělo být a nějaké hodnocení. Ty tady říkáš, že tvoje zprávy nejsou spekulace ale fakt. O.K., podělíš se tedy z čeho vycházíš pro ty fakta?
K tvýmu poslednímu postu: "info o fotce z Fb s ulítlím válcem jsem nedohledal .., jinak jsem nepochopil tvůj útok, myslím že už jseš dost starej nato, aby tě věčně někdo vodil za ručičku když neznáš "mapu" usch . U KTM je možný všechno :-)"
Upřímně řečeno, neútočím na tebe, mrzí mne, jestli to tak bereš. Nepotřebuju vodit za ručičku. Nelíbilo se mi jak tady šíříš paniku, to je jak jsem to vnímal. Twl dát fotku jak z bulváru a říct "tento obrázek mluví sám za sebe :-)!" Tohle mi prostě nedalo. Reaguju na to, cos napsal.
Osobně KTM moc nefandím, protože se mi subjektivně nelíbí jejich agresivní obchodní model. Nicméně hrajou na otevřeném poli, každý tak může hrát. Stěžovat si k ničemu nevede. Kdyby jejich technika byla tak na pikaču, tak by jim ani ta obchodní politika nepomohla. Každý výrobce má slabší modely a slabší chvilky, nejen v motorkách. Čistě můj pohled. Bahnu zdar, je to hezkej sport a prima zábava, zůstaňme u toho
sirr: Dost živě si vzpomínám, jak si tu pěl ódy na KTM, když jsi prodával "navoněnou bídu" tuším nějakou 250 2T - prostě jak se to hodí do krámu S Dakarem už trochu blouzníš, KTM nemá v tomhle segmentu konkurenci - možná nějaká dorůstá. Až bude WR tak výkonná, jako KTM, tak bude taky "z bláta", protože každý navýšení výkonu, který je následně využívaný, sebou nese větší namáhání dílů, ... ale pohybuješ se u motorek dost dlouho, abys to věděl. Možná proto ani Yamaha výkon nezvedá, protože maj v gatích, aby ty jejich stroje vůbec dojely . Memám nic proti ničemu, nová 4T Yama/WR se mi líbí Za mě rozdíl v moto je leda tak do prvního zásahu do motoru ... potom stejně drtivá většina dává druhovýrobu, prox, hot rods , ... takže jedou se stejnýma/podobnýma dílama
- Monix
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC300TPI, YZ250F/20
- Věk: 50+
2 0
pokud jde o endura, tak stejně není moc na výběr - japonské je reálně nedostupné a zbývá jen KTM nebo menší evropští výrobci (Beta atd.) - na závodech v ČR v depu vidím převážně oranžovo a nově bílo kvůli enduru jsem po letech přešel z japonských motorek na KTM - nějaké rozdíly v kvalitě a zpracování tam vidím, ale určitě mi nepraská rám nebo válec - souhlasím s názorem, že spolehlivost motorky (japonec vers. KTM) je hlavně o údržbě a pokud se kupuje jetá moto, tak to platí dvojnásob
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
pěkně někdo píchnul do oranžového hnízda a hned se začali rojit pro i proti názory aspoň je v tomhle počasí o čem číst
máme v bandě stréca, který jezdí už druhou KTM F 250 EXC, což je dle běžných názorů kubatůra, která je nejvíc choulostivá na servis (to nemyslím jen u KTM), tento člobrda je zásadním odpůrcem výměn olejů (mění tak jednou za 2 až 3 roky), vzduch. filtr pere jednou za uherský rok, ventily měří jednou za čas a když naměří hraniční vůle, mávne rukou, šak ono to ešče vydrží, jeho první 250 dokonce jezdila jen 0,5 litrem oleje, který vybrndal při pokládání stroje v lesních klečích no a co je na tom k nasrání, ty jeho oranžové m*dky pořád jedou, a dokonce když je občas naleští vypadají i k světu
po prodeji té první, nepřišla od kupce žádná reklamace
tož a teď se v tom v tom vyznej, pravidelný servis nula, motka x-krát položená, ale nijak zvlášť nepoškrábaná (plasty to jo, ale dekly na motoru, rám, kyvka i vidle furt k světu... (kde jsou ty nekvalitní materiály???)
já tuhle oranžádu nikdy neměl, jezdil jsem Hondu a ted italskou HQ, do budoucna ji taky nechci, nemusím mít to co mají skoro všichni, ale pokrytecky si tak trochu sním o nové HQ, což je přeplastovaná KTM s přepákováním
Enduru zdar
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
|