INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
KTM Freeride 350
- SkejT
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: YZ450, Kubeg START
- Věk: 36
1 0
Re: KTM Freeride 350
Radek990 napsal(a):SkejT napsal(a):zkousel s tim nekdo na MX tratich?
A co bys na těch tratích s tím chtěl asi zkoušet? Tam tomu prostě chybí výkon, podvozek, brzdy i celkovej posez na motorce... Freeride je super na technické enduro ježdění.. MX tratě jsou nesmysl... Na superbiku po lese taky nejezdíš... Prostě je to postavený na druh ježdění...
na tvoje myslenkove pochody jsem se neptal...psal jsem jednoduchou otazku jestli to uz nekdo zkousel
PETARDAK napsal(a):SkejT napsal(a):zkousel s tim nekdo na MX tratich?
Hlavně to chce (na MX) jinou zadní pneu, ta vysoká a měkká guma se v zatáčkách neskutečně "žuje", jinak čumím na citlivost nastavovacích prvků u pérování FREE, stačí pár kliků a je to úplně jiný podvozek a s 250-2T je pak celkem zábava i na trati... samo né v relaci ostrého MX a lavic 20m
presne takovou odpoved jsem hledal,diky
Editoval SkejT (26.10.2015 11:04:01)
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
danka napsal(a):Jarynn:
JJ koukal jsem viz "Asi takto: U 250 je úplně špatně vedená kabeláž,navíc jen v hadřené ochrané bužírce která se okamžitě prošoupe a následně dráty.. Doporučuju to řešit hned vyk! ať předejdeš průserům z toho plynoucích,navíc jen zesílíš stávající ochranu a neřešíš hledánía opravu přerušeného kabelu .Vím o free které díky tomuto málem shořelo- odnesl to upečený svazek a roztavená rukojeť plynu přes kterou to vzalo kostru , živý šel přes karbec(který není normálně ukostřený visí z obou stran v gumě) plynovým lankem... "
popravdě řečeno jsem na kableáž nekoukal, tak dám vědet jestli už to nějak pořešili nebo je to furt průserový.
Je to furt stejně průserové já dle rad "Jaryna" (o par přízpěvků zpátky) preventivně přemotal a vystřihal komplet elektriku u nové 250-2T/2015
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- Storeman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Týn nad Vltavou
- Motorka: KTM 350 Freeride a BMW F650 GS Dakar
- Tel: 728173269
- Web
0 0
danka napsal(a):jj jasně, no já to úplně nepochopil, psal jsi "že motor pomalu dobíhá" - no u mě to je vytočený jako kráva a přijde mi že ty otáčky nepadají,.
Ne, promiň, spíš já to nepochopil. Na motorce které jsem jezdil motor pomalu dobíhal. To, že by byl motor "stále vytočený jako kráva" jsem nepozoroval. To bude nějaká chyba!
danka napsal(a):Jinak ten záběr motoru - musí to být aspoň trochu vytočený a pak reaguje na dotek, když je motor podtočený tak mu ani plnej nepomůže,.
A k tomu záběru: To je jasné, že ani 2T ani 4T v tak malém výkonu nebudou trhat asfalt. Reakci plynu jsem zkoušel na místě bez zařazené rychlosti. Na motorce kterou jsem měl půjčenou byla na plynu skoro čtvrt otáčky vůle. Možná i víc než čtvrt otáčky. A navíc se plynová rukojeť tak nějak viklala. Byla to jistě nějaká chyba. Když jsem se majitele zeptal, tak říkal, že si na to zvykl.
Ze silnice do terénu a zase zpátky.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Husíbrk:
Ne jsou úplně jiné, mají čtyřdírové náboje,jsou užší a mají slabší osy.
Editoval Jarynn (29.10.2015 18:20:53)
Jarynn: To byl fofr :-), dík.
no alespoň je vidět, že si zákazníka váží, a dokáží uznat, že něco není na stopéro. To je rozhodně jiný přístup než u jiné značky, že? . Tak vem dopis, a upaluj k prodejci do Svitav. Vyfasuješ grátis novej ventil a je to, ne? A nechce si mladej koupit už svého oře? http://www.amd-svitavy.cz/category/offr … r-2015/842 . Jen abys na tom taky ještě někdy vyjel
Editoval Ataman (16.11.2015 17:12:23)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
14 8
Jo kamarádovi na 350 netěsní ta kulička ve víčku když to otočíš naruby. Ale jestli je to ono nevím.Já tam mám stejně ventilek,páč tam kde je zasazené kolínko hadičky do rámu mám přimontěné výztuhy chladičů.
- Storeman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Týn nad Vltavou
- Motorka: KTM 350 Freeride a BMW F650 GS Dakar
- Tel: 728173269
- Web
0 0
Vy co máte ty dopisy, jaký máte ročník?
Já mam Free350 koupené 30.4.2012 a jsem druhým majitelem, tak že mě prodejce nemá v databázi.
Ze silnice do terénu a zase zpátky.
Storeman napsal(a):Vy co máte ty dopisy, jaký máte ročník?
Já mam Free350 koupené 30.4.2012 a jsem druhým majitelem, tak že mě prodejce nemá v databázi.
Já mám 2013. V dopise také prosí majitele ktří již moto prodali, aby dopis přeposlali novému majiteli.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
14 8
Storeman:
Koupeny 13 ,model14. Mas k tomu vsechny papiry?pomud ano najdes si na webu pofle nejakeho cisla ted nevim jak se jmenuje ale win to neni,jestli jsou na tvou moto nejake servisni akce. Je to v takove te male knizecce. Cislo expedice nebo co to je...fakt nevim ale na strankach ktm to najdes a pochopis.pokud ne tak podle vinu ti to rekne kazdy dealer .
- danka
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha východ
- Motorka: 300 EXC, Free 250
- Věk: 43
1 0
Jarynn:
A jak to freeride v ty vasi particce zvlada? Co jsem koukal tak davate spis hard useky, tak tam by mohl byt OK ne? Jak davas dlouhy prudky vyjezdy, me kdyz je to jo dlouhy dochazi vykon a milan na exc250 to pod priverou vyleti jak nic ...
Sorry pisu z tabletu tzn bez hacku a s chybama
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
danka:
výkon pořešíš spojkou horší je jak potřebuješ rychlost to už je horší.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
|